• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Hadi ya:KK70:nasil gordun ?:KK53:
Babani yillardir görmüyormussun uzak bir yerden gelmiş beşik getirmiş böyle karyola tipi ondan sonra bir sürü hediyeler sende pasta yapmisin 6 tane bana diyor işte kızım sevindi benim gelmeme benim icin yapmış sürpriz diyor evet diyorum bende ne güzel öyle bir evde dolaşıyoruz baban aldıklarını gosteriyor falan

Babani yillardir görmüyormussun uzak bir yerden gelmiş beşik getirmiş böyle karyola tipi ondan sonra bir sürü hediyeler sende pasta yapmisin 6 tane bana diyor işte kızım sevindi benim gelmeme benim icin yapmış sürpriz diyor evet diyorum bende ne güzel öyle bir evde dolaşıyoruz baban aldıklarını gosteriyor falan
Hayır olsun inşaallah :KK36:

İyi sayılırım canım cidden tırlatmama az kaldı:KK70:
Yok güzelim ya:)
Sen nasılsın :KK200:
Basım agriyor biraz erken uyanıp tekrar yattım sağlık ocağına gittim.oglani spora bırakınca tahlil.almiyorlarmis Bayram diye.
Geldim eve sonra tekrar oğlanı almaya git gelince onlara kahvaltı hazırlayıp.uyumusum.
Bir güzel.de yemişler ki tek lokma.kalmamis 😅😅

Basım agriyor biraz erken uyanıp tekrar yattım sağlık ocağına gittim.oglani spora bırakınca tahlil.almiyorlarmis Bayram diye.
Geldim eve sonra tekrar oğlanı almaya git gelince onlara kahvaltı hazırlayıp.uyumusum.
Bir güzel.de yemişler ki tek lokma.kalmamis 😅😅
Allah kolaylık versin canım:60:
Tabi onlarda bayram arası kaytaracak:)

Back