- 8 Aralık 2011
- 44.112
- 154.190
Yok canım nerde
Yalnız insan memleketini dağından taşından tanırmış öğrenmiş olduk baban nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım nerde
Aynen öyle canımYalnız insan memleketini dağından taşından tanırmış öğrenmiş olduk baban nasıl
Rabbim şifa versin daha iyi olmuştur o taraflar şehrin hengamesinden iyidirAynen öyle canım
Babam iyi sayılır.Aynı pek değişiklik yokYeni eve taşındılar .Biraz değişiklik oldu.Farklı bir ortam:)
Ben kaçtım yine görüşürüz
@efser
Aynen canım çok sağolRabbim şifa versin daha iyi olmuştur o taraflar şehrin hengamesinden iyidir
Memlekete geldi bugün belki bize de gelirYarın hece başlıyoruz
Mali bizim mali mi
Ona nasıl yapıyorsun. Yakın mısınız yoksa
İstisnasız deyuuuummmHee kurban sonrası diyorsun
Bu da çok hoş olmuş, ellerine sağlık canımGelin pasta yiyelimEki Görüntüle 2300148
Ben şu altındaki parlak kartonu bile bulamadım sen iknciyi yapmışsın maşaAllahGelin pasta yiyelimEki Görüntüle 2300148
Kiimm diyoooYoulost16 keki yakmış diyorlar
Ellerine sağlık canomGelin pasta yiyelimEki Görüntüle 2300148
31 ağustos 23:59 da hepimiz hazır bekliyor olacağızEvet canım Ama konu açılmadan tarif vermem
Bu da çok hoş olmuş, ellerine sağlık canım
Ben şu altındaki parlak kartonu bile bulamadım sen iknciyi yapmışsın maşaAllah
Saolun kızlar uzun süre yapmam diyodum ama arkadaşı kiramadimEllerine sağlık canom
çok istiyordum ama kısmet olmayacak sankialimiyon pasta yapmıyor muyuz
Kıymalı şeyler pekiYok canım sayılmıyor
Kabul etmiyorlar, benim ciğer bile nota yediKıymalı şeyler peki
Anam ciğer de mi yok Nevreste tarif alsan ya bari canımın çektiği bir şey var kimse almadan ben yapsam da yesemKabul etmiyorlar, benim ciğer bile nota yedi
Kavur ise onu ben kapacağım nihahahahaAnam ciğer de mi yok Nevreste tarif alsan ya bari canımın çektiği bir şey var kimse almadan ben yapsam da yesem