- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.428
- 698
İyi valla koşuşturmaca benimki evde ya telefonda da onda çoğunluk giremiyorumİyi canim sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi valla koşuşturmaca benimki evde ya telefonda da onda çoğunluk giremiyorumİyi canim sen nasılsın?
Tamam miniğim,ıyi ol daİyi valla koşuşturmaca benimki evde ya telefonda da onda çoğunluk giremiyorum
Eki Görüntüle 2297193 hayaller bu
Abla sadece mevlid var eğlenceli değil kapı önünde büyük mevlüd ve yemek bunu da ozaman giyeceğim ev içinden giyerim diye tunik pantolon aldim :))
Düzelse bari
Koyde misin canimHayırlı cumalar
Yoğun günden merhabalar
Kolay gelsin :)Evde tunik pantolan daha rahat birde,güle güle giy kıyafetlerini çok ta yakışır sana fıstık.
İnşallah hem pc hem telefondan giriyorum birazdan çıkmam lazım alışverş malum yemek hazırlamam lazım eşimede.
Birde pazara gidecem daha sonra.
Kolay gelsin :)
Kolay gelsin canımHayırlı cumalar
Yoğun günden merhabalar
Bende de var hâlâ.Evdeyim geldim kargo gelecek birde gitmeden gelse keşke pazar işi var daha..
Srun hala devam ediyor,diğer sitelerde yok sadece burada oluyor..
Sana da canımHayırlı cumalar gardaşlarım
Günaydın canımGünaydın herkese
Bı tanem Allah in selamı rahmeti bereketi üzerine olsun,bütün güzellikler seni bulsun.hayırlı cumalar kuzucumGünaydın canım
Amin tatlı dillim,sana da inşallahBı tanem Allah in selamı rahmeti bereketi üzerine olsun,bütün güzellikler seni bulsun.hayırlı cumalar kuzucum
Bende de var hâlâ.
Bir tek ikimizde mi oluyor bu ,sıktı artık.Sinir ediyor artık,başka sitelerde yok olmuyor nedense.
Youtube videoları seyrediyırum sorunsuz yani.