- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel sen benim şefkatli kollarımaCanom bu BirTutamMutluluk20 beni sevmiyor bıktı benden
Gel sen benim şefkatli kollarıma
annem duysa evlatliktan men eder vallaSeni kınıyorum, hem kendi adıma hem annen adına
Ask olsun gel burayaannemin de senin de dertlenisinize kurban beCanom bu BirTutamMutluluk20 beni sevmiyor bıktı benden
Gel canım gel bir kahve yapar dokeriz icimiziIsrar ettin madem geleyim
Bu şarkıyı ne zaman acsam bağırarak söylüyorum adamın öyle bir etkisi oluyor bende
BendeSeverim bu sarkiyi
He canim yaylalardayim
Denemedim ama çıkar diye düşünüyorum soğuk mermere döküyor pastacilar ondan çıkıyorsa asetattan da cikarHatunlarr yardımıza ihtiyacım var (yarışmaya katılmıyorum)
Doğum günü pastası yapacağım. Ninternetten güzel bi font buldum tek tek harflerini asetat kağıdına çizdim
Çikolatayı eritip külah yapıp harflerin üstünden yazcamda asetat kağıdından çikolatayı çıkarması zor mu olur? İlle Yağlı kağıt üzerine mi yapmalıyım?
Zor olacagini sanmam kolayca cikar ama sen yine de istersen parmak uclarina az biraz sivi yag bulayip kagida parmaklarinla cok az yag sur sonra cikolatayla susle.bu arada harfleri pastaya dik sekilde koymaya calisma erir havalar sicakHatunlarr yardımıza ihtiyacım var (yarışmaya katılmıyorum)
Doğum günü pastası yapacağım. Ninternetten güzel bi font buldum tek tek harflerini asetat kağıdına çizdim
Çikolatayı eritip külah yapıp harflerin üstünden yazcamda asetat kağıdından çikolatayı çıkarması zor mu olur? İlle Yağlı kağıt üzerine mi yapmalıyım?
Oşgeldin beaBen geldiiim
Hosbulduk naptin bakayim bayram ziyaretlerin nasıl geçtiOşgeldin bea
Eh iste oglanlarin yuzunden pek birilerine gidemiyoruz ki neyi neremize yiyoruz neremize konusuyoruz bilemiyoruzHosbulduk naptin bakayim bayram ziyaretlerin nasıl geçti
Buzlukta 1 gün bekletmeyi düşünüyorumZor olacagini sanmam kolayca cikar ama sen yine de istersen parmak uclarina az biraz sivi yag bulayip kagida parmaklarinla cok az yag sur sonra cikolatayla susle.bu arada harfleri pastaya dik sekilde koymaya calisma erir havalar sicak
Yine de cikarinca ericektir buyuk ihtimal.burda ben de dahil kac arkadas cikolata kasesi falan yapmaya calistik maalesef cikarinca eridi hemenBuzlukta 1 gün bekletmeyi düşünüyorum
Ucuz doğur diyosun yaniEh iste oglanlarin yuzunden pek birilerine gidemiyoruz ki neyi neremize yiyoruz neremize konusuyoruz bilemiyoruz
Yok tavsiye etmem pekUcuz doğur diyosun yani