- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Sen ola düğün sen olaBirTutamMutluluk20 sonunda senden kurtuluyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ola düğün sen olaBirTutamMutluluk20 sonunda senden kurtuluyoruz
Ondan kesin kurtulalım diye en üste koydumSen ola düğün sen ola
Bencede kapansin artıkBiz et yemeklerine mi geçsek
Çok iyi yapmisin ne kadar süre birinci olamıyorOndan kesin kurtulalım diye en üste koydum
Bakalım katılmaya devam edecek mi:)Bencede kapansin artık
Onu hiç konuşmadık benim 1 yıl oldu:)Yani en azından 1 yıl diyelimÇok iyi yapmisin ne kadar süre birinci olamıyor
Masus katılırBakalım katılmaya devam edecek mi:)
Etmezse sadece hediye için katılıyormuş diye laf çıkartalım
Yok dedi ama bakalım:)Masus katılır
Bu sefer beni iyi tut bak en son yükleyeceğimYok dedi ama bakalım:)
Tamam inşallah :)Bu sefer beni iyi tut bak en son yükleyeceğim
Ask olsun bea ben surda duygulaniyorum ayrilicaz diye siz bayram ediyonuzBirTutamMutluluk20 sonunda senden kurtuluyoruz
Uzun uzun sureikinci uyelik mi alsamhayir tabak canakdan da tanirsiniz sizÇok iyi yapmisin ne kadar süre birinci olamıyor
Kim demis kulliyen yalanBakalım katılmaya devam edecek mi:)
Etmezse sadece hediye için katılıyormuş diye laf çıkartalım
Niye duygulanıyorsun .Kim sana git diyor sen gitmekten bahsediyorsun.Bak ben gidiyor muyumAsk olsun bea ben surda duygulaniyorum ayrilicaz diye siz bayram ediyonuz
Uzun uzun sureikinci uyelik mi alsamhayir tabak canakdan da tanirsiniz siz
Kim demis kulliyen yalan
Biraz dinlenem sipriz yapacam size
Sağol çiçeğeem biliyorum ama belki bi umut işte benimkisiTatilden dönmek üzeredir dönüşte söyleyelim göndersin ama çok umutlanma:)
Prensesimiz nasıl canımSağol çiçeğeem biliyorum ama belki bi umut işte benimkisi
O zaman sen elde kalan tarif falan olunca yazarsin banaNiye duygulanıyorsun .Kim sana git diyor sen gitmekten bahsediyorsun.Bak ben gidiyor muyum
Tamam anlaştık:)O zaman sen elde kalan tarif falan olunca yazarsin bana
Sağol canım nevoşum,büyüyor şükürler olsun.bak senin için büyümüş halini koydum profile teyzesiPrensesimiz nasıl canım
Birinciligimiz zaman asimina ugrarsa da haber edin yaldizli tabak canaklarimi alip geleyim hemen nevoTamam anlaştık:)