- Konu Sahibi atessizprenses
k
kilo verebildinizmi hiç bende 1haftadır kullanıyorum ama hiç kilo veremedim yaa
diyette yapıyormusun canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
k
k
diyette yapıyormusun canım..
ben edirnede mindivan bulamadığım için arıbella form macunu aldım içerisinde(anason,civanperçemi,funda yaprağı,ısırgan otu,kereviz tohumu,kişniş,kitre,kuşburnu,melisa,papatya,rezene,sandaloz sakızı,sinameki,yulaf ve nar ekşisi) var 1 haftadır sürekli tuvaletteyim ama 1 kilo bile veremedim
kimse bir şey yazmamış. ben bugün gidip aldım nival'in macununu. aktar amca çok övdü yüzümü kara çıkartmaz bu ürünler benim dedi.
ama ben bir tane almadım tabi. aktar amcacım bana hem life form macununu hem keten macununu hem de life form çayı verdi. üçünden de her öğün yemeklerden önce kullanmalısın dedi.
bu arada yaşım 24 kilom 71 boyum da 1.70 gelişmeleri adım adım buraya aktarmak istiyorum ama hiç kimse takılmıyor sanırım artık bu konuda
kimse bir şey yazmamış. ben bugün gidip aldım nival'in macununu. aktar amca çok övdü yüzümü kara çıkartmaz bu ürünler benim dedi.
ama ben bir tane almadım tabi. aktar amcacım bana hem life form macununu hem keten macununu hem de life form çayı verdi. üçünden de her öğün yemeklerden önce kullanmalısın dedi.
bu arada yaşım 24 kilom 71 boyum da 1.70 gelişmeleri adım adım buraya aktarmak istiyorum ama hiç kimse takılmıyor sanırım artık bu konuda
Umarım güzel sonuçlar alırsın.
Paylaş tabi burada bizimle.
Bağırsak tembelliğinden tedirgindim, 2 gün falan kullanmadım bir problem olmadı.
yuzunu kara cıkartmaz benım cıkartmadı 3 cu kavanozumu ıcmeye basladım 1 hafta ıcemedım ve 3 gun fılan ıcemedım ama yıne etkısı sankı devam edıyor ama annem aynen fare yapıskanına benzetıyor cok yapıs ve katı bız annemle nar eksısı ılaveten koyyduk daha sıvı hal aldı daha yıyımlı
Teşekkürler kızlar :)
Dün öğlen başladım yemeye inanılmaz tok tutucu etkisi var. sabah da tuvalete çıktım çok mutlu oldum çünkü herhangi bir müdahalede bulunmazsam ben 1.5 hafta falan hiç tuvalete çıkamam
bu arada çok tok hissetmeme rağmen dün akşam ve bugün kemalpaşa talılarını mideme indirdim ama regliyim o yüzden şişkinlikten patlasam da tatlı istiyor canım. Allahtan yarın son günüm, yani daha 1 ay tatlı yemem.
Haftaya tartılcam umarım yüzüm güler :)
kıslar 3-4 gundur ıcemedım dugun vardı sehır dıısndaydım ama hersey normal ılerlıyor ama artık tadından mıdem bulanıyor bogazımda takılıyor yaaa ılk zamanlarda boyleydı ama artık dayanamıyoprum 3cu kutumdayım valla. ıyı geldı cok ıyı geldı asla kotu bısı dıyemem ıcmedıgımdede sorun yasamadım ama tadı benı öldürüyor . hele bu aralar felaket yutmakta zorlanıyorum ..artı olarak wc durumumu dıyım bazılarınız korkuyor aman alıskanlık yapar fılan dıye bence alakası yok metabolızmadan metabolıızmaya degısıyordur bence. ılk kutuda cok ıcımı cıkarttı dıyıyım mıdem 3 aylıkken dumduz oldu rahatladım sıskınlıklerım gıttı kendımı kus gb hısettım. (adet zamanlarımda ıcmedım arada da ıcmedım) onun dısında ıkıncı kutuda artık duzene gırdım ıcmeyınce bıle sankı vucumda ıcmısım gb etkısı vardı hıc problem yasamadım yemegım bıle azaldı guzelde oldu. 3 kutumda artık yavas yavas azaltmaya calıstım ama yıne ıctım tadı benı öldürüyor yaa ama annem hıcc sorun etmıyor offff. sımdı hala 3 cu kutumdayım ..... herkezede gonul rahatlıgıyla tavsıye edıyorum. cunkı bana oyle kolay kolay seyler yaramaz yarayıncada demek kı ıyı bısıdır kı etkı ettı. son durumumdan haber verıyım dedım :) arada yıne yazarım haaa bu arada ıncelmelerım oldu herkez fark edıyor 1 hafta once slım ın 6 yaptım bu haftadan sonra jıllıan mıchaels yapıcam 1 ay boyunca cok etkısı oluyormus formda okudum..:))) ıns herkez memnun kalmıstır bu macundan valla ben formu acan kısıye cok dua edıyorum :) yoksa bu gobekten asla kurtulamazdım