Aaa benim ojelerden. :) Bayılıyorum ben bunlara, ama daha iri simlere glitterlere de bayılıyorum, en son OPI Burlesque koleksiyonunu set olarak aldım, yaptığım en içime sinen alışverişlerden biri oldu. Süper kombinasyonlar çıkıyor onlarla, bir ara fotoğraflayayım da ekleyeyim...
Bu arada, LUCIDarling diye bir Kore markası var, bilenler bilir Uzakdoğu kozmetikte liderdir, en kaliteli en müthiş markalar oralardan çıkıyor. Yıllardır kullandığım ve vazgeçemediğim markalar var özellikle göz farlarında... Ojede de NFU Oh gibi, Nubar gibi bildiğimiz süper markalar var ama ben bunlardan daha ucuz ve benzer kalitede Skin Food ve LUCIDarling ojelerini keşfettim, deneme amaçlı aldım birkaç tane ve geçen gün geldiler, ba-yıl-dım. Şiddetle tavsiye ediyorum, bulduğunuz yerde kaçırmayın. Hele LUCIDarling'in şişeleri öyle güzel öyle
estetik ki, NFU Oh şişelerini aratmıyor. :) Baskı boyası olarak kullanılabilecek yoğunluktalar aynı zamanda, özellikle metalik tonlar sanki nail art çalışması yapmak için yaratılmış gibi.