• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

ben skittle için yapmadım ojeler glassfleck ve flormar :27: yeni cıkmıs 20 renk bugun kaptım 4 unu yarında kalanlarını alcam :D baksana zoya ve orlynin aynıları

Acayip güzel yapmışlar, Flormar'ı sevmiyorum normalde, asıl sorunum kuruyunca renklerin soluklaşması biraz... Ama bu yeni seri öyle değil galiba. Demin diğer sayfada yazdım, morla mavi tam benlik diye. Mor özellikle tam Zoya tadında olmuş. :)

Acayip güzel yapmışlar, Flormar'ı sevmiyorum normalde, asıl sorunum kuruyunca renklerin soluklaşması biraz... Ama bu yeni seri öyle değil galiba. Demin diğer sayfada yazdım, morla mavi tam benlik diye. Mor özellikle tam Zoya tadında olmuş. :)

evet 20 renk var ve 1 i haric hepsi alınmalı 2.5 tl hemde yeni cıkmıs az önce aldım:34:

et et haftaiçi bende gitcem :51: cumaya yolculuk var bu sefer butun ojelerimi göturemem ucaklan gitcem ucak patlar :27:

kaç günlüğüne gidiyon diycem ama o kadar rengin içinde seçmesi nasıl olur bilemiyorum , bi dakkaaaa yaza naapıcam ben tatile giderken :84:

Gökten oje yağdığını düşündüm de bir an. :))) Fena olmazdı aslında, heheh! Yalnız kafalara dikkat etmek lazım, ne de olsa cam şişelerde ojeler, bilmem kaç bin km yüksekten kafamıza düşerlerse zaten yarısı her gün oje sürmekten uçmuş aklımızın kalanı da gidiverir maazallah! :)))

kask takarız, baret takarız :62: no problemooo:46:

Bende eklemek isterdim ama tırnaklarımı yiyorum :78: şimdilik güç bela uzatmaya çalışıyorum bakalım :97:

oje sürmeyi kafaya takarsan yemezsin sanırım :34:

Aaa benim ojelerden. :) Bayılıyorum ben bunlara, ama daha iri simlere glitterlere de bayılıyorum, en son OPI Burlesque koleksiyonunu set olarak aldım, yaptığım en içime sinen alışverişlerden biri oldu. Süper kombinasyonlar çıkıyor onlarla, bir ara fotoğraflayayım da ekleyeyim...
Bu arada, LUCIDarling diye bir Kore markası var, bilenler bilir Uzakdoğu kozmetikte liderdir, en kaliteli en müthiş markalar oralardan çıkıyor. Yıllardır kullandığım ve vazgeçemediğim markalar var özellikle göz farlarında... Ojede de NFU Oh gibi, Nubar gibi bildiğimiz süper markalar var ama ben bunlardan daha ucuz ve benzer kalitede Skin Food ve LUCIDarling ojelerini keşfettim, deneme amaçlı aldım birkaç tane ve geçen gün geldiler, ba-yıl-dım. Şiddetle tavsiye ediyorum, bulduğunuz yerde kaçırmayın. Hele LUCIDarling'in şişeleri öyle güzel öyle estetik ki, NFU Oh şişelerini aratmıyor. :) Baskı boyası olarak kullanılabilecek yoğunluktalar aynı zamanda, özellikle metalik tonlar sanki nail art çalışması yapmak için yaratılmış gibi.

bu opı lerden tr'de var mıdır kızlar, geçenlerde duydum top coat'ı çok iyiymiş:26:
Benim de aklima o geldi ya. :9: Zaten bütün gün kedi pisilemekten millet bana deli gözüyle bakar oldu, balkonda ellerimin resmini cektigimi görürlerse iyice siyirdi bu derler. :27:

Tesekkür ederim kizlar, o sizin güzelliginiz. :71:

:9: he ben de mama su kaplarını bırakır ya da değiştirirken illa gelcek biri sebeplencek ben gitmeden zorla psiii psiiii psiii psiii daha kapıdan çıkarken başlıyorum:9:

100_2094.jpg

100_2111.jpg

tırnağıma süremesem de şişeleri ve görüntüleri çok hoşmuş yav, you know kanıma gireceksin bu gidişle korkuyorum sendeennnnn:18:

Kedi pisilemek.... :))) Hayatım boyunca her gün yaptığım şey. Bir kedici daha var burda demek, çok sevindim! :)

:69:

evet 20 renk var ve 1 i haric hepsi alınmalı 2.5 tl hemde yeni cıkmıs az önce aldım:34:

dumanı üstünde deseneee:46::64:

Ohhh ne güzel... Taze taze... :69: Yaw hiçbir şey satın almak beni oje almak kadar mutlu etmiyor, bir de böyle yeni ojeler alan duyunca acayip mutlu oluyorum. Hafiften kafayı sıyırdım galiba. :66:

birbuçuk haftadır oje almadım sanırım, almış da olabilirim ama bilinç dışı :36: yeniler lazımmmm :46: yok yok hepimiz mi sıyırdık bak ne kadr akıllı görünüyoruz :52::27::37: yok yok biz normaliz:27: yani umarım :9:

yorgun delisin bunları koydum bloga millet delirdi almalısın mutlaka opi ve zoyanın aynıları hatta ben onları almıstım gitti paracıklar:27:
sen top coat istiosan ben golden rose kullanıyorum memnunum ama illa daha iyi bişi istiosan sally hansen var 25 tl ondan al seker:27:

ha bende bi gidiom valla gelemiom sanırım 1 ay fln belli deil ama bakalım şimdilik bi 50 oje sectim kesin gidecek :27: yaw o sorun deilde ucak patlar die korkuom bazen inince bakıyorm patlayan şişeler oluo basınctan sonra butun kıyafetlerim oje kokuo:50:

Bilinçdışı oje almak hahaha koptummm! :))) Süpersiniz kızlar, bu oje sayfalarında kendim gibi insanlar bulunca kendi kendime daha normal gelmeye başladım. :))))

o ojeleri ben yurt dısından alıyorumda benzerleri geldi turkiyeye golden rose magic serisi erkul kozmetikte var tanesi 3 tl ama ben anlatamadım simli değil onlarda değişik işte

you knowum ben dün cevahire gitmiştim orada flormar standına uğramadan edemedim tabiki :))
senin bu ojelere çok benzeyen ojeler vardı ismi magic li bişiler bi tane aldım pembesinden eve gelir gelmez sürdüm resmen aşık oldum
şahsen parıltıları çok severim pasparıl oldum
yeni mi çıkmış acaba :27:

you knowum ben dün cevahire gitmiştim orada flormar standına uğramadan edemedim tabiki :))
senin bu ojelere çok benzeyen ojeler vardı ismi magic li bişiler bi tane aldım pembesinden eve gelir gelmez sürdüm resmen aşık oldum
şahsen parıltıları çok severim pasparıl oldum
yeni mi çıkmış acaba :27:

evet cnm yeni cıkmıs hepsini al cok guzeller böyle bronz gibi vardı oda cok guzel bak şişede belli

flormarsupershinemiraclecolorojeler.jpg

supershinemiraclecoloroje.jpg

Kedi pisilemek.... :))) Hayatım boyunca her gün yaptığım şey. Bir kedici daha var burda demek, çok sevindim! :)

:9: he ben de mama su kaplarını bırakır ya da değiştirirken illa gelcek biri sebeplencek ben gitmeden zorla psiii psiiii psiii psiii daha kapıdan çıkarken başlıyorum:9:

Ay ben de cok mutlu oldum KKda ne cok kedi sever varmis ya. :66: Ben aslinda tüm hayvanlari severim ama kedilere ayri bir ilgim vardir, cok besledigimden sanirim. Eskiden bahceliydi evimiz, orada cok rahat besliyordum. Evimize giren cikan belli olmuyordu. Her yerden pisiler firliyordu. Ücüncü kata tasindik yine de kopamadim onlardan. Her gün illa gider sever, beslerim. :70:

evet cnm yeni cıkmıs hepsini al cok guzeller böyle bronz gibi vardı oda cok guzel bak şişede belli

flormarsupershinemiraclecolorojeler.jpg

supershinemiraclecoloroje.jpg

Bunlar cok güzel tam partilik renkler, paril paril. Pariltili makyajla cok uyumlu olur. :16:

Kizlar bir sey soracagim siz ojenin altina ne sürüyorsunuz? Ben kalyon sürüyorum, iyi mi yapiyorum sizce? :26:

Bunlar cok güzel tam partilik renkler, paril paril. Pariltili makyajla cok uyumlu olur. :16:

Kizlar bir sey soracagim siz ojenin altina ne sürüyorsunuz? Ben kalyon sürüyorum, iyi mi yapiyorum sizce? :26:

ben oje altına bişi kullanmıyorum acıkcası base coat yok ama ustunde golden rose quıck dry kullanıyorum ama bu fotolarda yok cunku oje hızlı kuruyacakmı rengide değişiklik olacakmı bunu görmek için surmedim

Bir arkadaşımız kedi sevgisinden bahsetmiş ben de kedilerimin fotoğraflarını eklemiştim neden silindi anlamadım, "konu dışı mesaj" gerekçeniz çok saçma, askeri düzen mi var burda, konu konuyu açamaz mı yani sohbet ederken? Tuhaf doğrusu!

Back