Bende 1 bazlamaÇok şükür halimize ayak üstü 1 ekmek yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 1 bazlamaÇok şükür halimize ayak üstü 1 ekmek yedim
Canım bizim mesafede çok değil ama çocukların okulu olunca bu yıl 10 ay gidemedimAllah sabır versin, ben üniversite için dayanamadım 2 saatli yoldu birde
Bu saatte mi yedinBende 1 bazlama
Ben doydummmm, ama köye gidince kemalpaşada 2 tane gomecegim mideye
Benimle ortak olmak yaramadiBu saatte mi yedin
Bilmiyorum kahvaltida yemek te de yemistim aslındaYazın neden böyle oluyor
İyi madem bende sarma yiyeyimBen doydummmm, ama köye gidince kemalpaşada 2 tane gomecegim mideye
Zorla kilo verdi yakasını bırakBenimle ortak olmak yaramadi
Biri yer biri bakar olmuyor ne yapayimZorla kilo verdi yakasını bırak
Aman dikkat canım sonra vermesi çok zor:)Bilmiyorum kahvaltida yemek te de yemistim aslında
Ben istemem zaten kilo alıyorumBiri yer biri bakar olmuyor ne yapayim
Sen hiç birşey yemiyorsun zaten ben ac ac duramam.seninleBen istemem zaten kilo alıyorum
Aldım başımı gidiyorum zaten oglana kızdım kendimi mutfakta buldumAman dikkat canım sonra vermesi çok zor:)
Yemeden kilo alıyorum yesem ne olurSen hiç birşey yemiyorsun zaten ben ac ac duramam.seninle
Kusura bakma sevgi karın doyurmuyor
Canım bizim mesafede çok değil ama çocukların okulu olunca bu yıl 10 ay gidemedim
Babam engelli biliyorsun çok üzülüyor.Onu bu sefer öyle görünce daha çok istemeye başladım.Çok ağlıyor
Bu saatte mi yedin
Zorla kilo verdi yakasını bırak
Allah kolaylık versin canım kolay değil:)Aldım başımı gidiyorum zaten oglana kızdım kendimi mutfakta buldum
Tam uyuttum yatağa koyduğum gibi gözünü açıp salona bir kacisi vardi görmen lazım abla guliyimmi agliyimmi bilemedim midemle sohbete gittim
Ekmek yiyenler oynamaya
Amin inşaallah canım:)Rabbim babanın hurmetine yüzünüze gülerde işiniz olur inşAllah
Bu saatte
Ayy cidden öyle oldu sabah ve akşam az yiyince böyle oluyor