• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

foto ve video çektirmek istemiyoruz

adalet12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
274
79
48
34
kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.

Sizi olmasa bile kendilerini mutlaka çekmek isteyecekler,o da mı yasak?
Mümkün mü o kadar kadın kuaförlere para dökecek de o şahane hallerini foto çekmeyecek :KK70: :KK70: :KK70:
Çok güldüm.
kendilerini istedikleri kadar çeksinler mesele benim o kare içinde olmamam :)

Engelleyemezsiniz mümkün değil hatta gerçekten çok saçma. Rahatsız olmayacağınız bir kıyafet giyin bence

normalde tesettürlüyüm ama o gün açık olacam o yüzden
Bu ihtimal aklıma geldi ama başka bişey de olabilir diye düşündüm şimdi rahatlıkla yorumumu yapabilirim . Kına gecesinde telefonlarimizin kamera ve video kısmını kullanmamanizi önemle rica ederim :) diyerek kısaca belirtip yada içerik hakkında ufak bi bilgilendirme yapabilirsiniz diye düşünüyorum

Çok kalabalık mı olacak? Şayet öyle değil de çok yakınlarınız ise konuşarak belirtebilirsiniz . Kınada fotoğrafımı çekmezseniz çok memnun olurum deseniz anlayışla karşılanabilirler.Neticede durumunuzu bildikleri için gelenler de yabancı olmadığı için sorun olmaz gibi.
Gerçi her ortamda bir zıpçıktı çıkar ama :)
Mutluluklar bu arada.

arkadaşımın abisi ünlü bi mankenle evlendi. düğünde bütün davetliler telefonları teslim etti. bitiminde teslim aldı.
ben bi kınaya gitsem ve böyle bişey duysam saçma bulurum.
kapalı olup düğünde açılanları anlamam. madem istiyosun o zaman açıl. ne bileyim bana tuhaf geldi. konu bu değil onuda biliyorum.

edit; onlar yabancı ve kız ünlü diye böyle bişey yaptılar. özel gün özel kalsın diye.

bak bu daha hoş ve espirili br dil olmuş acaba hangisini yazam bilemedim şimdi :)

Back