Neyse kendin bulmuşsun:)Ben hiç rastgelmedim☹
Neeey bana da soyleyiverin gariNevoşun bizden sakladığı bir wep sayfasını buldum az önce
Çok güzel, seni tebrik ediyorum. Her alanda kendini geliştiriyorsunTariflerini yazıyorum bir kısmına detaylı resim ekliyorum:)
Bir tanede başka var farklı şeyler eklediğim:)Kurs bitimi ortak kullandığımız alandan çıkarmışlar.Yeniden alıp eklemeye başladım oraya biraz daha yazılar eklemeyi düşünüyorum:)Kursa gidip öğrendiklerimi uyguluyorum işte:)Eğlence merak diyelim:)
yemeksunumu.comNeeey bana da soyleyiverin gari
Teşekkür ederim canım:)Zamanım olmuyor yoksa çok şey istiyorum:)Çok güzel, seni tebrik ediyorum. Her alanda kendini geliştiriyorsun
Teşekkür ederim canım:)Zamanım olmuyor yoksa çok şey istiyorum:)Çok güzel, seni tebrik ediyorum. Her alanda kendini geliştiriyorsun
Ne güzel, hiç boş vaktin yok. Hayatı dolu dolu yaşıyorsun :)Teşekkür ederim canım:)Zamanım olmuyor yoksa çok şey istiyorum:)
Bu yıl öğleden sonra bir yere gidemeyeceğim kızlar yok oğlumu yalnız bırakamam:)Sabah gitmek için başvurdum yetişirsem gideceğim:)
Boş duramıyorum canım:)Ne güzel, hiç boş vaktin yok. Hayatı dolu dolu yaşıyorsun :)
Nevo bu arada sitene baktim ve adini ogrendimBoş duramıyorum canım:)
Bilmiyor muydunNevo bu arada sitene baktim ve adini ogrendim
Tüm Nevreste imajı yerle bir oldu, hep benim yüzümdenBilmiyor muydun
Hayırlı gecelerBen yatıyorum. Çocuklar uyudu
Tüm Nevreste imajı yerle bir oldu, hep benim yüzümden
HayirBilmiyor muydun
Senin adın Azerin mi:)
Sen orayi nasil buldun kizTüm Nevreste imajı yerle bir oldu, hep benim yüzümden
Hayir Azerin kizimin ismiSenin adın Azerin mi:)
Görsellerde tariflerim çıkıyor böyle soranlar oldu:)Ama buraya yazan pek olmamıştıSen orayi nasil buldun kiz
Sizede hayırlı gecelerHayırlı geceler
Kimse görmemiştir ya
Senin adın ne merak ettim:)Hayir Azerin kizimin ismi
Yaziyorum ozeleSenin adın ne merak ettim:)