• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Form Macunları

ben 1 haftadır kullanıyorum hiç kilomda değişiklik olmadı ama vcye çıkıyorum her gün isalde değil bu yönden iyi ama yemesi çok zor . tadı kokusu çok kötü başka bi arkadaş lokman hekimin kullanıyormuş tadıda portakallı diye yazmış vede her gün kilosunda azalma olmuş takipteyim kullanan arkadaş isminizi hatırlayamadım bende onu alıp kullanırım eğer tadı vede etkisi daha iyise

bağırsakların çalışması tabiki önemli ama ömür boyu macun kullanamazsın değilmi
bıraktığın zaman ne olucak ????

Bıraktıgın zaman ne mi olucak cnm kabız oluyosun.Ben kac gundur ıcmıyorum ve sonuc ortada.Ayrıca karnıma bıraktıgı ara ara benı yoklayan agrılar da cabası..

Son düzenleme:
meraba ben bu foruma ilk defa mesaj yazıyorum aslında uzun zaman dır bu forumun takipçisiyim ama bir türlü üyeliğimi yaptırmamıştım
çünkü her aradığımı bulabiliyordum neyse ben de 5 senedir yalnızca 7 kilo vermek istiyorum bir türlü veremedim bazı tablet ve haplar da kullandım fakat işe yaramadılar ben çok zor kilo alıyor ve çok ama çok zor kilo veriyorum bir ara 1 buçuk ay boyunca çok dikkat edip 5 kilo vermiştim sonra bıraktığım zaman bir ay sonra geri aldım yani aslında vücuduma yerleştirmem lazımki o verdiğim kiloları bıraksam da artık dikkat etmesemde gene almam o verdiğimi bunu çok iyi biliyorum önemli olan bu çok uzattım galiba ben de bu macundan kullanmak istiyorum sizler kullandığınız için bana tavsiye verebilirsiniz bu arada adana da oturuyorum

Bıraktıgın zaman ne mi olucak cnm kabız oluyosun.Ben kac gundur ıcmıyorum ve sonuc ortada.Ayrıca karnıma bıraktıgı ara ara benı yoklayan agrılar da cabası..

işte benim anlatmak istediğimde buydu
kullanırken düzenli çalışan bağarsaklar bırakınca işlevini yitiriyor
buda macunun içindeki sinemakinden kaynaklı
bende kullandım ama kavonoz bitmemişti butarz yorumlar okuyunca bıraktım
kabızlık sorunu yaşamadım çok şükür fazla kullanmadığım için sanırım

Arkadaşlar bugün uzun uğraşlar sonucu mindivanı buldum ve aldım bi arkadaşım annem ve ben kullanacağız ama bugün başka bir arkadaşımız yan etkilerinin fazla olacağını, ölümle bile sonuclanacağını söyledi bizde biraz korktuk :( korktuğumuz şey de sinameke. gerçekten böyle büyük bir yan etkisi olur mu? :S

Arkadaşlar bugün uzun uğraşlar sonucu mindivanı buldum ve aldım bi arkadaşım annem ve ben kullanacağız ama bugün başka bir arkadaşımız yan etkilerinin fazla olacağını, ölümle bile sonuclanacağını söyledi bizde biraz korktuk :( korktuğumuz şey de sinameke. gerçekten böyle büyük bir yan etkisi olur mu? :S

ya kusura bakmayında ölüm mü? arkadaslar ama cok cok cok abartıyorsunuz BENCE. sınemekı guclu bır bıtkı olabılır ama herseyınde bır dozu vardır o doz asılmamalıdır. adamlarda bu ısın ılmını bısılerını okuyup dozunu ayarlamıslardır hersey ıcınde gecerlı. ve ınsan bunyesınden bunyesıne etkı eder. mesela benım annemın de bıberıyeye alerjısı var azcık dozu kacırsa hemen kızarıklar olusur ve yedıgı ıctıgını bıldıgınden dıkatlı davranır ayrıca bunun ıcındede bıberıye var ama annemde ıkıncı kutuyu bıtırdı. hıc bısı olmadı. bu tarz seylerın baslaması kolaydır vucudun artık ona alısır zannedersınkı hep bunu mu kullanıcam bırakınca eskıye donermıyım. yavas yavas bırakcaksınız bunları 5 gun ıcıyordun 3 e 2 ye 1 e ındırceksın yada ogun ogun azaltıcaksın aynı ılac gıbı. tamam ınsan saglıgı bu ama kımyasal tablet almıyoruz ıcındekıler kısmını okuyoruz !!!! ınsan kendısını tanır bılır neyın ıyı neyın kotu geldıgını de anlar. ilk baslarda bende bas donmesı yapıyordu sankı tansıyonum duser gıbı oluyordum 3 gune kadar gectı .. herkezın metabolızması farklıdır. o arkadasın cok abartmıs yanı. ıyı kı bırılerının bagırsaklarında sorun olustu yada oldu bısıler oldu v.s hemen nıye kendınıze yoruyorsunuz kı anlamıyorum . ne bılıyorsunuz ne kaadar kulandı naptı nettı dıye. hemen bızde oluruz bızdede aynı sorunlar olur dıye bısılerı hemen kotuluyorsunuz. sahsen bana cok ıyı geldı artı bu tarz seyler sevmememe ragmen bayramdan berı kulanıyorum gecen pantolon almaya gıttım 1 beden kucuk aldım ve ne spor yapıyorum nede dıyet 1 hafta sadece lahana dıyetı yaptım 1 haftada bazı sorunlarım vardı ıcemedım bu haftada regl oldum 3 gundur ıcmedım ama gayet ıyıyımm.... hem yeme problemımıde cozdu artık acıkmıyorum.....

Arkadaslar mindivanı bende eve giderken aktardan alacağım da inşallah bulabirilim. Cok kilo aldım diyete de basladım.. Umarım iyi sonuclar verir.

iyi akşamlar kızlar evet portakallı olan şeydi lokman hekiminki tadı bana çok güzel geldi şahsen böyle reçel gibi marmelat gibi bişey 2 gündür tartılmıyorum kızlar en son yiyerekten 800 gram vermiştim bakalım birazda diyet yapıyorum şimdilik ne olcak umarım herkeste faydası olur şöyle bişey kızlar bunda o kadar sinameki olduğunu düşünmüyorum çünkü tuvaletime etkisi olmadım benim pek ki ben kendim çiçek unu içiyorum arada bi o sırf sinemeki anason keten tohumu sanırım bunların tozlarını içeriyor 1 yıldır ara ara içerim içmediğim zamandada tuvalete çıkıyorum içtiğim zamanda ishal oluyorum ama içmesem bile düzene oturttum tuvalet sorununu ben onunla korkmayın bırakınca işlevini yitirmiyor bence ben eskiden hiç çıkamazdım

iyi akşamlar kızlar evet portakallı olan şeydi lokman hekiminki tadı bana çok güzel geldi şahsen böyle reçel gibi marmelat gibi bişey 2 gündür tartılmıyorum kızlar en son yiyerekten 800 gram vermiştim bakalım birazda diyet yapıyorum şimdilik ne olcak umarım herkeste faydası olur şöyle bişey kızlar bunda o kadar sinameki olduğunu düşünmüyorum çünkü tuvaletime etkisi olmadım benim pek ki ben kendim çiçek unu içiyorum arada bi o sırf sinemeki anason keten tohumu sanırım bunların tozlarını içeriyor 1 yıldır ara ara içerim içmediğim zamandada tuvalete çıkıyorum içtiğim zamanda ishal oluyorum ama içmesem bile düzene oturttum tuvalet sorununu ben onunla korkmayın bırakınca işlevini yitirmiyor bence ben eskiden hiç çıkamazdım

bu lokman hekimin macununda sinameki varmı ???
ben sağlığımı şansa bırakamam mış larla mişlerle olacak iş değilki sağlık bu gitti mi geri gelmez :50:

ben bu mindivanı alırken aktardan bikaç tane broşür almıştım şimdi onları karıştırıyordum ve
avicenna form diye bir macun var
içinde altın otu,mate yaprağı,papatya,barut ağacı,ısırgan otu,şahtere otu,funda,yeşil çay,mersin yaprağı,biberiye,rezene,ve kira z sapı var
nasıldır acaba ben bunu bir sorayım aktara

içindeki farklı bitkileri araştırıyorum şimdi
barut ağacı mesela
Barut Ağacı Hakkında Genel Bilgiler

Barut Ağacı yaklaşık 5 metreye ulaşan boyu, siyah renkte meyveleri olan bir ağaç. Erkek akdiken ismiyle de tanınan bir ağaçtır. İçinde bulunan maddeler ise; tanen, şeker, acı madde, saponin, frangulindir.

Barut Ağacı Yararları (Faydaları)

Barut ağacı iyi bir idrar söktürücü olup, vücuttaki ödemin atılmasını sağlar.
Kabızlığı gideren barut ağacı, müshil etkisine sahiptir.
Karaciğere çok faydalı olan barut ağacı, sarılık ve siroz rahatsızlığına faydalıdır.
Barut ağacı dolaşım problemi, bozukluğuna iyi gelir.
Hemoroit rahatsızlığına da iyi gelir barut ağacı.
Barut ağacı gut hastalığına da iyi gelir.
Barut ağacı spazm çözücüdür.

Şahteregiller familyasından; çok parçalı yapraklı, küçük, düzensiz, beyazımtırak veya pembe renkli çiçekleri olan otsu bir bitki cinsidir. 50 kadar türü vardır. En önemlisi Tıbbi şahtere (Fumaria officinalis) yurdumuzda yetişir.Tıbbi şahtere (Fumaria officinalis); yol kenarlarında rastlanan 20-60 santimetre boyunda bir yıllık otsu bir bitkidir. Yaprakları mavimsi-yeşil; çiçekleri mor renklidir.

Vatanı Güney Avrupa, Kuzey Afrika ve Asya'nın Türkiye, Horasan ve Türkistan bölgeleri olan bitki günümüzde Kuzey Amerika ve Avustralya'da da yetişmektedir.

Şahtere otu daha çok nedeni belli olmayan ya da tedavi edilemeyen alerjiler üzerinde çok etkili bir bitkidir.

Özellikle karaciğer üzerinde etkili olma bu bitkinin alerjilerde kullanılma sebebi de bu olsa gerek.
Çünkü bu tür rahatsızlıklar genellikle karaciğer kaynaklı olabiliyor.

Alerjiler için şahtere otu çayı içilebilir.

Şahtere otunun faydaları : * Safra salgılarını artırıcıdır.

Şahtere otu ;dâhili olarak başlıca karaciğer ve safra kesesi problemleri için kullanılmaktadır.

* İdrar söktürücü etkisi vardır.

* Müshil olarak kullanılabilir.

* Yüksek dozları müshil ve idrar söktürücüdür, Fakat aşırı dozlar ishale ve mide ağrılarına sebeb olabilir.

* Mide dostu bir bitkidir.

* Tonik olarak cilde yararı vardır.

* Özellikle kronik kabızlık problemi olanlar için idealdir. Kronik kabızlık için, şahtere otunu diğer uygun şifalı bitkiler ile karıştırarak kullanabilirsiniz.

* Şahtere otunu uyuz ve diğer deri problemleri için de kullanabilirsiniz.

* Kanı temizleyici özelliği vardır.

* Vücudu terleterek zararlı maddelerin atılmasını sağlar.

* Damar sertliğinde faydalıdır.

* Mide ağrısı ve mayasılda da şikâyetleri giderir.

Kızlar siz benim çok kafamı karıştırdınız yauu :))
aktara gittim,mindivan macun dedim,macun yok tozu var dedi...tozu işe yaramıyomuş macunu getirtin bana dedim...
aktar hık mık yaptı...
valla alcam dedimm :) tamam dedi adam not aldı getirtcek...

eeee şimdi yok portakallısı,yok sonradan sorun çıkarması vs derkenn kafam karıştı...
eğer o macunu almazsam sürekli yol değiştirmem lazım aktar beni unutana kadar :)

bu arada bugün itibariyle ciddi cidddi kendimi kasa kasa diyete girdim :(
kahvaltımda 3dilim kızarmış ekmek
5 çayında haşlanmış patates
akşam yemeğinde ise çorba ve zeytinyağlı pırasa ile dayanmaya çalışıyorum...

aklımda ise neler var nelerrrr :((

merhaba kızlar ben de biraz kullanayım yorum yazacaktım alalı 3-4 gün oldu ama düzenli kullanmadım dün ilk defa 3 defa içtim bugün midem çok ağrıdı ve şişkinlik vardı .siz sinamekiden bahsediyorsunuz ama içinde sinameki yokki ben yeni olanından kullanıyorum

Back