• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Apandistim patlamış,organlara zarar vermiş. Yoğun bakımda kaldım 10_15 gün.Zor kurtardık diyor doktorum.
Çok geçmiş olsun canım. Benim babamın da patlamıştı. 19 gün yogun bakımda yattı. Senin gibi tüm organlara sıçramıştı. Kana bile geçmişti. Çoklu Organ yetmezliği vardı. Böbrekleri şekerden böbrek yetmezliği olmuş. Diyalize falan baglandı. Doktorlar umut yok dediler ama Allaha şükür iyileşti.

Seni de Allah korumuş 🙏💞

Çok geçmiş olsun canım. Benim babamın da patlamıştı. 19 gün yogun bakımda yattı. Senin gibi tüm organlara sıçramıştı. Kana bile geçmişti. Çoklu Organ yetmezliği vardı. Böbrekleri şekerden böbrek yetmezliği olmuş. Diyalize falan baglandı. Doktorlar umut yok dediler ama Allaha şükür iyileşti.

Seni de Allah korumuş 🙏💞
Çok zor bir durum. Allah düşmanıma vermesin. Geçip gitti şükür. 1 ameliyatım kaldı. Babacigina da çok geçmiş olsun canım.

Çok zor bir durum. Allah düşmanıma vermesin. Geçip gitti şükür. 1 ameliyatım kaldı. Babacigina da çok geçmiş olsun canım.
Amin canım. Sağolasın. İnşallah onu da atlatırsın ve sağlığına kavuşursun.

Back