En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Iyiyim çok şükür nevroş bayram öncesi hazırlıkların tatlı yorgunluğu var, sen nasılsın
İyiyim canım sağol bizde memlekete gideceğiz.Bugün alışverişe gittik gece 10:30 da ancak geldik:)
Bayağı yoruldum şimdi dinleniyorum

İyiyim canım sağol bizde memlekete gideceğiz.Bugün alışverişe gittik gece 10:30 da ancak geldik:)
Bayağı yoruldum şimdi dinleniyorum
Allah kolaylık versin, ben yoruldum diyorum ama alışveriş daha yorucu hele de bu kadar insan seli içinde

Allah kolaylık versin, ben yoruldum diyorum ama alışveriş daha yorucu hele de bu kadar insan seli içinde
Çok kalabalık değildi ama kızlara bir şey beğendiremedik bir sürü mağaza gezdik:)Artık ergen olmuşlar onların beğendiğini biz beğenemedik bizimkini onlar
Birazda hediye falan aldık :)7-8 saat dolaştık:)

Abla tayinler açıklanmış çıktı mı sizinki

Bizde evden 11.30 da ciktik 8 falandı eve girdik sadece eşim biseuler denerken oturdum birde birşeyler yerken oturdum ayaklarımın altı açıyor hala

Bizde evden 11.30 da ciktik 8 falandı eve girdik sadece eşim biseuler denerken oturdum birde birşeyler yerken oturdum ayaklarımın altı açıyor hala
Kanka bi seyler bula bildin mi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…