• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Sağol canım Allah razı olsun:KK60:
Canım eşiminde benimde ailemiz orada :)Yani bütün ailemiz orada:)
iyi öyleyse ablacım bol bol hasret giderirsiniz ❤️
Sağol canım 😘 gece daha bir yoruyor gündüz daha iyi ☺
ben 5 yıl oldu uzun yolculuğa çıkmayalı öncesinde hep gece uyurdum yoksa çekilmiyor dediğin gibi gündüz de sıcak olurdu

iyi öyleyse ablacım bol bol hasret giderirsiniz ❤
ben 5 yıl oldu uzun yolculuğa çıkmayalı öncesinde hep gece uyurdum yoksa çekilmiyor dediğin gibi gündüz de sıcak olurdu
Sağol canım:60:

Noldu hayırdır?
Sanırım usutmusun ama yok böyle bir ağrı ..aynı doğum sancısı gibi yarın saat bir saat karnım midem bağırsaklarim belim sırtım hacaklarim bir agrimaya başladı neremi ovacavimi neremi tutacagimi sasiridim

Sıcak su torbası yaptım önce kimseye seslenmedim
.eşim aglamama uyandı noldu dedi anlattım

Sonra gitti battaniye getirdi beni sardı ağrı kesici içtim yarım saat sonra uymuş kalmisim ama çok kötü oldim :(

Sanırım usutmusun ama yok böyle bir ağrı ..aynı doğum sancısı gibi yarın saat bir saat karnım midem bağırsaklarim belim sırtım hacaklarim bir agrimaya başladı neremi ovacavimi neremi tutacagimi sasiridim

Sıcak su torbası yaptım önce kimseye seslenmedim
.eşim aglamama uyandı noldu dedi anlattım

Sonra gitti battaniye getirdi beni sardı ağrı kesici içtim yarım saat sonra uymuş kalmisim ama çok kötü oldim :KK43:
Canım ihmal etme böyle ağrıları sakın acile gitseydin keşke geçmiş olsun

🤦🏼‍♀️Yanlış yere yazmışım :KK22: herkese şimdiden iyi bayramlar Allah kurban kesenlerin niyetini kabul etsin inşallah 🤲🏻 Herkesin sevgiyle kucaklaştığı bolluk bereket içinde geçen nice bayramlara 🤲🏻
Hayırlı bayramlar :KK200:

🤦🏼‍♀️Yanlış yere yazmışım :KK22: herkese şimdiden iyi bayramlar Allah kurban kesenlerin niyetini kabul etsin inşallah 🤲🏻 Herkesin sevgiyle kucaklaştığı bolluk bereket içinde geçen nice bayramlara 🤲🏻
Amin canım inşallah sanada hayırlı bayramlar 😘💞

Back