- 24 Eylül 2018
- 98.602
- 295.114
- 698
Aminnn inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşaallah
Bak sevinçten burnum seyirmeye basladi♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ya ben onu unutmuştumBak sevinçten burnum seyirmeye basladi
Ben hatırlatırımYa ben onu unutmuştum
FenasınBen hatırlatırım
Bu yolda beraberizFenasın
Her zaman,burun kraliçeleriyizBu yolda beraberiz
Gözün aydın canım benim, çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasınKızlar ben çıktım,evdeyim
Sağol canım benim âminGözün aydın canım benim, çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın
ben bunları almak için sünneti bekledim ama daha önce alacakti maksat onun istediği zaman olsunkukrim27 .!.:Hepsini birden yükleme sende dur bir atlat sünneti alirsin
Kızlar ben çıktım,evdeyim
Ne oldu canım öyleNasilsijiz minik dün olumlerden döndü öleceğim sandım valla yok böyle bir lağrı
İyiyim ama temizliğe giristim bugün halilarda gelecek minik yorgun minik çaresiz
Noldu hayırdır?Nasilsijiz minik dün olumlerden döndü öleceğim sandım valla yok böyle bir lağrı
İyiyim ama temizliğe giristim bugün halilarda gelecek minik yorgun minik çaresiz
Cook güzel bir haber cook gecmis olsunKızlar ben çıktım,evdeyim
Gecmis olsun canımNasilsijiz minik dün olumlerden döndü öleceğim sandım valla yok böyle bir lağrı
Sağol canım:)Cook güzel bir haber cook gecmis olsun
Gecmis olsun canım
Hayırdır noldu canımNasilsijiz minik dün olumlerden döndü öleceğim sandım valla yok böyle bir lağrı
Amiiiiin güzel yürekli hemşomArefe günü 1000 ihlas okuyanın duaları kabul edilir diye rivayet edilir hadisi şerifler de.
Okudum Bitirdim kızlar Allah sizlerinde bu vesile ile gonlunuzde sizin için hayırlı dualarinizi kabul etsin,sıkıntılarınızı gidersin selamete erdirsin .
Hepinizi çok seviyorum arefemiz mübarek olsun ❤