- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
He iyi bakalım sizde hayırlısı ile gidin gelin inşallahKöyümüze gideceğiz kankacım yakın buraya da net cekmediği için iki gün yokum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He iyi bakalım sizde hayırlısı ile gidin gelin inşallahKöyümüze gideceğiz kankacım yakın buraya da net cekmediği için iki gün yokum :)
Sağol kankacim sizin yolculuk nereye yakın mı gideceginiz yerHe iyi bakalım sizde hayırlısı ile gidin gelin inşallah
Bizimde cok uzak değil kankacim.kvler yazliktaya bayramlaşmaya gidicez bir gecede kalırızSağol kankacim sizin yolculuk nereye yakın mı gideceginiz yer
Kolay gelsin canım
Sağolun CanlarKolay gelsin canım
Kendi yaptığın hazır gibi olmuyor tabi :)Hazır aliyoz zaten eşim beğenmiyor firindami kurutuyolar napiyolarsa diyo
Allah kolaylık versin :)Oyy benimde oğlanın futbolu var ondan erken kalkiyoruz
Yakınmıs kankacim sizde hayırlısı ile gidip gelin inşallahBizimde cok uzak değil kankacim.kvler yazliktaya bayramlaşmaya gidicez bir gecede kalırız ☺
Tekirdağ'da.
Amin inşallah kankacimYakınmıs kankacim sizde hayırlısı ile gidip gelin inşallah
Sağol canımAllah kolaylık versin :)
5 kilo almışım takıma ilk girdigimdeki kilodayimKilomu almıs birileri
Listeye girmezsin canım liste dısı devam edersin
Bilseymisim söylemezdim cıkıs yöntemlerini
Kac kilo aldın bakalım
Bayram dönüşü görüşelim sekerim5 kilo almışım takıma ilk girdigimdeki kilodayim
Tamm canımBayram dönüşü görüşelim sekerim
Tamm canım
Sana ne demiştim bayramda evde olacaksın inaniyorum dememismiydimKızlar ben çıktım,evdeyim
Ooo süper haber canım şimdi daha rahat olursun ev gibisi yok Çok şükürKızlar ben çıktım,evdeyim
Çok şükür kuzum ya öyle de oldu Ben de çok mutluyummSana ne demiştim bayramda evde olacaksın inaniyorum dememismiydim
Çok mutluyum cok
Aynen canım,kaç gün sonra kavuştum evime çok şükürOoo süper haber canım şimdi daha rahat olursun ev gibisi yok ☺ Çok şükür ❤
Gelmiş de geçmiş olsun canım Allah sağlığını daim kılsın evinden ayırmasın bir dahaÇok şükür kuzum ya öyle de oldu Ben de çok mutluyumm
Amin kuzum ,Allah bir daha göstermesinGelmiş de geçmiş olsun canım Allah sağlığını daim kılsın evinden ayırmasın bir daha
Aminnn inşaallahAmin kuzum ,Allah bir daha göstermesin