- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Geçmiş olsun canım ufakken hasta olunca bizde hep yumurta kızartma isterdik ablamlaKizlar atesli cocuga yumurta verilir mi?oglanlar hic bi sey yemiyo yumurta istiyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım ufakken hasta olunca bizde hep yumurta kızartma isterdik ablamlaKizlar atesli cocuga yumurta verilir mi?oglanlar hic bi sey yemiyo yumurta istiyolar
Gecen sene daha cok hastalaniyolardi cok Sukur bu sene baya azaldiBilmem.mi canım.benimkilerde öyle.oluyor
Allah dermansız dert vermesin öyle öyle buyuyecekler inşallah.
Demek ki su yumurta kizartmada bi seyler var:)Geçmiş olsun canım ufakken hasta olunca bizde hep yumurta kızartma isterdik ablamla
Bagisikliklari güçleniyor inşallah canım ondan.Gecen sene daha cok hastalaniyolardi cok Sukur bu sene baya azaldi
Canim uzulme nolur aklina getirme boyle seyleri lutfenBende bugun kafama neyi taktım biliyormusunuz annem yoğun bakımda 29 gün kaldı ya geceleri sayiklamistir kesin bana seslenmistir.
Ama ben yanında olamadım .ama orda kalması gerekiyordu
Amin inşallah canım sağolCanim uzulme nolur aklina getirme boyle seyleri lutfen
Nurlar icinde yatsin annecigin
İyi geceler canımIyi geceler hanımlar
Canım çok sevindim çok çok dahasi olsun inşallahİyi geceler kızlar☺ Bu arada pastam çok sevildi 3 kişi dönüş sağladı bundan isteyebilirim diye çok mutluyum ☺❤
Amin Allah razı olsun canım inşallahYattığı yerde rahat uyusun canım kabri Nur mekanı cennet olsun @kukrim27
Bende bugun kafama neyi taktım biliyormusunuz annem yoğun bakımda 29 gün kaldı ya geceleri sayiklamistir kesin bana seslenmistir.
Bende ablama sürpriz yapmak istiyordum harf pasta ile istanbul dışıİyi geceler kızlar☺ Bu arada pastam çok sevildi 3 kişi dönüş sağladı bundan isteyebilirim diye çok mutluyum ☺❤
Böyle düşünme kuzu, bu kendini yıpratmaktan başka işe yaramazBende bugun kafama neyi taktım biliyormusunuz annem yoğun bakımda 29 gün kaldı ya geceleri sayiklamistir kesin bana seslenmistir.
Amin inşallah canım sağolNur içinde yatsın Canım...
Allah rahmet eylesin
Doğru söylüyorsun kuzum malesef öyle .Böyle düşünme kuzu, bu kendini yıpratmaktan başka işe yaramaz
İş yapiyorsun diye düşündüm ben canım aklıma geldinTiribi atip gideyim kimse etiket yapıp merak etmemiş gün boyu yoktum