- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Çok da mutavezidir biliyormusun azerinn hiç kendini ovmezEn bi sevdigim uyelerdendir kendisi opeyim
Bir tanısan daha çok seversin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok da mutavezidir biliyormusun azerinn hiç kendini ovmezEn bi sevdigim uyelerdendir kendisi opeyim
Azerin bayağı inandı siz niye inanmıyorsunuzAbla biraz benim pastamin reklamını yaparmisin bunlar hep algı operasyonu
Dur ben yapayım ooo bombastik bir tarif ile gelecek fenaaAbla biraz benim pastamin reklamını yaparmisin bunlar hep algı operasyonu
o hatice degil miydiah canım ben de pek bi severim kendilerini bi de ben öpeyim umah umah can azerin gözleri boncuk azerin
Eminim oyledirÇok da mutavezidir biliyormusun azerinn hiç kendini ovmez
Bir tanısan daha çok seversin
Sen soyleme yaw senin soyledigin oluyoDur ben yapayım ooo bombastik bir tarif ile gelecek fenaa
O bombayı yaklaşınca atacağımSen soyleme yaw senin soyledigin oluyo
Bitanesin sen yap canım şımart beniDur ben yapayım ooo bombastik bir tarif ile gelecek fenaa
öyle idi ama ben uyarladımo hatice degil miydi
Eminim oyledir
İddialı mi iddiali..Bitanesin sen yap canım şımart beni
Sonu balon gibi olmasın
İnce hastaliga tutulucam sizin yuzunuzDenOzaman birdaha söyle Kukrim
Yok erken konusmayayimOzaman birdaha söyle Kukrim
Evet koyu sabalidiöyle idi ama ben uyarladım
yoksa gözlerin şabalıdı mı?
Dur kız dur yavaş hafifim hafifsin hafif reklamindaki gibi uçuyorum tavandayim şu anİddialı mi iddiali..
Lezzetli mi lezzetli
Tam bir görsel şölen ...
Yeter mi kanka bu kadar övgü
Bakiyim turp gibisin bişey olmaz sanaİnce hastaliga tutulucam sizin yuzunuzDen
HeEvet koyu sabalidi
Kahverengi heralde ☺
Sen de garipsen artıkHah sana da ask olsun nevo bi Oktay Ustayi sokmamişsin yarismaya
Biz garipler ne ariyoz burda
Garip görmesek yutcaz ☺Sen de garipsen artık