Allah kolaylık versin canımYoğun canım, Cuma gelsin diye dört gözle bekliyorum
Bende bende Naime nin hastasıyım büyük renk kattıBu tiplemeye bayılıyorum
Bende oğlumda hep acı,ekşi yedim tatlı ile aram yoktu:)ciddi misin kocam bu erkek ben sana deyim diyor ama ye tatlıyı doğur atlıyı yalan mı yahuuu
Her bünye farklı canım:)Hakkınızda hayırlısışuanda hiçbiri hele tavukk ıyy:) valla yoğun aşerme yaşıyorum.. hayırlısı kuzum sağlıkla gelsin de cinsiyeti hiç önemli değil merak da etmiyorum:)
Aynen, çok iyi oyuncu. Onun skeçleri çıksın diye bekliyorum vallaBende bende Naime nin hastasıyım büyük renk kattı
Bugün nasıl canımBir şekilde içireyim kuzuma sağol canım
Zaten 3.5 yaşında 15 kilo yok abla 1 günde gözlerinin altı morarmış gece 2 de istifra etti yine
Hepiniz sağolun dün sabah öksürük tuttu uykudayken, gündüzüde iki kez istifra etti birde gece 2de..
Tecrübe konuşuyorBende oğlumda hep acı,ekşi yedim tatlı ile aram yoktu:)
Demek çoğumuz öyleAynen, çok iyi oyuncu. Onun skeçleri çıksın diye bekliyorum valla
Sanki geldin biz söylemedik
Bende ilk oğlumda acı yedim çocuğun elleri buruşuk çıktı annem içerde uakmissin cocugu deyip durduDemek çoğumuz öyle
Naime ile ilk Okulu beraber okudum 5 yıl aynı sınıftaydıkBende bende Naime nin hastasıyım büyük renk kattı
Şu zamana kadar istifra etmedi ama çok huysuz ve halsiz mercimek çorbası yapsammıBugün nasıl canım
Aynen abla bizde öyle yaparız adına pelize deriz:)K.validem yapar bunu boğaz ve göğüs için iyi geliyor yumuşatıyor bide.
Hangi atışYılbaşından sonra atış serbest...
Ama tutar mı bilmem
Seneye yazın tayin isteyebiliriz
Kışın ev taşımak çok zor...
Bu kış evi taşıdık bana iyi bir ders oldu
Aa neguxel o zamanlarda böyle komik miydi kankacimNaime ile ilk Okulu beraber okudum 5 yıl aynı sınıftaydık
Bende öyle anladımyılbaşından sonra atış serbest olursa demedin mii
Mercimek yapma bence canım yoğurtlu yapŞu zamana kadar istifra etmedi ama çok huysuz ve halsiz mercimek çorbası yapsammı