Form Macunları

Ben daha önce kullanıp bıraktığım için güveniyorum.
Ama tabi kişiden kişiye değişebilir bilmiyorum o yüzden.
Zamanla beslenme düzenin değişiyor bırakma yeter ki devam et.
ama istediğin şeyleri de az miktarda ye, sonuçta bırakınca her şeyi hayatından çıkarmayacaksın ki.
Bir de sporu ihmal etme derim.
kas kütlenin artmasının çok avantajı var.
Hmm aç olan beyniniz kitabını okumanı da ayrıca tavsiye ederim.

Benim midem çok hassas reflü ve gastrit var ama problem yapmadı.
senin neden oldu ki ?
bir de ben de yeni olanı kullanıyorum ama içinde var.
Gözünden kaçmış olabilir mi ya da resmini koyar mısın?

aç olan beyniniz...
işte bu gerçekten çok doğru
kitabı araştırıcam ama bu kelime bile yeterli birşeylerin farkına varmak için...

aç olan beyniniz...
işte bu gerçekten çok doğru
kitabı araştırıcam ama bu kelime bile yeterli birşeylerin farkına varmak için...

aç olan beyniniz . . .

destek için tşkler..
kitabı da araştırıcam ama bu kelime bile yeterli birşeylerin farkına varmak için..
çünkü gerçekten aslında aç olan midemiz değil..beynimiz

arkadaşlar .. mindivan macunu aldım kullanıyorum..ankara kızılay dan aldım..okuduğum çoğu kişi bulamamış..ben kızılay kumrulardan aldım..mısır çarşısı diye bi yerden..tavsiye ederim..ayrıca cepa da ki aktarada telefon edip istediğinizde getiriyor..bilginize..

yenimi başladın kullanmaya canım...

arkadaşlar benimde çok alakasız bir göbeğim oluştu..kol yok bacak yok, bel yok göbek var :S:S bende bu akşam hemen alıcam ve başlıcam..inşallah işe yarar, sonuçları paylaşırım sizinle

Kızlar ya, ben dün mindivan alacaktım bulamadım aktarda yoktu onun yerine power vital form macunu aldım.. İçinde altıncilek de varmışs ne ararsan içinde ben birak paranoyakım.. Hç kullanan varmı bu üründen? günde 2 tatlı kasiği alın yazmışlar.. Ama ben sadece öğlen denedim..

Kabızlık mı yaşıyorsun ?
Kusura bakmayın gerı donemedım topiğe sorunuzu cevaplayamadım.
Evet bıraktıgım gun daha basladı kabızlık sorunu.Ama artık her gun hatta 2-3 gunde bır wc'e cıkabılıyorum.

Evet kesinlikle sinamekiden kaynaklı.Kullanırken gercekten cok guzeldı duzenlı olarak cıkıyordum.Ama bırakınca ısler degıstı.Gercı ben 1 hafta kadar kullandım sadece ama yıne de etkı edıyor.Umarım dıger kullanan arkadaslar boyle bır sorunla karsı karsıya kalmazlar.

O kadar büyük bir wc problemi ile karşı karşıyaydım ki sanırım daha kötüsü olamaz.
Ama günde 3 kez değil 1 kez kullanıyorum şu an.

yinede şunu belirteyim ben bana sinemaki ben zarar vermiyo etkisi bile yok denebilir insanın vücuduna göre değişir bu bence zararının dokanacığını düşünüyosanız kullanmayın derim fakat şöyle bişey var diyet yaparken az yediğimiz için wc problemi herkes yaşıyor bunun içinde form çayı falan içiyoruz onların içindede var sinemeki ben kaç yıllardır form çayı vs. çaylar içerim ama zararını görmedim aksine tuvalet düzeni oluştu bende içmesem bile düzenli

e varda allah aşkına 10 günde öldürmez sinemaki hastada etmez merak etmeyin kavanozün üstünde 10 günlük yazıyor..
ben zaten dikkat ettiyseniz uzun süreli kullanımlarda dedim
hem 10 günde 500 grmlık bir kavonoz bitiyormuayrıca zayıflamaksa maksat sürekli kullanım gerekli
kavonozun üzerinde şöylede bir yazı var ;yanlız kabızlık sorunu yaşayanlar günde bir tatlı kaşığı yenildiğinde kilo
verdirmez sadece bağaarsakların düzenli çalışmasını sağlar ;yani kilo vermek isteniyorsa günde 3 tatlı kaşığı yenilmesi gerekiyor

evet bütün form çaylarında var ben form çayı içmediğim için bu konuda yorum yapamıyacağım
kullandığım sadece yeşil çay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…