• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Form Macunları

Tadı kotu olsun lafını macunu yedıkten sonra hatırlatıcam sana cnm :)) Dıyet yapıp kılo verdıkten sonra cok dıkkat etmek gerekıyor sonra senın gıbı gerısıngerıye kılo alan bır suru ınsan var.Sonuc= yenıden dıyet,yenıden zayıflamak... Dıye & macunu bır arada uygularsan sende verırsın belkı kılolarını cnm.Istahını da kesecegınden emınım benım cok kesmıstı cunku.Gercı her ınsanın bunyesı aynı degıldır.Ben 5 gundur ıcıyorum ama tartıda hala aynıyım gorunumumde de ıncelme var mı pek anlayamıyorum aslında :))

ben bugün bütün izmiri gezdim ama mindivan bulamadım nurs lokman hekiminkini aldım oda öyle nar ekşili falan ben yedim bi kaşık ciddi ciddi tadı çok güzel ya bu markanınkimi güzel bilmiyorum ama ben ekşili şeyleri çok sevmemden ötürüde olabilir bilmiyorum bakalım içtim diyetede başladım bugün inş. olur benim vücut bide çok ödem tutuyorda ondan içmek istedim bunu

işte kızlar benim kafamı karıştıran nette dolaşan bu bilgiler aktara sorsam şimdi malı satmak için onun içinde yeterli dozda var fazla yok idyecek
riske girmek mantıklı mı ??

Şu şekilde az olduğuna inanıyorum.
Ben daha önceden sinemakinin zararı bilmeden kullandım bir kabızlık döneminde.
Sancının nasıl olduğunu bilirsiniz kullandıysanız.
Form çaylarının bile o küçücük boyutuna rağmen nasıl ağrısı oluyor.
Evet kabızlık sorununu çözen bir bitki kısa süreli ama ağrılı bir şekilde.
Bunda kesinlikle böyle bir durum yok.

bende bügün mindivan markadan aldım siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben izmir hatayda lokman baharatçı var ordan 10 tl ye aldım baharatçı kampanyada oldugunu söyledi devamlı kullanılırsa faydası var dedi bakalım deneyecegim

Şu şekilde az olduğuna inanıyorum.
Ben daha önceden sinemakinin zararı bilmeden kullandım bir kabızlık döneminde.
Sancının nasıl olduğunu bilirsiniz kullandıysanız.
Form çaylarının bile o küçücük boyutuna rağmen nasıl ağrısı oluyor.
Evet kabızlık sorununu çözen bir bitki kısa süreli ama ağrılı bir şekilde.
Bunda kesinlikle böyle bir durum yok.

ben kullandım evet ağrı sızı yok ama ben anlatamadım sanırım
demek istediğim kullanırken düzenli olan bağarsaklar bırakınca
kabızlık sorunu yaşarsa korkum bu açıkçası çünki bikaç sitede sinemaki bitkisinin bulunduğu çay macun vs
trazı şeyler kullanmış kullanmayı bırakınca tuvalete çıkamama sorunu yaşayan çok insan var

ben bugün kendi kavanozunun içinde karıştırdım öyle yedim ama kötü tadı yaaa...dün akşam başlamıştım bugünde sabah yedim bide az önce ...form çayları gibi isal yapmadı öyle vcyede taşınmadım 1defa gittim karın ağrısı falanda olmadı olmasın zaten çokta isal yapıp günlük hayatımız maffolmasın ...
inşallah işe yarar ama devam edebilirmiyim bilmiyorum tat olarak bana baya kötü geliyo azıma attığım gibi su içiyorum

sizin macun herhalde daha sıvı kıvamlı.benimkisini karıştırmaya hiç gerek yok.bayağı katı ve tadı da fena diil.yani sizn dediğiniz gibi öğürtmüyor.acaba damak zevkiyle mi alakalı anlamadım.ben shiffa home aldım 10 tl tadı da gayet iyi.tavsiye ederim..

ben kullandım evet ağrı sızı yok ama ben anlatamadım sanırım
demek istediğim kullanırken düzenli olan bağarsaklar bırakınca
kabızlık sorunu yaşarsa korkum bu açıkçası çünki bikaç sitede sinemaki bitkisinin bulunduğu çay macun vs
trazı şeyler kullanmış kullanmayı bırakınca tuvalete çıkamama sorunu yaşayan çok insan var

Benim de söylemek istediğim şuydu.
Hadi sinemaki normalde ağrı yapıyor ama oranı demek ki çok az ki böyle bir sorun olmuyor.
Yoksa kesinlikle haklısın sinemakiyi düzenli kullanmak bağırsak tembelliği yapıyor.
Bir de ben temmuz ayı gibi kullanmıştım ve bırakmıştım.
Başka marka ama yine aynı tarz bir macun böyle bir problemle karşılaşmamıştım.

2 cı kutumda bıtt :S.... ya su 1 cı kutu artık uretımden kaldırıldı dedı aktar sınır oldum ben ondan ıstıyorum onun nar eksısı daha fazla ve tadı buna nazaran daha ıyı... artık ögürrmekten gozumden yas gelıyor. bırde 2 cı kutu alısırım dedım ama her gecen gun mıdem bulanıyor yerken :S bu arada ınternetten sıparıs verenler hangısını aldınız bu bızım aktar verem ettı benı ;:D

İçinde nar eksısı olmasaydı hıcbır kuvvet bana bunu yedırtemezdı.. :S

Ikı gundur kullanıyorum ben yeni çıkan mindivanı. Ilki artık uretılmıyormus benım aktarda aynını soyledı Oykucm..

2 cı kutumda bıtt :S.... ya su 1 cı kutu artık uretımden kaldırıldı dedı aktar sınır oldum ben ondan ıstıyorum onun nar eksısı daha fazla ve tadı buna nazaran daha ıyı... artık ögürrmekten gozumden yas gelıyor. bırde 2 cı kutu alısırım dedım ama her gecen gun mıdem bulanıyor yerken :S bu arada ınternetten sıparıs verenler hangısını aldınız bu bızım aktar verem ettı benı ;:D

İnternette yeni versiyon satılıyor ama tadı beni rahatsız etmiyor.

İçinde nar eksısı olmasaydı hıcbır kuvvet bana bunu yedırtemezdı.. :S

Ikı gundur kullanıyorum ben yeni çıkan mindivanı. Ilki artık uretılmıyormus benım aktarda aynını soyledı Oykucm..

evet uretılmıyormus ama ılkı daha guzeldı keske bır yerlerden bulsak.. zatern bu ara ne sorsam neye elımı atsam kuruyor :26:

meraba kızlar evelsi gün aldığım lokman aktar form macununu yiyiyorum şöyle evelsi gün akşam aldım geldim bi kaşık yedim ama diyet halinde falan değildim aksine çok çok yiyiyordum ve ertesi gün ne göreyim kilom 76.2 den 76.0 a düştü sonra dünde sabah yedim 1 kaşık yine diyette değildim sürekli yedim bugün tartıldım bugünde tartıda 75.6 yı gördüm çok şaşırdım kızlar bu macunun bi etkisi varmı bilmiyorum ama çok şaşırıyorum bugün diyetteyim bakalım yarın ne olcak sabah yedim bi kaşık akşamda yedim yarınki kilomu merakla bekliyorum ama bu benim iştahımı kesmedi ve tadı çok güzel benimkinde tam 14 bitki var portakal aromasıda varmışta sanırım ondan güzel

meraba kızlar evelsi gün aldığım lokman aktar form macununu yiyiyorum şöyle evelsi gün akşam aldım geldim bi kaşık yedim ama diyet halinde falan değildim aksine çok çok yiyiyordum ve ertesi gün ne göreyim kilom 76.2 den 76.0 a düştü sonra dünde sabah yedim 1 kaşık yine diyette değildim sürekli yedim bugün tartıldım bugünde tartıda 75.6 yı gördüm çok şaşırdım kızlar bu macunun bi etkisi varmı bilmiyorum ama çok şaşırıyorum bugün diyetteyim bakalım yarın ne olcak sabah yedim bi kaşık akşamda yedim yarınki kilomu merakla bekliyorum ama bu benim iştahımı kesmedi ve tadı çok güzel benimkinde tam 14 bitki var portakal aromasıda varmışta sanırım ondan güzel

Peki bir şey merak ediyorum bağırsaklarınızın çalışması ne durumda ?
Ve önceden nasıldı ?

Peki bir şey merak ediyorum bağırsaklarınızın çalışması ne durumda ?
Ve önceden nasıldı ?

benim şuan normal seviyede yani sabahları çıkıyorum wc ye önceden şöyleydi benim bağırsaklarım normalde hiç çalışmaz ama ben 4-5 güne bir hep çiçek unu yerdim öyle çıkardım ama çoktan beri yemiyorum normal gidiyor öyle çok değil ishal gibi değil

Benim de söylemek istediğim şuydu.
Hadi sinemaki normalde ağrı yapıyor ama oranı demek ki çok az ki böyle bir sorun olmuyor.
Yoksa kesinlikle haklısın sinemakiyi düzenli kullanmak bağırsak tembelliği yapıyor.
Bir de ben temmuz ayı gibi kullanmıştım ve bırakmıştım.
Başka marka ama yine aynı tarz bir macun böyle bir problemle karşılaşmamıştım.

İki gündür annemle bu form macunu yüzünden tartısıyoruz.İçerisinde sinameki oldugundan bagırsaklarıma her gun ıctıgım ıcın zarar verıcegını soyleyıp duruyordu.Ilerde bır sey olursa falanca dıye.Ben cok dıretıyordum ama en sonunda pes ettım.Artık ıcmeyecegım.Ama cıdden bu macun benı dunden berı kotu yaptı.Bıde ıcmedım dun ve bugun.Ama bugun ıcmedıgım halde bagırsaklarımda garıp bır agrı vardı ustelık dısarıdaydım! Bir zayıflama maceramda boylece bitti.Diyetti spordu öyle zayıflamaya çalışacagım artık.Kullanmaya devam eden arkadaslara bolca azim ve saglık diliyorum.. =)) :54:

benim şuan normal seviyede yani sabahları çıkıyorum wc ye önceden şöyleydi benim bağırsaklarım normalde hiç çalışmaz ama ben 4-5 güne bir hep çiçek unu yerdim öyle çıkardım ama çoktan beri yemiyorum normal gidiyor öyle çok değil ishal gibi değil

İleriki zamanlarda da bizimle paylaşırsan çok sevinirim gelişmeleri.

İki gündür annemle bu form macunu yüzünden tartısıyoruz.İçerisinde sinameki oldugundan bagırsaklarıma her gun ıctıgım ıcın zarar verıcegını soyleyıp duruyordu.Ilerde bır sey olursa falanca dıye.Ben cok dıretıyordum ama en sonunda pes ettım.Artık ıcmeyecegım.Ama cıdden bu macun benı dunden berı kotu yaptı.Bıde ıcmedım dun ve bugun.Ama bugun ıcmedıgım halde bagırsaklarımda garıp bır agrı vardı ustelık dısarıdaydım! Bir zayıflama maceramda boylece bitti.Diyetti spordu öyle zayıflamaya çalışacagım artık.Kullanmaya devam eden arkadaslara bolca azim ve saglık diliyorum.. =)) :54:

Diyetle spor da kilo konusunda oldukça iyi oluyor.
Biraz sabır sadece.
Ben bir süre kullanayım bakalım ne olacak.
Zaten bağırsak problemim yeterince vardı daha fazla olamaz.

valla sızde nıye boyle bır etkı yaptı anlamadım . :S ayrıca doktorlar hergun bagırsaklarınızı calıstırın wc ye gıtmenız lazım dıyor ben 1 hafta gıdemıyordum sımdı hergun gıdıyorum 2 cı kutumda bıttı. duzenlı kulanıyorum bugun regl oldum ıcmedım ..... ayrıca bır arkadas portakal kabugu var demıs mındıvan markasımı hangı marka ? bırısınden daha duymustum onu ama hatırlamıyorum pek portakal da etkılıymıs ... ayrıca ben gunde 3 tatlı kasıgı yıyorum yemekten 10dk once :D

valla sızde nıye boyle bır etkı yaptı anlamadım . :S ayrıca doktorlar hergun bagırsaklarınızı calıstırın wc ye gıtmenız lazım dıyor ben 1 hafta gıdemıyordum sımdı hergun gıdıyorum 2 cı kutumda bıttı. duzenlı kulanıyorum bugun regl oldum ıcmedım ..... ayrıca bır arkadas portakal kabugu var demıs mındıvan markasımı hangı marka ? bırısınden daha duymustum onu ama hatırlamıyorum pek portakal da etkılıymıs ... ayrıca ben gunde 3 tatlı kasıgı yıyorum yemekten 10dk once :D

bağırsakların çalışması tabiki önemli ama ömür boyu macun kullanamazsın değilmi
bıraktığın zaman ne olucak ????

Back