- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Allah daha iyi etsin inşallah canım:)Evet,hastanedeyim hala.
Günaydınlar,çok geçmiş olsun ne oldu önemli birşeyyoktur inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah daha iyi etsin inşallah canım:)Evet,hastanedeyim hala.
1 ameliyat daha olmam lazım. Belki salacaklar ,ameliyat için geri geleceğim.Neden cikarmiyolar peki doktorlar hala?
Sağol şekerciğim.Hastanedeyim 2 ayı geçti. Ölümden döndüm.Günaydınlar,çok geçmiş olsun ne oldu önemli birşeyyoktur inşallah..
Sağol şekerciğim.Hastanedeyim 2 ayı geçti. Ölümden döndüm.
Apandistim patlamış,organlara zarar vermiş. Yoğun bakımda kaldım 10_15 gün.Zor kurtardık diyor doktorum.Ne oldu öyle,bir ara tansiyon durumun olmutu senin onunamı ilgili yoksa
Çok geçmiş olsun canım. Benim babamın da patlamıştı. 19 gün yogun bakımda yattı. Senin gibi tüm organlara sıçramıştı. Kana bile geçmişti. Çoklu Organ yetmezliği vardı. Böbrekleri şekerden böbrek yetmezliği olmuş. Diyalize falan baglandı. Doktorlar umut yok dediler ama Allaha şükür iyileşti.Apandistim patlamış,organlara zarar vermiş. Yoğun bakımda kaldım 10_15 gün.Zor kurtardık diyor doktorum.
Çok zor bir durum. Allah düşmanıma vermesin. Geçip gitti şükür. 1 ameliyatım kaldı. Babacigina da çok geçmiş olsun canım.Çok geçmiş olsun canım. Benim babamın da patlamıştı. 19 gün yogun bakımda yattı. Senin gibi tüm organlara sıçramıştı. Kana bile geçmişti. Çoklu Organ yetmezliği vardı. Böbrekleri şekerden böbrek yetmezliği olmuş. Diyalize falan baglandı. Doktorlar umut yok dediler ama Allaha şükür iyileşti.
Seni de Allah korumuş
Saglikli ol da gerisi onemli degil az daha dayan canim1 ameliyat daha olmam lazım. Belki salacaklar ,ameliyat için geri geleceğim.
Apandistim patlamış,organlara zarar vermiş. Yoğun bakımda kaldım 10_15 gün.Zor kurtardık diyor doktorum.
Sağol canım. Iyiyim şimdi,bir tehlike yok. Taburcu olmayı bekliyorum artık.Çok geçmiş olsun canım büyük bir tehlike atlatmışsın şimdi nasılsın
Sağol canımSaglikli ol da gerisi onemli degil az daha dayan canim
Amin canım. Sağolasın. İnşallah onu da atlatırsın ve sağlığına kavuşursun.Çok zor bir durum. Allah düşmanıma vermesin. Geçip gitti şükür. 1 ameliyatım kaldı. Babacigina da çok geçmiş olsun canım.
Sen de sağol canım. Amin,inşallah.Amin canım. Sağolasın. İnşallah onu da atlatırsın ve sağlığına kavuşursun.
Sağol canım. Iyiyim şimdi,bir tehlike yok. Taburcu olmayı bekliyorum artık.
Bende de aynıBenim mesajlar gene zor gidiyor sayfa zor açılıyor nettemi bişey var acaba..
Evet inşallah bir an önce giderim.Çok şükür daha iyiymişsin eve geçincede daha iyi olur.
Bende de aynı
Evet inşallah bir an önce giderim.
Insanın durası gelmiyor. Sinir bozucuCinnet geçiriyıorum artık dünde öyleydi süperonline bizimki.