- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Yılanı ilk kez duydum bende ciddiye alınacak şeyler değilBende burcu mun özelliklerini taşıdığını düşünmüyorum
Baskın değilim kendimi begenmiyorim falan :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yılanı ilk kez duydum bende ciddiye alınacak şeyler değilBende burcu mun özelliklerini taşıdığını düşünmüyorum
Aslan dimi bende hiç taşımamBende burcu mun özelliklerini taşıdığını düşünmüyorum
Yani aslanlari öyle anlatiyorlarki çok bencil kendini beğenen falan BEN öyle biri değilimAslan dimi bende hiç taşımam
Hediyemi gördün mü? Sen hediyemi gördün mü? O gördü mü o gördü müYani aslanlari öyle anlatiyorlarki çok bencil kendini beğenen falan BEN öyle biri değilim
Hepsi iftira bacimYani aslanlari öyle anlatiyorlarki çok bencil kendini beğenen falan BEN öyle biri değilim
Hangi gorgugusuz diyor onuHediyemi gördün mü? Sen hediyemi gördün mü? O gördü mü o gördü mü
Aynen öyle biz alçak gönüllü insanlarız kendimizi ovmeyizHepsi iftira bacim
Misal ben ne kadar akıllı zeki güzel ve hamarat olduğumdan asla bahsetmemAynen öyle biz alçak gönüllü insanlarız kendimizi ovmeyiz
İşte bende tam bunu diyorum aslında biz aslan burçları çok çekici insnalariz bizi kiskandiklari için kendini beğenmiş diyorlarMisal ben ne kadar akıllı zeki güzel ve hamarat olduğumdan asla bahsetmem
Kesinlikle çok haklısın canım cekemiyoooolarİşte bende tam bunu diyorum aslında biz aslan burçları çok çekici insnalariz bizi kiskandiklari için kendini beğenmiş diyorlar
Yoksa biz de isterdik tüm burçlar bizim kadar akıllı olsun zeki olsun çekici güzel olsun bizimkisi Allah vergisiKesinlikle çok haklısın canım cekemiyoooolar
Hani hani nerde çay yaptım bana gelsenePasta bitti
Istersen bana resim atabilirsinGidem de konumu acam
Az daha bekle sipriz olsunIstersen bana resim atabilirsin
Hiç sevmem süpriz falanAz daha bekle sipriz olsun
BekliyoruzPasta bitti
Bensiz gecelerde don don don
İstiyorum mutlu son son son
Kelebek gibi kalbime kon kon kon
Benimsin artık nokta com