• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Iyiyim çok şükür nevroş bayram öncesi hazırlıkların tatlı yorgunluğu var, sen nasılsın :KK37:
İyiyim canım sağol bizde memlekete gideceğiz.Bugün alışverişe gittik gece 10:30 da ancak geldik:)
Bayağı yoruldum şimdi dinleniyorum :KK200:

İyiyim canım sağol bizde memlekete gideceğiz.Bugün alışverişe gittik gece 10:30 da ancak geldik:)
Bayağı yoruldum şimdi dinleniyorum :KK200:
Allah kolaylık versin, ben yoruldum diyorum ama alışveriş daha yorucu hele de bu kadar insan seli içinde :olamaz:

Allah kolaylık versin, ben yoruldum diyorum ama alışveriş daha yorucu hele de bu kadar insan seli içinde :olamaz:
Çok kalabalık değildi ama kızlara bir şey beğendiremedik bir sürü mağaza gezdik:)Artık ergen olmuşlar onların beğendiğini biz beğenemedik bizimkini onlar:70:
Birazda hediye falan aldık :)7-8 saat dolaştık:)

Çok kalabalık değildi ama kızlara bir şey beğendiremedik bir sürü mağaza gezdik:)Artık ergen olmuşlar onların beğendiğini biz beğenemedik bizimkini onlar:KK70:
Abla tayinler açıklanmış çıktı mı sizinki

Çok kalabalık değildi ama kızlara bir şey beğendiremedik bir sürü mağaza gezdik:)Artık ergen olmuşlar onların beğendiğini biz beğenemedik bizimkini onlar:KK70:
Bizde evden 11.30 da ciktik 8 falandı eve girdik sadece eşim biseuler denerken oturdum birde birşeyler yerken oturdum ayaklarımın altı açıyor hala :D

Bizde evden 11.30 da ciktik 8 falandı eve girdik sadece eşim biseuler denerken oturdum birde birşeyler yerken oturdum ayaklarımın altı açıyor hala :D
Kanka bi seyler bula bildin mi kendine
🤔

Back