Evet profesyonel pastacıymış.Aileden geliyormuş.Çok ünlü kişilerin özel pastalarını yapıyorlarmış.Yani pasta onun için basit,sıradan oluyor:)Dugun pastasi mi dogru aoyle
Kesin dugun pastasi
O arkadas da pastaci miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet profesyonel pastacıymış.Aileden geliyormuş.Çok ünlü kişilerin özel pastalarını yapıyorlarmış.Yani pasta onun için basit,sıradan oluyor:)Dugun pastasi mi dogru aoyle
Kesin dugun pastasi
O arkadas da pastaci miydi
He düğün pastası konuyu açsın minige yollayacağız pastayı sünnette kesecekler
Off hiç sevmemKahvaltı yapalım herkes pankek yapsın
Tabi gercek kizaaam
Ciddi değildim:)Off hiç sevmem
Bizde hep yeruk kahvaltıdaKahvaltı yapalım herkes pankek yapsın
O zaman su böreği yaparızBizde hep yeruk kahvaltıda
Bikere yaptım da kaynanam krep yapsaydin ya dedi bidaha yapmadım
Hah sana da ask olsun nevo bi Oktay Ustayi sokmamişsin yarismayaEvet profesyonel pastacıymış.Aileden geliyormuş.Çok ünlü kişilerin özel pastalarını yapıyorlarmış.Yani pasta onun için basit,sıradan oluyor:)
o kadar iddialı değil tarifim biliyorsun bi de azerinden bahsediyoruz yani lütfenOrada yapamaz mıısın?Azerin'i bastırmamız lazım
Sen mi garipsinHah sana da ask olsun nevo bi Oktay Ustayi sokmamişsin yarismaya
Biz garipler ne ariyoz burda
Hayırlısı canım :)o kadar iddialı değil tarifim biliyorsun bi de azerinden bahsediyoruz yani lütfen
Ben kavurmali yaparımO zaman su böreği yaparız
Tamamdır:)Ben kavurmali yaparım
En bi sevdigim uyelerdendir kendisi opeyimo kadar iddialı değil tarifim biliyorsun bi de azerinden bahsediyoruz yani lütfen
Kukrim çiçeğim sen anladın
İnanirimSen mi garipsin
Oktay Ustayı et yemeklerine çağırdım Arda ile birlikte geleceklermiş
İşte sınırlarımıza sadece erkek olarak Kazen'i alıyoruz yoksa kesin davet ederdimİnanirim
ah canım ben de pek bi severim kendilerini bi de ben öpeyim umah umah can azerin gözleri boncuk azerinEn bi sevdigim uyelerdendir kendisi opeyim
Abla biraz benim pastamin reklamını yaparmisin bunlar hep algı operasyonuSen mi garipsin
Oktay Ustayı et yemeklerine çağırdım Arda ile birlikte geleceklermiş