deli almıs hemençok guzel olmus ama canım sana bir öneri bence tırnaklarını kut törpüle daha güzel görunur
anam çatlatan çatlatanaaaaa
Özellikle ikincisinin rengine bayıldım bu markayı nerde bulabiliriz canım 1.sini Watson'da gördüm de geçen 2. markaya rastlamadım daha hiç bir yerde.bilmiyorumkismile
ben bu gri ojelerden bulamadım halaaaçok güzel olmuş you know
Bu Claire's Mood isimli ojeleri çok istemiştim, Ebay'de bile zor buldum. Tahminimce yakında Türkiye'ye gelir ama henüz yok. Bu ojeler soğuk ve sıcağa göre renk değiştiriyorlar. Bu nedenle oje kuruduktan sonra oda ısısında tırnağın sıcak olan kısmı yani tenin üstündeki kısmı ile beyaz olan uçları farklı renkte oluyor, uzun tırnakta renkli french gibi duruyor. Ojeli tırnakları sıcak suyun altına tutunca birden rengi açılıp fosforlu bir yeşil oluyor, hemen ardından soğuk suyla temas ettirince koyu bir elma yeşiline dönüyor. Hemen hemen her rengi var ama ben en çok yeşili sevdim bu yüzden ilk bunu sürdüm. Gözlerimi tırnaklarımdan alamıyorum, bir de ikide bir suyun altına tutup oynuyorum, çocuk gibi oldum! :)) Buyrun bu da tırnaklarımın fotoğrafı. (Baş parmağımdaki sürüm hatası değil, nail dangle (tırnak küpesi) takıyorum bazen, delik onun için.)
Eki Görüntüle 143606
Bunlar da 4,5 yaşındaki kızımın skittle tırnakları... :) Bugün birlikte sürdük kendi seçtiği ojeleri, çok eğlendik! :)
Eki Görüntüle 143605
ben bu gri ojelerden bulamadım halaaaçok güzel olmuş you know
you_know kağıt törpü mü yoksa metal törpü mü kullanıyorsun? Ben törpüyü beceremiyorum pek, dişlerim kamaşıyor bazen. Özellikle kağıt törpüde.:18:
Flormar da yeni bir gri renk var artık numarası 417:) You_know cum un blogundan görebilirsin
hiii süper bu claires mood mudur nedir off istiyorummm :84: gelsin tr.'ye de
skittle ne dimek aydınlat bizi lütfennn, ya da beni diğerleri biliyordur belki, aman elleri tutuşa bak doğuştan kokoş sanırım
hiii süper bu claires mood mudur nedir off istiyorummm :84: gelsin tr.'ye de
skittle ne dimek aydınlat bizi lütfennn, ya da beni diğerleri biliyordur belki, aman elleri tutuşa bak doğuştan kokoş sanırım
skittle her tırnagı ayrı renge ve canlı renklere boyamak demek
Evet doğuştan var bir kokoşluk, annesine çekmiş tabii heheh! :))
You_know gayet güzel açıklamış, skittle her bir tırnağı farklı renklere boyamaya deniyor ben de yabancı sitelerden öğrenmiştim, ben en çok pastel ve cream olan renklerle yapılanı seviyor olsam da geçenlerde sırf yeşil tonlarıyla yapılmış olanını gördüm bir sitede ve bayıldım, en kısa zamanda deneyeceğim. :)
neee, desenize, annem yeni aldığım ojeleri aynı anda sürünce, aa ne güzel oldu böyle yapsana bi gün demesi boşa değilmiş, diyorum ya aşmış bu kadın aşmışşş
ama çok güzel duruyor bence deeeçalışmadığım bi gün deneyeyim ben de çalışkan olduğum bi dönemde
tırnaklarına bayıldıım pembeli stickerli olan muhteşem duruyo maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?