- Konu Sahibi atessizprenses
-
bağırsakların çalışması tabiki önemli ama ömür boyu macun kullanamazsın değilmi
bıraktığın zaman ne olucak ????
Bıraktıgın zaman ne mi olucak cnm kabız oluyosun.Ben kac gundur ıcmıyorum ve sonuc ortada.Ayrıca karnıma bıraktıgı ara ara benı yoklayan agrılar da cabası..
bağırsakların çalışması tabiki önemli ama ömür boyu macun kullanamazsın değilmi
bıraktığın zaman ne olucak ????
Bıraktıgın zaman ne mi olucak cnm kabız oluyosun.Ben kac gundur ıcmıyorum ve sonuc ortada.Ayrıca karnıma bıraktıgı ara ara benı yoklayan agrılar da cabası..
Arkadaşlar bugün uzun uğraşlar sonucu mindivanı buldum ve aldım bi arkadaşım annem ve ben kullanacağız ama bugün başka bir arkadaşımız yan etkilerinin fazla olacağını, ölümle bile sonuclanacağını söyledi bizde biraz korktukkorktuğumuz şey de sinameke. gerçekten böyle büyük bir yan etkisi olur mu? :S
iyi akşamlar kızlar evet portakallı olan şeydi lokman hekiminki tadı bana çok güzel geldi şahsen böyle reçel gibi marmelat gibi bişey 2 gündür tartılmıyorum kızlar en son yiyerekten 800 gram vermiştim bakalım birazda diyet yapıyorum şimdilik ne olcak umarım herkeste faydası olur şöyle bişey kızlar bunda o kadar sinameki olduğunu düşünmüyorum çünkü tuvaletime etkisi olmadım benim pek ki ben kendim çiçek unu içiyorum arada bi o sırf sinemeki anason keten tohumu sanırım bunların tozlarını içeriyor 1 yıldır ara ara içerim içmediğim zamandada tuvalete çıkıyorum içtiğim zamanda ishal oluyorum ama içmesem bile düzene oturttum tuvalet sorununu ben onunla korkmayın bırakınca işlevini yitirmiyor bence ben eskiden hiç çıkamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?