• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

7572.jpg

7577.jpg

Ojelerin marka ve numaralarını yazabilir misin tatlım? Çok doğal durmuş, ben böylesini çok seviyorum. Tırnakların da çok güzel, çok narin. Serçe parmağın ve yüzük parmağın küt törpülenmiş diğerleri daha yuvarlak. Bence eşitlemelisin. Nacizane fikir :31:

Ojelerin marka ve numaralarını yazabilir misin tatlım? Çok doğal durmuş, ben böylesini çok seviyorum. Tırnakların da çok güzel, çok narin. Serçe parmağın ve yüzük parmağın küt törpülenmiş diğerleri daha yuvarlak. Bence eşitlemelisin. Nacizane fikir :31:

beyaz kısım flormar 310
onun ustune surdugum flormar 319(iki kat)

dogru yapıyım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine rahat duramadım. :) Haki yeşil üzerine sticker çalışması... Tırnaklarımı mutfak dolaplarımın kulplarına benzettim bu yüzden böyle bir poz çektim. :))

$flowers1.jpg

şu haki yeşilini gri yi ve flormar 413 tü sanırım onu hala bulamadım yaa püü bana. :31:
flamenca çok başırılı olmuş.

şu haki yeşilini gri yi ve flormar 413 tü sanırım onu hala bulamadım yaa püü bana. :31:
flamenca çok başırılı olmuş.

Teşekkür ederim, aslında aceleye geldi çok özenerek yapmadım ama nasıl olsa en fazla 2 gün tutar değiştiririm. :) Haki yeşil Sevilla 145. Benim tam aradığım renkti geçen gün aldım bugün sürdüm. Tam bu tonu seviyorum. Ama başka markada tam bu tonda yeşilden var mı bilmiyorum. Chanel Khaki Vert bundan 1-2 ton açık duruyor, bu daha güzel geliyor bana. Yalnız şişesi çok küçük, sadece 7 ml.

$25022011365.jpg $25022011364.jpg

Devamlı tırnak bakımı ve ojeli dolaşan biri değilim. Gerçi genelde tırnaklarım şuankinden uzun ama ojesiz kullanıyorum. Heveslendim dünkü manikürden sonra koydum. Gerçi ne manikürden nede ojelerin sürülüşünden memnun kalmadım ya neyseee :41:

Back