- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Vaaay nevoş, niye hiç demiyorsun. Senin oldugunu bilmiyordum. Böyle mi ögrenecektimBenim canım orası:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaaay nevoş, niye hiç demiyorsun. Senin oldugunu bilmiyordum. Böyle mi ögrenecektimBenim canım orası:)
Nevo sen bi tek beni begenmuursuntek oy bile vermedin beCidden sende öylesin ben çok beğeniyorum:)Laf olsun diye söylemiyorum
Pek söylemiyorum canım bulan buluyorVaaay nevoş, niye hiç demiyorsun. Senin oldugunu bilmiyordum. Böyle mi ögrenecektim
Bundan sonra hep sana vereceğim katıl görürsünNevo sen bi tek beni begenmuursuntek oy bile vermedin be
Benim sayemde ögrenmeyen kalmayacak gibi duruyor az gideyim bi ziyaret edeyim, davet edilmedik ama olsunPek söylemiyorum canım bulan buluyor
Reklam yapmayı sevmiyorum
Canım çok ilgilenemiyorum düzeltmeye çalışıyorum:)Benim sayemde ögrenmeyen kalmayacak gibi duruyor az gideyim bi ziyaret edeyim, davet edilmedik ama olsun
Hiii sagolasin Allah razi olsunBundan sonra hep sana vereceğim katıl görürsün
En antin kuntininden ayir onaFransız usulü mü,italyan usulü mü olsun
Neyden bahsediyonuz acep recepBenim sayemde ögrenmeyen kalmayacak gibi duruyor az gideyim bi ziyaret edeyim, davet edilmedik ama olsun
Rica ederimHiii sagolasin Allah razi olsun
Tamam o iş bendeEn antin kuntininden ayir ona
Bence devam etmelisin. Burda paylaştığın tarifleri oraya yükleyebilirsin. Çok güzel olur :)Canım çok ilgilenemiyorum düzeltmeye çalışıyorum:)
1.5 yıl önce kursa gidince ödev için açmıştım:)
87 tane falan ekledim galiba canım :)Çok eskileri eklemiyorum sunumu biraz daha iyi olanları daha çok ekliyorum:)Bence devam etmelisin. Burda paylaştığın tarifleri oraya yükleyebilirsin. Çok güzel olur :)
Nevoşun bizden sakladığı bir wep sayfasını buldum az önceNeyden bahsediyonuz acep recep
Saklı değil sen daha önce bulamamışsınNevoşun bizden sakladığı bir wep sayfasını buldum az önce
Evet, daha tam inceleyemedim. Net çekmiyor bence ilgilenmen gerek87 tane falan ekledim galiba canım :)Çok eskileri eklemiyorum sunumu biraz daha iyi olanları daha çok ekliyorum:)
Ben hiç rastgelmedimSaklı değil sen daha önce bulamamışsın
Başka bulup soranlar olmuştu:)
Tariflerini yazıyorum bir kısmına detaylı resim ekliyorum:)Evet, daha tam inceleyemedim. Net çekmiyor bence ilgilenmen gerek
Yazılar falanda paylaşıyorlar, öylede hoş oluyor.