- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Tarif alabiliyoz mu ya daha değil dedi nevoKavur ise onu ben kapacağım nihahahaha
Yok yahu ne alması, ben 1 eylülde kapacağımTarif alabiliyoz mu ya daha değil dedi nevo
3 tane tarif düşündüm 3 ü de olmazsa bir de 4. Var o da olmazsa katılmıycam başka birşeyler çekmiyor canımYok yahu ne alması, ben 1 eylülde kapacağım
Benimde 3 tarifim var inşAllah istediğimizi kapabiliriz, malûm biz hanımlar pirana gibi bekliyoruz tarif kapilacagi zamanı3 tane tarif düşündüm 3 ü de olmazsa bir de 4. Var o da olmazsa katılmıycam başka birşeyler çekmiyor canım
Kıymalı şeyler peki
Kabul etmiyorlar, benim ciğer bile nota yedi
Et yemekleriYok yahu ne alması, ben 1 eylülde kapacağım
Evet ya daha da iki hafta var unutmasam bariBenimde 3 tarifim var inşAllah istediğimizi kapabiliriz, malûm biz hanımlar pirana gibi bekliyoruz tarif kapilacagi zamanı
InsAllahEvet ya daha da iki hafta var unutmasam bari
Eğer ciğer olmuyorsa başka hiç bir organ da olmuyordur di miInsAllah
Bilmiyorum ki, sevmeyenler olur şimdi dalak malak sormayayım ama ben severim öyle şeylerEğer ciğer olmuyorsa başka hiç bir organ da olmuyordur di mi
Kıyma yok en ufak kuşbaşı diyelimKıymalı şeyler peki
İşkembe serbestEğer ciğer olmuyorsa başka hiç bir organ da olmuyordur di mi
Hayır sadece et istiyoruzEğer ciğer olmuyorsa başka hiç bir organ da olmuyordur di mi
Hayır tabi kiİşkembe serbest
Billur yermisinBilmiyorum ki, sevmeyenler olur şimdi dalak malak sormayayım ama ben severim öyle şeyler
Hayırlısı canımçok istiyordum ama kısmet olmayacak sanki
Ben kararımı verdim inşallah canımın çektiği düşerHayır sadece et istiyoruz
Et yapmayı bilmeyen gelmesinBillur billur
Hadi İnşaallahBen kararımı verdim inşallah canımın çektiği düşer