- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Iyiyim çok şükür nevroş bayram öncesi hazırlıkların tatlı yorgunluğu var, sen nasılsınNasılsın Lunya'm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim çok şükür nevroş bayram öncesi hazırlıkların tatlı yorgunluğu var, sen nasılsınNasılsın Lunya'm
Yedilerse iyi, afiyet şifa olsun. Çok geçmiş olsunYogurt corbasi yapmistim aslinda gun icinde ara ara ictiler az bi sey.simdi de yumurta diye tutturdular.yaptim mecbur
İyiyim canım sağol bizde memlekete gideceğiz.Bugün alışverişe gittik gece 10:30 da ancak geldik:)Iyiyim çok şükür nevroş bayram öncesi hazırlıkların tatlı yorgunluğu var, sen nasılsın
Allah kolaylık versin, ben yoruldum diyorum ama alışveriş daha yorucu hele de bu kadar insan seli içindeİyiyim canım sağol bizde memlekete gideceğiz.Bugün alışverişe gittik gece 10:30 da ancak geldik:)
Bayağı yoruldum şimdi dinleniyorum
Çok kalabalık değildi ama kızlara bir şey beğendiremedik bir sürü mağaza gezdik:)Artık ergen olmuşlar onların beğendiğini biz beğenemedik bizimkini onlarAllah kolaylık versin, ben yoruldum diyorum ama alışveriş daha yorucu hele de bu kadar insan seli içinde
Iyiyim abla sen nasılsınNasılsın canım
Abla tayinler açıklanmış çıktı mı sizinkiÇok kalabalık değildi ama kızlara bir şey beğendiremedik bir sürü mağaza gezdik:)Artık ergen olmuşlar onların beğendiğini biz beğenemedik bizimkini onlar
Birazda hediye falan aldık :)7-8 saat dolaştık:)
Evet açıklanmış, bende merak ediyorum. Çıktı mı acaba NevresteAbla tayinler açıklanmış çıktı mı sizinki
Bizde evden 11.30 da ciktik 8 falandı eve girdik sadece eşim biseuler denerken oturdum birde birşeyler yerken oturdum ayaklarımın altı açıyor halaÇok kalabalık değildi ama kızlara bir şey beğendiremedik bir sürü mağaza gezdik:)Artık ergen olmuşlar onların beğendiğini biz beğenemedik bizimkini onlar
Birazda hediye falan aldık :)7-8 saat dolaştık:)
Kanka bi seyler bula bildin mi kendineBizde evden 11.30 da ciktik 8 falandı eve girdik sadece eşim biseuler denerken oturdum birde birşeyler yerken oturdum ayaklarımın altı açıyor hala
Nasil oldun canimGünaydın,hayırlı Cumalar
İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın?Nasil oldun canim
Tesekkur ederim oglanlar iyilesinceben de otomatikman iyi oldum:)İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın?
Allah daha iyi etsin inşallah canım:)Evet,hastanedeyim hala.Tesekkur ederim oglanlar iyilesinceben de otomatikman iyi oldum:)
Hastanede misin hala?
Neden cikarmiyolar peki doktorlar hala?Allah daha iyi etsin inşallah canım:)Evet,hastanedeyim hala.