Form Macunları

k

kilo verebildinizmi hiç bende 1haftadır kullanıyorum ama hiç kilo veremedim yaa

kılo vermedım ama ben 2 senedır hıc kılo vermem ama ıncelmelerım cok oluyor. kılom hep aynı en fazla 1 kılo degısıyor ya alıyorum yada verıyorum ama sabıt. ıncelmelerım bel bölgesı ve basenlerde oldu cunkı elbıselerım bollastı. ama su ara ıcmedım regl oldum ve sıstım valla ayrıca kabızlık sorunumda olmadı yıne nasıl cıkıyorsam aynen devam . ben problem yasamadım macunda sahsen...ayrıca yemeklerımde cok azaldı gunde 2 ogun yıyorum 6 dan sonra yesıl cay fılan ıcıyorum zaten acıkmıyorum bılee

ben edirnede mindivan bulamadığım için arıbella form macunu aldım içerisinde(anason,civanperçemi,funda yaprağı,ısırgan otu,kereviz tohumu,kişniş,kitre,kuşburnu,melisa,papatya,rezene,sandaloz sakızı,sinameki,yulaf ve nar ekşisi) var 1 haftadır sürekli tuvaletteyim ama 1 kilo bile veremedim

sizin aldığınız nasıl kullanıyormusunuz kilo verebildinizmi ben mindivan almıştım ama tadı çok kötü geldi bana 1hafta düzenli kullanmaya çalıştım hiç kilo veremeyince çok düzenli kullanmaz oldum zaten tadından dolayı çok zorlanıyordum yemek için resmen su ile yutuyordum 1haftadır hiç kullanmıyorum
yani bende buda işe yaramadı ama dediğim gibi çok düzenli kullanmadım

cnm bu hafta ikinci haftam aslında geçen hafta regli döneminde olduğum için anlayamamışım ama bugün tartıldığımda 62.500 başlamıştım ama bugün 60.200 çıktım tartıda yanında doğadanın 7 otlu çayınıda içiyorum giden mutlaka sudur ama yinede bana moral oldu

Merhabalar, yazmadan önce 25 sayfayı bir çırpıda okudum. Mindivanı hiç bir aktarda bulamadım Akzer adında bir macun buldum. dün akşam başladım. ama ben öğlen yemeklerinden önce içemiyorum çünkü dışarıda oluyorum hep. Şuan karnımın sağ tarafında ara ara gaz sancısı gibi bir sancı oluyor ve daha hiç tuvalete çıkamadım.
bu arada araştırdım Nival life form macunu diye bir ürün var o daha güzel geldi bana. yarın gidip onu mu alsam acaba diye düşünüyorum. Bu akzer'i de kullanmayacağım çünkü hiç yoğun bir kıvamı yok kek hamuru gibi çok akışkan bir şey

Nival life form macunu'nun özelliklerini de yazayım bari de siz de görüşlerinizi bildirirsinşz en azından bana

Genel olarak üriner sistemi ve sindirim sistemini dengeleyerek kilo verilmesine yardımcı olabilir.

Life Form bitkisel besin desteği yoluyla sağlıklı kilo verebilmek için özel olarak hazırlanmışbir karışımdır. Bu karışım ile ayda 8 kg’a kadar kilo verilebilir. Life Form üriner sistemi ve sindirim düzenini dengelemekte yardımcıdır. Metabolizmayı istem dışı çalıştırarak,ter yoluyla vücuttaki fazla yağların eritilip kilo verilmesine yardımcı olabilir.Ayrıca tokluk hissi vererek fazla yemek yenmesini engelleyebilir. İçeriğindeki sıvı bitkiözlerinde bulunan zengin mineral ve vitaminler, kilo verirken oluşabilecek güç kaybıve halsizliği ortadan kaldırabilir. Bedendeki kolesterol dengesini sağlayabildiği ayrıcabelirtilmektedir.

İçindekiler:

Bal, mısır püskülü, Anason, Funda, Mersin yaprağı, Avokado, Ayrık kökü, Kişniş, Kekik, Hindiba, Rezene, Papatya, Elma, Kuşburnu, Nane, Nar ekşisi

Kullanım Şekli:

Sabah öğle akşam yemekten ve yatmadan önce 1 çay kaşığı alınması tavsiye edilir

kimse bir şey yazmamış. ben bugün gidip aldım nival'in macununu. aktar amca çok övdü yüzümü kara çıkartmaz bu ürünler benim dedi.
ama ben bir tane almadım tabi. aktar amcacım bana hem life form macununu hem keten macununu hem de life form çayı verdi. üçünden de her öğün yemeklerden önce kullanmalısın dedi.
bu arada yaşım 24 kilom 71 boyum da 1.70 gelişmeleri adım adım buraya aktarmak istiyorum ama hiç kimse takılmıyor sanırım artık bu konuda

yuzunu kara cıkartmaz benım cıkartmadı 3 cu kavanozumu ıcmeye basladım 1 hafta ıcemedım ve 3 gun fılan ıcemedım ama yıne etkısı sankı devam edıyor ama annem aynen fare yapıskanına benzetıyor cok yapıs ve katı bız annemle nar eksısı ılaveten koyyduk daha sıvı hal aldı daha yıyımlı

Umarım güzel sonuçlar alırsın.
Paylaş tabi burada bizimle.
Bağırsak tembelliğinden tedirgindim, 2 gün falan kullanmadım bir problem olmadı.

Umarım güzel sonuçlar alırsın.
Paylaş tabi burada bizimle.
Bağırsak tembelliğinden tedirgindim, 2 gün falan kullanmadım bir problem olmadı.

Teşekkürler kızlar :)
Dün öğlen başladım yemeye inanılmaz tok tutucu etkisi var. sabah da tuvalete çıktım çok mutlu oldum çünkü herhangi bir müdahalede bulunmazsam ben 1.5 hafta falan hiç tuvalete çıkamam
bu arada çok tok hissetmeme rağmen dün akşam ve bugün kemalpaşa talılarını mideme indirdim ama regliyim o yüzden şişkinlikten patlasam da tatlı istiyor canım. Allahtan yarın son günüm, yani daha 1 ay tatlı yemem.
Haftaya tartılcam umarım yüzüm güler :)

bugün ölcem zannettim
keten tohumu macunu bozdu galiba bağırsaklarımı. Allah'ım o nasıl bir ağrı ya! Afedersiniz tuvalete zor yetiştim. :26:
artık keten tohumu macununu sadece akşamları yicem. form macunumu sabah akşam yicem. okuldayken sıkışsaydım ne olurdu halim düşünmek bile istemiyorum.

Benim de son zamanlarda bağırsaklarımda problem vardı ama ne güzel bir şeymiş bu wc'ye çıkmak.
Ben bırakınca çıkamam diyordum o yüzden düzensiz kullanıyorum.
1 gün kullanıyorum 2 gün kullanmıyorum 5 gün kullanıyorum 3 gün kullanmıyorum.
Öyle kafama göre takılıyorum.

Günaydın kızlar. Bugün nival form macunum bitiyor. BEnimkisi minik bir şişe ondan çabuk bitti. O yüzden gidip bugün Mindivan arıcam. Nival topu topu 1 kilo verdirdi. hatta bugün 20 gr geri aldığımı gördüm. moralim bozuldu çünkü spor da yapıyorum nasıl veremem hala adam gibi kilo diye kafayı yiyorum.
Bugün Kartal'a gidip bütün aktarlara sorcam. yoksa da getirticem çünkü en çok mMindivan ı övüyorlar vardır bir bildikleri dimi

kıslar 3-4 gundur ıcemedım dugun vardı sehır dıısndaydım ama hersey normal ılerlıyor ama artık tadından mıdem bulanıyor bogazımda takılıyor yaaa ılk zamanlarda boyleydı ama artık dayanamıyoprum 3cu kutumdayım valla. ıyı geldı cok ıyı geldı asla kotu bısı dıyemem ıcmedıgımdede sorun yasamadım ama tadı benı öldürüyor . hele bu aralar felaket yutmakta zorlanıyorum ..artı olarak wc durumumu dıyım bazılarınız korkuyor aman alıskanlık yapar fılan dıye bence alakası yok metabolızmadan metabolıızmaya degısıyordur bence. ılk kutuda cok ıcımı cıkarttı dıyıyım mıdem 3 aylıkken dumduz oldu rahatladım sıskınlıklerım gıttı kendımı kus gb hısettım. (adet zamanlarımda ıcmedım arada da ıcmedım) onun dısında ıkıncı kutuda artık duzene gırdım ıcmeyınce bıle sankı vucumda ıcmısım gb etkısı vardı hıc problem yasamadım yemegım bıle azaldı guzelde oldu. 3 kutumda artık yavas yavas azaltmaya calıstım ama yıne ıctım tadı benı öldürüyor yaa ama annem hıcc sorun etmıyor offff. sımdı hala 3 cu kutumdayım ..... herkezede gonul rahatlıgıyla tavsıye edıyorum. cunkı bana oyle kolay kolay seyler yaramaz yarayıncada demek kı ıyı bısıdır kı etkı ettı. son durumumdan haber verıyım dedım :) arada yıne yazarım haaa bu arada ıncelmelerım oldu herkez fark edıyor 1 hafta once slım ın 6 yaptım bu haftadan sonra jıllıan mıchaels yapıcam 1 ay boyunca cok etkısı oluyormus formda okudum..:))) ıns herkez memnun kalmıstır bu macundan valla ben formu acan kısıye cok dua edıyorum :) yoksa bu gobekten asla kurtulamazdım

cnm ne kadar kilo verdin ve bir şişe macun ne kadar gidiyor.bende başladım bugün 4.günüm ama ben yasemin adında macun inşallah faydasını görürüm ama pek yediklerime dikkat etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…