• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Form Macunları

Bende almayı düşünüyorum. İçindekilere baktım zayıflatmasa bile çok faydalı bitkiler var. Pahalı bir şeyde değil..

Hali hazırda tarçın kürüne başlamıştım zaten o yemeklerden yarım saat önce içilince metabolizmayı hızlandırıyor belki macunun etkisini, kana karışmasını hızlandırmada da yardımcı olur diye düşünüyorum.

yalnız bu macunun içeriğinde sinameki var ve sinameki bir süre kullanıldıktan sonra bağırsağın normal işlevini görmesine zarar veriyormuş. kullanıp bıraktıktan sonra olumsuzlukla karşılaşan olmadı mı acaba?

kızlar ben de sze kendi deneyimimi yazayım.ben de kullandım bu macundan yalnız 2 hafta.ilk hafta kilo bile verdim ama ikinci hafta kötü oldum bir kabızlık tuttu.bıraktım kullanmayı bende.kabızlık düzelmedi hergün bi kez tuvalete cıkan ben 2 3 günde bi cıkmaya basladım.10 gün kadar böyle devam ettim sonra düzelir gibi oldum dedim belki macundan değildir yeniden deneyim.ama yine aynı sey oldu.ben de etkisi malesef bu şekilde oldu:(ben de tamamen bıraktım

arkadaşlar ben 26 yasındayım 86 kiloyum 70 kilo olmak istiyorum bu macun gerçekten işe yarıyormu kaç ayda ne kadar kilo verebilriiim spor yapoamıyorum kucuk bır kızım var .zayıflamak istiyorummmmm yardımm

ben mindivanın şişede olan zayıflama tozunu kullanıyorum daha yeni kilo verdim yada vermedim diye birşey söylemek için erken fakat malum bölgede kaşıntı var hemde çok fazla öncesinde yoktu bu karışım ile oluşum olabilir mi.Aktar bayan bana etkisini gösterinde bana kaşıntı olacak demişti ama göbek basen hangisinden yağlar eriyorsa orası kaşınır demişti yada benmi yanlış anladım bilmiyorum...sizde böyle bi sorun oldumu

sakın ola sinameki ve çayını kullanmayın. bağırsaklara inanılmaz zararı var. bağırsak florasını alt üst ediyor.. ayrıca 3 günden fazla kullanımda bağırsağı tembelleştiriyor. bırakınca inanılmaz hazımsızlık ve kabızlık çekersiniz..
doğal ürünlerle zayıflamak istiyorsanız eşim ve benim kullandığımız bir karışım var onu şiddetle tavsiye ederim. kullanımıda basit öyle demleme blendırdan geçirme yok... hazır karışım satılıyor herbalistin yaptığı bir karışım.... şans eseri buldum bu ürün aslında ben diyet yok spor yok sadece 3 öğün yemeklerden sonra kullanıyorsunuz bol su ile o kadar... benden gören 5 arkadaşta kullandı çok memnun kaldılar... isteyene özelden yazarım ne olduğunu nerden alınabileceğini... ama tekrar söylüyorum sinameki içeren bitkisel karışım ve çaylardan uzak durun... kullanılması gerekiyor ise de sinameki 3 günden fazla asla kullanılmaz.

Yeşim hanım iyi geceler, macun kullanmışsınız bilgi verir misiniz acaba?
Karın ağrısı oluyor mu. İshal yapıyor mu :110:
bende mindivan form tozunu kullandım bağırsaklarım için çünkü 4 5 gündür tuvalete gidemiyordum. tuvalete çıkartıyo hatta bir günde 2ve3 defa gittiğim bile oldu ama sonrasında 4,5gün yine kabızlık çekiyorum herlde bağırsaklarımı tembelleştirmiş oldum. evet sinameki içinde olduğundan bir karın ağrısıyla tuvalete gidiyorsun genellikle ishal şeklinde oluyor

bende mindivan form tozunu kullandım bağırsaklarım için çünkü 4 5 gündür tuvalete gidemiyordum. tuvalete çıkartıyo hatta bir günde 2ve3 defa gittiğim bile oldu ama sonrasında 4,5gün yine kabızlık çekiyorum herlde bağırsaklarımı tembelleştirmiş oldum. evet sinameki içinde olduğundan bir karın ağrısıyla tuvalete gidiyorsun genellikle ishal şeklinde oluyor
Teşekkür ederim. 2 haftadır kullanıyorum, kilom fazla değil, metabolizma hızımı bi tık arttırsın ve sindirim sistemimi düzenlesin diye deniyorum. Özellikle gece yatmadan önce bi kaşık alıp uyuyorum, etkili oluyor.
Benim ki mindivan değil, nar ekşili bi macun, karın ağrısı olmuyor, günde 2-3 çıkartmıyor lavaboya, keşke öyle olsa :(

ben de form macun kullanmaya başladım bugün 2. gün çok sık acıkan biri olarak sabah 1 kaşık macun yedim, öğleyin biraz peynir ve 1 domates ile doydum. gerçekten de bütün ödeminizi atıp rahatlamanızı sağlıyor. şimdilik çok memnunu ve -500 gr gördüm tartıda

merhaba,pazartesi günü bende aldım form macunu ve kullanmaya basladım.Sabah aksam bir kaşık alıyorum.Umarım faydası olur.Henüz bir farklılık yok.Fakat ınanılmaz tok tutuyor...

Back