Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normalde tesettürlüyüm ama o gün açık olacam o yüzdenNasıl yani neden istemiyorsunuz?
kendilerini istedikleri kadar çeksinler mesele benim o kare içinde olmamam :)Sizi olmasa bile kendilerini mutlaka çekmek isteyecekler,o da mı yasak?
Mümkün mü o kadar kadın kuaförlere para dökecek de o şahane hallerini foto çekmeyecek
Çok güldüm.
Bu durumda gelen misafirler cekmez zaten seni.Ama kadın fotoğrafçı tutabilirsin diğer türlü ne manası var anı kalmadiktan sonranormalde tesettürlüyüm ama o gün açık olacam o yüzden
kendilerini çeksinler orda sorun yok kiKapalı olupta düğünde acilanları anlayamiyorum. Sizi cekmeselerde kendilerini çekecekler bunuda engellmzsnz sanrm
O şekilde rica ederseniz saygı duyarlar,çünkü gelenler tanıdıklarınız .kendilerini istedikleri kadar çeksinler mesele benim o kare içinde olmamam :)
çok teşekkür ederim çok beğendim ben :)Herkeste bir cep telefonu, engelleyemezsiniz. Herkesin telefonunu toplaman gerekli. Davetiyeye "fiotoğraf cekilmeme hassesiyetimize saygı göstermenizi rica ederiz."
Bu ihtimal aklıma geldi ama başka bişey de olabilir diye düşündüm şimdi rahatlıkla yorumumu yapabilirim . Kına gecesinde telefonlarimizin kamera ve video kısmını kullanmamanizi önemle rica ederim :) diyerek kısaca belirtip yada içerik hakkında ufak bi bilgilendirme yapabilirsiniz diye düşünüyorumnormalde tesettürlüyüm ama o gün açık olacam o yüzden
O zaman sıkıntı yok. Sizi anlarlar sorun olmz diye düşünüyorum. Tesettür gerekçesiyle kınada fotograf ve video cekimi yapılmayacak yazın gitsinkendilerini çeksinler orda sorun yok ki