• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

deli almıs hemen:27: çok guzel olmus ama canım sana bir öneri bence tırnaklarını kut törpüle daha güzel görunur

almam mı cnm hemen aldım matlaştırıcımıda aldım onuda deniycem en kısa zamanda
:64:
sizi gördüm hemen kıskandım :52:
dilekcim ellerim küçücük benim böyle olduğu zaman parmaklarım daha uzun gözüküyor sanki gerçi küt yapmıyorum hiç ama denerim cnm

anam çatlatan çatlatanaaaaa:36::36::36:

çatlatalım hep beraber :7:

102_1875.jpg

you_know kağıt törpü mü yoksa metal törpü mü kullanıyorsun? Ben törpüyü beceremiyorum pek, dişlerim kamaşıyor bazen. Özellikle kağıt törpüde.:18:

Bu Claire's Mood isimli ojeleri çok istemiştim, Ebay'de bile zor buldum. Tahminimce yakında Türkiye'ye gelir ama henüz yok. Bu ojeler soğuk ve sıcağa göre renk değiştiriyorlar. Bu nedenle oje kuruduktan sonra oda ısısında tırnağın sıcak olan kısmı yani tenin üstündeki kısmı ile beyaz olan uçları farklı renkte oluyor, uzun tırnakta renkli french gibi duruyor. Ojeli tırnakları sıcak suyun altına tutunca birden rengi açılıp fosforlu bir yeşil oluyor, hemen ardından soğuk suyla temas ettirince koyu bir elma yeşiline dönüyor. Hemen hemen her rengi var ama ben en çok yeşili sevdim bu yüzden ilk bunu sürdüm. Gözlerimi tırnaklarımdan alamıyorum, bir de ikide bir suyun altına tutup oynuyorum, çocuk gibi oldum! :)) Buyrun bu da tırnaklarımın fotoğrafı. (Baş parmağımdaki sürüm hatası değil, nail dangle (tırnak küpesi) takıyorum bazen, delik onun için. ;) )

$mood2.jpg

Bunlar da 4,5 yaşındaki kızımın skittle tırnakları... :) Bugün birlikte sürdük kendi seçtiği ojeleri, çok eğlendik! :)

$askiminelleri.jpg

Son düzenleme:
Bu Claire's Mood isimli ojeleri çok istemiştim, Ebay'de bile zor buldum. Tahminimce yakında Türkiye'ye gelir ama henüz yok. Bu ojeler soğuk ve sıcağa göre renk değiştiriyorlar. Bu nedenle oje kuruduktan sonra oda ısısında tırnağın sıcak olan kısmı yani tenin üstündeki kısmı ile beyaz olan uçları farklı renkte oluyor, uzun tırnakta renkli french gibi duruyor. Ojeli tırnakları sıcak suyun altına tutunca birden rengi açılıp fosforlu bir yeşil oluyor, hemen ardından soğuk suyla temas ettirince koyu bir elma yeşiline dönüyor. Hemen hemen her rengi var ama ben en çok yeşili sevdim bu yüzden ilk bunu sürdüm. Gözlerimi tırnaklarımdan alamıyorum, bir de ikide bir suyun altına tutup oynuyorum, çocuk gibi oldum! :)) Buyrun bu da tırnaklarımın fotoğrafı. (Baş parmağımdaki sürüm hatası değil, nail dangle (tırnak küpesi) takıyorum bazen, delik onun için. ;) )

Eki Görüntüle 143606

Bunlar da 4,5 yaşındaki kızımın skittle tırnakları... :) Bugün birlikte sürdük kendi seçtiği ojeleri, çok eğlendik! :)

Eki Görüntüle 143605

:52::52: hiii süper bu claires mood mudur nedir :52: off istiyorummm :84: gelsin tr.'ye de :52:

skittle ne dimek aydınlat bizi lütfennn, ya da beni diğerleri biliyordur belki, aman elleri tutuşa bak doğuştan kokoş sanırım :nazar: :1:

ben bu gri ojelerden bulamadım halaaa:14::14: çok güzel olmuş you know

canım o oje turkiyede yok zaten arkadasımın dogum gunu hediyesi :27: ama flormar cıkarmıs gri 417

you_know kağıt törpü mü yoksa metal törpü mü kullanıyorsun? Ben törpüyü beceremiyorum pek, dişlerim kamaşıyor bazen. Özellikle kağıt törpüde.:18:

aslında metal iyi değil ben kağıt törpü ile kısatıp metalle en son sekli veriyorum

Flormar da yeni bir gri renk var artık numarası 417:) You_know cum un blogundan görebilirsin

:16::16::16::16:

:52::52: hiii süper bu claires mood mudur nedir :52: off istiyorummm :84: gelsin tr.'ye de :52:

skittle ne dimek aydınlat bizi lütfennn, ya da beni diğerleri biliyordur belki, aman elleri tutuşa bak doğuştan kokoş sanırım :nazar: :1:

skittle her tırnagı ayrı renge ve canlı renklere boyamak demek:37:

Evet doğuştan var bir kokoşluk, annesine çekmiş tabii heheh! :))
You_know gayet güzel açıklamış, skittle her bir tırnağı farklı renklere boyamaya deniyor ben de yabancı sitelerden öğrenmiştim, ben en çok pastel ve cream olan renklerle yapılanı seviyor olsam da geçenlerde sırf yeşil tonlarıyla yapılmış olanını gördüm bir sitede ve bayıldım, en kısa zamanda deneyeceğim. :)

skittle her tırnagı ayrı renge ve canlı renklere boyamak demek:37:

Evet doğuştan var bir kokoşluk, annesine çekmiş tabii heheh! :))
You_know gayet güzel açıklamış, skittle her bir tırnağı farklı renklere boyamaya deniyor ben de yabancı sitelerden öğrenmiştim, ben en çok pastel ve cream olan renklerle yapılanı seviyor olsam da geçenlerde sırf yeşil tonlarıyla yapılmış olanını gördüm bir sitede ve bayıldım, en kısa zamanda deneyeceğim. :)

neee, desenize, annem yeni aldığım ojeleri aynı anda sürünce, aa ne güzel oldu böyle yapsana bi gün demesi boşa değilmiş, diyorum ya aşmış bu kadın aşmışşş :60::60:

ama çok güzel duruyor bence deee:69: çalışmadığım bi gün deneyeyim ben de çalışkan olduğum bi dönemde:27:

neee, desenize, annem yeni aldığım ojeleri aynı anda sürünce, aa ne güzel oldu böyle yapsana bi gün demesi boşa değilmiş, diyorum ya aşmış bu kadın aşmışşş :60::60:

ama çok güzel duruyor bence deee:69: çalışmadığım bi gün deneyeyim ben de çalışkan olduğum bi dönemde:27:

Bence sınır yok, her zaman derim, ressam olmak gibi; sadece tuvalimiz tırnaklarımız. :) Herşey sürülebilir, herşey çizilebilir, yaratıcı güç sınır tanımıyor zaten... Benim işim müzik olduğundan ve bir elim kısa, diğer elimde çok hafif uzun tırnakla enstruman çalmak durumunda olduğumdan sadece belli dönemlerde iki elimin tırnaklarını da uzatıp süsleyebiliyorum ojeler ve desenlerle... Hatta "müzisyen modu" ve "kadın modu" olarak ikiye ayırıyorum bu modları, şu an fena halde kadın modundayım ve epeyce de böyle gider, her gün yeni bir şeyler yapıyorum tırnaklarıma. :)

İki kat simli koyu füme üzerine (Flormar'ın ama numarasını unuttum, merak eden olursa bakıp yazarım) tek kat Deborah Lippmann - Happy Birthday... Çok cafcaflı değil mi? :D Güzel bir cumartesi gecesi için harika bence. ;) Fotoğraflardan biri flaşsız çekim, glitter renkleri daha net belli olsun diye ekledim, diğeri flaşlı ama ne kadar göz alıcı ve ışıl ışıl göründüğü fotoğraflarda belli olmuyor. Tırnak diplerinin görüntüsü için kusura bakmayın, çekimden az önce Kalyon'un oje kurutucu yağını sıkmıştım maalesef tırnak diplerimi böyle beyaz ve kuru yapıyor, neyse ki bitti, yenisini almayacağım, eskisi gibi quick dry top coat kullanacağım.
Her gün ya da iki günde bir mutlaka oje değiştiririm ama bu defa 3. gün ve hâlâ silmeye kıyamadım. Sim ve glitter olayına bayılıyorum, 10 yıl öncesinde daha çok fazla böyle değişik tırnaklar yokken bile ben frenchi simli oje ile yapıp tırnak uçlarıma sürüyordum, harika oluyordu, yani oldum olası deliyim ben böyle tırnaklara. :) Sevmeyen için bir şey ifade etmez ama benim gibi simleri glitterleri çok sevenler için ekliyorum fotoğrafları. :)

$deborahlippmannhappybirthday.jpg
$deborahlippmannhappybirthday2.jpg

Bunlar da Sevgililer Günü'ndeki tırnaklarım. :) Stickerlarla yaptığım için gayet basit ve kolay oldu. O zaman tırnaklarım ovaldi, zaten ya oval ya küt/oval kullanmayı seviyorum, tamamen küt kullanamıyorum. Oval tırnaklarda stickerlar daha hoş duruyor bence, sanırım sticker modellerinin çoğu yuvarlak hatlı oldukları için daha uyumlu bir görüntü oluyor...
Bu stickerların tek sevimsiz tarafı, üzerine top coat sürünce (ki sürmeden kullanmak zor) tırnaktan çıkarmak zor oluyor, silerken oje çıkıyor sticker kalıyor, ben hafifçe kazıyorum çıkarırken, tırnağa zarar vermeden yapıyorum ama yine de çok sevdiğim halde sırf bu yüzden çok sık kullanmayı tercih etmiyorum.

$valentine nails1.jpg

Bu da eskilerden bir başka stickerlı tırnak fotosu ama zemin olarak iyi bir oje rengi seçmemişim stickerlar pek belli değil. Çeşit olsun diye ekliyorum. :)
Gün ışığındaki görüntüsünü çekeceğim diye pencere kenarında çekilmiş bir fotoğraf bu. :))

$sticker.jpg

tırnaklarına bayıldıım pembeli stickerli olan muhteşem duruyo maşallah

Back