Bi el at ta konuyu açmaya goturelimArkandayiz canfeb ha gayret tut tut tut amann dusureyim deme
1 eylül 00:00 da yazarım benOffff şahane olur:)
Yettim bacımBi el at ta konuyu açmaya goturelim
İnşaallah o zaman yeni evimde olurum1 eylül 00:00 da yazarım ben
İnşallah canımİnşaallah o zaman yeni evimde olurum
Aminnnnnİnşaallah o zaman yeni evimde olurum
Sağol canım benimAminnnnn
Nevroş keşke dua topigi açsaydın niye açmadın
Hakkınızda hayırlısı olsunİnşaallah o zaman yeni evimde olurum
Öyle canım benim sağolHakkınızda hayırlısı olsun
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşAllahSağol canım benim
Benimki pek dert gibi değil ondan gerek duymadım:)Yani bana göre dert ama başkasına göre olmayabilir:)
Zaten bu hafta belli olur diye umut ediyoruz:)
Amin canım hayırlıısRabbim hakkınızda hayırlısını versin inşAllah
Atansamda tayin beklesemAmin canım hayırlıısBen alıştım olumsuz olmasına az çok biliyorsun:)Ama işte umut dünyası
İşte orası tam olarak öyle olmuyor:)Eşimin 23 bitti 24 yıl oldu hala dışarıda:)Cidden kolay bir durum değil:)Benimde 17 bitti:)Atansamda tayin beklesem
Uzaktan davulun sesi hoş geliyİşte orası tam olarak öyle olmuyor:)Eşimin 23 bitti 24 yıl oldu hala dışarıda:)Cidden kolay bir durum değil:)Benimde 17 bitti:)
Aynen çok hoş geliyor:)Olumsuz yönlerini yaz yaz bitmez:)Uzaktan davulun sesi hoş geliy
Çok şükür halimize ayak üstü 1 ekmek yedimAynen çok hoş geliyor:)Olumsuz yönlerini yaz yaz bitmez:)
Yine de şükür diyelim:)Aç değiliz açıkta değiliz:)
Yazın neden böyle oluyorÇok şükür halimize ayak üstü 1 ekmek yedim
Yazın neden böyle oluyorÇok şükür halimize ayak üstü 1 ekmek yedim
Allah sabır versin, ben üniversite için dayanamadım 2 saatli yoldu birdeİşte orası tam olarak öyle olmuyor:)Eşimin 23 bitti 24 yıl oldu hala dışarıda:)Cidden kolay bir durum değil:)Benimde 17 bitti:)