- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Bozulma oluyor mu peki canım?sen nasıl koyuyorsun?KV dem hep çiğdem koyar canım
Ablacım hamilelik takvimini senin kaldırman lazım, linke tıklayıp: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/account-details oradaki bebeğin tahmini doğum tarihi kısmında yazan tarihi silip kaydet butonuna basarsan sorun çözülür.Dalga geçmeyin beee düzeltcem diye ugrasıyomMune aplaaaaa nerdesin gııı ya bu hesap ayarlarıma bir bakabilirmisin hamiş görünüyom ortalık fena karıştı doğa severlere kaydolayım dedim gelecekten tarih istedi bende attım bi tarih atmaz olaydım
Allah seni ne etmesin
Profil ayarlarından hamilelik takvimini bul onu sil en alttan kaydet düzelir
Coook sağolun ballarım kaymaklarımAblacım hamilelik takvimini senin kaldırman lazım, linke tıklayıp: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/account-details oradaki bebeğin tahmini doğum tarihi kısmında yazan tarihi silip kaydet butonuna basarsan sorun çözülür.
Yok hiç olmadı o senelerdir öyle yapar.Bozulma oluyor mu peki canım?sen nasıl koyuyorsun?
Birde alıntıladığın mesajım mune abla yazmış gibi çıkıyor canım enteresanKV dem hep çiğdem koyar canım
Bazen öyle karışıklık oluyor alintilardaaBirde alıntıladığın mesajım mune abla yazmış gibi çıkıyor canım enteresan
Sağol canım benimYok hiç olmadı o senelerdir öyle yapar.
Ben taze fasulye koymuyorum canım benimkiler pek sevmiyor bir ben yiyorum evde ☺
Sende sağol canımSağol canım benim
Bende hep çiğ koyarım canım gayet iyi.buzunu cözdürmeden tencereye boşalt ama.Kızlar acil bi soru.taze fasulye aldım buzluğa atıcam ,normalde suda az haşlayıp öyle atıyordum buzluğa.bu sefer çiğden koymak istiyorum zaten kızım pek fırsat vermiyor haşlamaya kucağımda sürekli.çiğden koysam bozulur mu?
Tamam canım buzu çözülünce bozuluyor diymi.şimdi bu fasulyeleri yıkayacağım,kurutup kilitli buzluk poşetlerine koyacağım.pişirmek istediğimde direkt düdüklüde az suyla pişirsem olur dimiBende hep çiğ koyarım canım gayet iyi.buzunu cözdürmeden tencereye boşalt ama.
Buzu cözülünce bozulma değilde bi yumuşuyo fasulye oyuzden ben hep buzluktan cıkartıp 1 dk öncesinde sonra buzuyla boşaltıyorum tencere yada düdüklü tencereye. Olur kuzum düdüklüde çabuk pişiyo zatenTamam canım buzu çözülünce bozuluyor diymi.şimdi bu fasulyeleri yıkayacağım,kurutup kilitli buzluk poşetlerine koyacağım.pişirmek istediğimde direkt düdüklüde az suyla pişirsem olur dimi
Sağolasın kuzumBuzu cözülünce bozulma değilde bi yumuşuyo fasulye oyuzden ben hep buzluktan cıkartıp 1 dk öncesinde sonra buzuyla boşaltıyorum tencere yada düdüklü tencereye. Olur kuzum düdüklüde çabuk pişiyo zaten
Konusuna en çok mesaj yazılanlar en üste en aza doğru iniyor:)Abla bu sefer neye göre dizildi yine en sondayiz bizNevreste
Anacummm masallah suphanallah aminnn
Tam uyumalık sesKolay gelsin canım bende mutfakta oturuyorum matkap sesi eşliğinde