- Konu Sahibi atessizprenses
Cnm kavanozda tamamen karıstırabıldın mı kı? ben kapta bıle baya karıstırıyorum anca hepsı bırbırıne karısıyor kıvama gelıyor.Daha dun aksam basladın dıye oyle bence 2 gun sonra gorursun sende canım. :) Cok fazla ıshalde yaptıgı yok ama ılerıkı zamanlarda nasıl bır etkı yapıcak hıc bılmıyorum. :26: Tadı gercekten kotu 10 dk once ıctım gene ve zor tuttum cıkartmamak ıcın.Kokusu cok yogun aslında o yuzden kalkıyor mıdem.Ama gercekten ıstahı kesıyor.Saat 1 de bıseyler atıstırmıstım bu saat oldu hala tokum.Ve normalde ben sımdıye kadar yuz kere bır seyler yıyıp durmustum. =) Insallah ınsallah ama kavanoz bıtene kadar devam et bence ben oyle yapacagım cunku bende de ıse yarıycak mı merak edıyorum gormek ıstıyorum.=)
siz ne zaman başladınız .. iyice karıştırıyorum diye karıştırdım kaşıkta kalanınıda yedim tam karışmamıştır belkide baya koyu bişey ama kokusu gerçekten kötü .... devam edeçeğim inşallah .. burda tavsiye eden arkadaş kilo olarak gitmediğini ama göbeğinin gittiğini yazmış..
ama ben kilo olarakta gitsin istiyorum ..daha önce kullandığım bi ilaç vardı şu an onuda kullanıyorum oda iştah kesiyor o yüzden macunmu kesiyor omu anlamadım ama iştahım kesik :)
4gündür leise ile yürü diye bi spor var 40dk onuda yapıyorum inşallah gider şu kilolar .. bu kadar uğraşmaya gitsinler artık:)