- Konu Sahibi atessizprenses
-
Kızlar siz benim çok kafamı karıştırdınız yauu :))
aktara gittim,mindivan macun dedim,macun yok tozu var dedi...tozu işe yaramıyomuş macunu getirtin bana dedim...
aktar hık mık yaptı...
valla alcam dedimm :) tamam dedi adam not aldı getirtcek...
eeee şimdi yok portakallısı,yok sonradan sorun çıkarması vs derkenn kafam karıştı...
eğer o macunu almazsam sürekli yol değiştirmem lazım aktar beni unutana kadar :)
bu arada bugün itibariyle ciddi cidddi kendimi kasa kasa diyete girdim
kahvaltımda 3dilim kızarmış ekmek
5 çayında haşlanmış patates
akşam yemeğinde ise çorba ve zeytinyağlı pırasa ile dayanmaya çalışıyorum...
aklımda ise neler var nelerrrr(
merhaba kızlar ben de biraz kullanayım yorum yazacaktım alalı 3-4 gün oldu ama düzenli kullanmadım dün ilk defa 3 defa içtim bugün midem çok ağrıdı ve şişkinlik vardı .siz sinamekiden bahsediyorsunuz ama içinde sinameki yokki ben yeni olanından kullanıyorum
aç olan beyniniz . . .
destek için tşkler..
kitabı da araştırıcam ama bu kelime bile yeterli birşeylerin farkına varmak için..
çünkü gerçekten aslında aç olan midemiz değil..beynimiz
arkadaşlar .. mindivan macunu aldım kullanıyorum..ankara kızılay dan aldım..okuduğum çoğu kişi bulamamış..ben kızılay kumrulardan aldım..mısır çarşısı diye bi yerden..tavsiye ederim..ayrıca cepa da ki aktarada telefon edip istediğinizde getiriyor..bilginize..
Kusura bakmayın gerı donemedım topiğe sorunuzu cevaplayamadım.
Kabızlık mı yaşıyorsun ?
işte benim anlatmak istediğimde buydu
kullanırken düzenli çalışan bağarsaklar bırakınca işlevini yitiriyor
buda macunun içindeki sinemakinden kaynaklı
bende kullandım ama kavonoz bitmemişti butarz yorumlar okuyunca bıraktım
kabızlık sorunu yaşamadım çok şükür fazla kullanmadığım için sanırım
Kusura bakmayın gerı donemedım topiğe sorunuzu cevaplayamadım.
Evet bıraktıgım gun daha basladı kabızlık sorunu.Ama artık her gun hatta 2-3 gunde bır wc'e cıkabılıyorum.
Evet kesinlikle sinamekiden kaynaklı.Kullanırken gercekten cok guzeldı duzenlı olarak cıkıyordum.Ama bırakınca ısler degıstı.Gercı ben 1 hafta kadar kullandım sadece ama yıne de etkı edıyor.Umarım dıger kullanan arkadaslar boyle bır sorunla karsı karsıya kalmazlar.
bu lokman hekimin macununda sinameki varmı ???
ben sağlığımı şansa bırakamam mış larla mişlerle olacak iş değilki sağlık bu gitti mi geri gelmez
ewet yeni sayılır 4 gün oldu..daha pek bi etkisini görmedim ama umutluyum :)
ben zaten dikkat ettiyseniz uzun süreli kullanımlarda dedime varda allah aşkına 10 günde öldürmez sinemaki hastada etmez merak etmeyin kavanozün üstünde 10 günlük yazıyor..
yinede şunu belirteyim ben bana sinemaki ben zarar vermiyo etkisi bile yok denebilir insanın vücuduna göre değişir bu bence zararının dokanacığını düşünüyosanız kullanmayın derim fakat şöyle bişey var diyet yaparken az yediğimiz için wc problemi herkes yaşıyor bunun içinde form çayı falan içiyoruz onların içindede var sinemeki ben kaç yıllardır form çayı vs. çaylar içerim ama zararını görmedim aksine tuvalet düzeni oluştu bende içmesem bile düzenli
k3cu kavanozuma gectım kızlar..... ya ama su 4 gun ıcemedım regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?