Maşaallah canım kocaman olmuşSağol canım nevoşum,büyüyor şükürler olsun.bak senin için büyümüş halini koydum profile teyzesi
Zaman öyle yaparızBirinciligimiz zaman asimina ugrarsa da haber edin yaldizli tabak canaklarimi alip geleyim hemen nevo
Masallah Allah bagislasinSağol canım nevoşum,büyüyor şükürler olsun.bak senin için büyümüş halini koydum profile teyzesi
Zor geçiyor nevoşum,malum Doğumdan sonra bazı sıkıntılarım olmuştu,ameliyat falan oldum.hala iyileşme sürecindeyim.istediklerimi yiyemiyorum şuan tam olarak.çocuk desen son günlerde iştahsız biraz,ek gıdayı reddetmeye başladı.onlarla uğraşıyorum işte.sen naptın tayin işi vardı senin nolduMaşaallah canım kocaman olmuşAllah kolaylık versin zaman nasıl geçiyor
Amin sağol canım benimMasallah Allah bagislasin
Az dinlen tabakların yüzü eskimesinBirinciligimiz zaman asimina ugrarsa da haber edin yaldizli tabak canaklarimi alip geleyim hemen nevo
Tamam işi olmazsa cektiririmTamam inşallah :)
Birde arkadaşına resimleri çektirelim:)
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinZor geçiyor nevoşum,malum Doğumdan sonra bazı sıkıntılarım olmuştu,ameliyat falan oldum.hala iyileşme sürecindeyim.istediklerimi yiyemiyorum şuan tam olarak.çocuk desen son günlerde iştahsız biraz,ek gıdayı reddetmeye başladı.onlarla uğraşıyorum işte.sen naptın tayin işi vardı senin noldu
Yeni tabaklar alirsam 2.uyelik alirim o zamanAz dinlen tabakların yüzü eskimesin
Yada bu sefer mutfak değil balkon cam kenarı sunum alalım:)Tamam işi olmazsa cektiririm
Oo fena bir duvar ünitesi sehpası aldım onda cektireyim olmadıYada bu sefer mutfak değil balkon cam kenarı sunum alalım:)
Tamam inşaallah bu sefer acele et bomba tarifi kap:)Oo fena bir duvar ünitesi sehpası aldım onda cektireyim olmadı
Yeni üyelik birinci olan olursa hemenn kibleyelim yakalatalimYeni tabaklar alirsam 2.uyelik alirim o zaman
Diskalifiye ettiririz çaktırmaYeni üyelik birinci olan olursa hemenn kibleyelim yakalatalim
Ben seni nizamindan tanirim
Amin sağol çiçeğemÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Zamanla alışır canım sıcaklardan olabilir.
Yine olmadı canım :/
15 gündür ailemin yanındaydım.Dün gece döndük ve ilk defa eve gelince mutsuz oldum bugün pek iyi değilim depresyona girmeyi planlıyorum
Haklısın canım birkaç güne kadar toparlarımAmin sağol çiçeğem
Tayin işini takma nevoşum,biliyorum gurbetlik zor bende öyleyim.Ama neresi hayırlısıysa orası olsun.hayırlı zamanda olsun.belkide böylesi daha hayırlıdır.şimdi ailenin yanından geldiğin için ister istemez bunalım oluyo hak veriyorum aynılarını bende yaşıyorum.ama 3-4 güne alışırsın merak etme
Ben hepinizin sunum ve yapma tekniklerinizi tanırımyeni uyelerin İP adresini arastirin derim ben nevo
Annenin telefonundan üye olma gidipteyeni uyelerin İP adresini arastirin derim ben nevo