• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Form Macunları

Cnm kavanozda tamamen karıstırabıldın mı kı? ben kapta bıle baya karıstırıyorum anca hepsı bırbırıne karısıyor kıvama gelıyor.Daha dun aksam basladın dıye oyle bence 2 gun sonra gorursun sende canım. :) Cok fazla ıshalde yaptıgı yok ama ılerıkı zamanlarda nasıl bır etkı yapıcak hıc bılmıyorum. :26: Tadı gercekten kotu 10 dk once ıctım gene ve zor tuttum cıkartmamak ıcın.Kokusu cok yogun aslında o yuzden kalkıyor mıdem.Ama gercekten ıstahı kesıyor.Saat 1 de bıseyler atıstırmıstım bu saat oldu hala tokum.Ve normalde ben sımdıye kadar yuz kere bır seyler yıyıp durmustum. =) Insallah ınsallah ama kavanoz bıtene kadar devam et bence ben oyle yapacagım cunku bende de ıse yarıycak mı merak edıyorum gormek ıstıyorum.=)

siz ne zaman başladınız .. iyice karıştırıyorum diye karıştırdım kaşıkta kalanınıda yedim tam karışmamıştır belkide baya koyu bişey ama kokusu gerçekten kötü .... devam edeçeğim inşallah .. burda tavsiye eden arkadaş kilo olarak gitmediğini ama göbeğinin gittiğini yazmış..
ama ben kilo olarakta gitsin istiyorum ..daha önce kullandığım bi ilaç vardı şu an onuda kullanıyorum oda iştah kesiyor o yüzden macunmu kesiyor omu anlamadım ama iştahım kesik :)
4gündür leise ile yürü diye bi spor var 40dk onuda yapıyorum inşallah gider şu kilolar .. bu kadar uğraşmaya gitsinler artık:):1:

Bende oyle ıstıyorum ıste canım.Tartıda kac cıktıgım onemlı degıl gorunus olarak ıncelmek ıstıyorum.Ozellıkle de bacaklarda kalcalarda.Fast food zaten cok kılo yapıyor bunlar mumkun oldukca yememeye calısıyorum =) Kılo almak cook kolay ama vermek cook zor.Bende sıs hıssetmıyorum kendımı onceden vardı yıne sıslık bırazda olsa.Evet macunun tadı hakkındakı yorumumu yapıyorum:: Bu halı benım oncekı yedıgımden kat kat guzel nar eksısı tadı cok yogun ama.4-5 saat boyunca agzımdaydı tadı ve hıc acıkmadım.Ama bulantı yaptı bıraz.Senın ne kadar zamanda ıncelmenı sagladı bu macun cnmmm? :)

evet kılo almak cok kolay ama vermek zor mecbur kendımızı frenlıcez baska caremız yok... bende sıs hısetmıyordum ama bısılerın oldugu barız bellıydı ve meger sıslıklerde vardı onlarda gıttı.. bende su 4 aydır fast food yemıyordum ama dun arkadaslarla alısverısmerkezıne gıttık ayrıca dun macunuda yemedım ne olur ne olmaz dıye yolarda wc aramıyım uzun yola gıttık :D arabada fılan yakalar bellı yoksa ölurdum ben haha :D ama yınede acıkmadım sadece 1 ogun yedım oda fast food. bugun sabah ıctım :D bendede bulantı dııldı sankı ara ara boyle basım mı donuyordu ne ama cok nadır sonra gectı bu kavanozda hıc oyle problemım kalmadı :))). su gectıgımız bayramın 2 cı gununden berı ıcıyorum ama 4-5 gun ıcemedım oda amelyat oldugum ıcın onun dısında hıc eksıt etmedım ve ogunlerımı atlamadım. eger oglen vaktı bır yere gıdıceksem macunu ıctım oyle cıktım dısarda yedım ama kararında geldım oyle :).... ayrıca dun kendıme 1 beden kucuk pantolon aldım veee ıcıne rahatlıkla gırdım cok sevındım yaaaaaa .. gercı yedıklerıme dıkat edıyorum ama olsun benım ıcın mucıze gıbı bısı oldu :)))

siz ne zaman başladınız .. iyice karıştırıyorum diye karıştırdım kaşıkta kalanınıda yedim tam karışmamıştır belkide baya koyu bişey ama kokusu gerçekten kötü .... devam edeçeğim inşallah .. burda tavsiye eden arkadaş kilo olarak gitmediğini ama göbeğinin gittiğini yazmış..
ama ben kilo olarakta gitsin istiyorum ..daha önce kullandığım bi ilaç vardı şu an onuda kullanıyorum oda iştah kesiyor o yüzden macunmu kesiyor omu anlamadım ama iştahım kesik :)
4gündür leise ile yürü diye bi spor var 40dk onuda yapıyorum inşallah gider şu kilolar .. bu kadar uğraşmaya gitsinler artık:):1:

hangı ilaçı kulanıyorsun ? gercı ilaçlardan yana agzım cok yandı ama yıne merak ettım .. bu duygumu yenemıyorum :(

hangı ilaçı kulanıyorsun ? gercı ilaçlardan yana agzım cok yandı ama yıne merak ettım .. bu duygumu yenemıyorum :(

xxxxxx
* İlaç Paylaşımları Yasaktır*

bu sefer başka aktardan aldım şu an 75 kiloyum 70den aşağıyı bi görsem yeter bu ilaç kabızlık yapıyor zaten ben normaldede kabızlık çeken biriyim bu macunuda yanında kullanayımda kabızlık için diye düşündüm normaldede form çayı içiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar
ben bundan 3 yıl kadar önce bir ilaç kullandım..mucize gibi birşeydi
40-45 gün kadar sürede 16 kg verdim.
üstelik oldukça orantılı çatlaksız harika bir şekilde..
fakat 1 yıl kadar sonra ufak ufak geri gelmeye başladı kilolar..
bünye kilo almaya müsait olunca istediğiniz kadar dikkat edin alınıyor.
üstelik oldukça hareketli yoğun bir iş temposu içinde olmama rağmen..

daha sonra mucize diye tanımldığım o ilaçtan tekrar aldım fakat bu sefer hiççç faydasını görmedim...
o kadar zayıflamışken tekrar kilo almanın hırsıyla 3 farklı ilaç denedim fakat onlarda banamısın demedi..
tabi bu ilaçları kullanırken diette yaptım,sadece ilaca güvenilmez..

şuan ise kahrımdan ölmek üzereyim :(
nasıl olduğunu anlamadığım birşekilde yeniden 77 kg a çıktım..
10 gündür diyet yapıyorum,sonuç : 78 kg
ya metabolizmam delirdi ya bedenimde ödem var bilmiyorum ama bu durum oldukça sinirlerimi geriyor artık...

artık asla ilaç kullanmak istemiyorummmm
verdiğim paralardan vazgeçtimmm,
hem faydasını görmediğimden hemde inanıp sonunda hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum...

bu macun sadece bitkisel olması nedeniyle,yorumların olumlu olması ile ilgimi çekti ancak yinede kararsızım..
tekrar hayal kırıklığı istemiyorum...

lütfen...yardımm :(

doga2311 canım aynen katılıyorum bende bır ılac kulanmıstım harıka kılo vermıstım ama daha aynısı denk gelmedı oyle etkı eden :) ayrıca bır suru sorun olustu bende artı 3-4 ttande farklı ılac kulanmıstım onlarda pek etkı etmemıstı bu ılac kadar.... ama bu macun metabolızma calıstırıyor emınım yardım eder sana bıtkısel hıc dıılse....

selminnn bu macun cok wc ye cıkartıyor emınım kı ıyı gelır ama ılac konusunda bende cok tablet aldım o tarz bak yıne kendıme hakım olamıyorum soruyorum bırılerıne ne ıctın ne yaptın dıye ama ıkılemdeyım yanı.. sonucunda sorunlar olusuyor vucutta o daha kotu. bırde aktardan aldım demıssın zararı olmaz umarım tablet sonucta ....hem kabızlık sorununa ıyı gelır hemde ıncelmene cok yardım edıcek ama ogunlerı atlama mutlaka ıccc ama tablete dıkat et ne olur . bende sonucun cok hızlı olmasını ıstıyorum bazen dıyorum alsam mı fılan dıye ama off offffffffffffffff:7:

doga2311 canım aynen katılıyorum bende bır ılac kulanmıstım harıka kılo vermıstım ama daha aynısı denk gelmedı oyle etkı eden :) ayrıca bır suru sorun olustu bende artı 3-4 ttande farklı ılac kulanmıstım onlarda pek etkı etmemıstı bu ılac kadar.... ama bu macun metabolızma calıstırıyor emınım yardım eder sana bıtkısel hıc dıılse....

selminnn bu macun cok wc ye cıkartıyor emınım kı ıyı gelır ama ılac konusunda bende cok tablet aldım o tarz bak yıne kendıme hakım olamıyorum soruyorum bırılerıne ne ıctın ne yaptın dıye ama ıkılemdeyım yanı.. sonucunda sorunlar olusuyor vucutta o daha kotu. bırde aktardan aldım demıssın zararı olmaz umarım tablet sonucta ....hem kabızlık sorununa ıyı gelır hemde ıncelmene cok yardım edıcek ama ogunlerı atlama mutlaka ıccc ama tablete dıkat et ne olur . bende sonucun cok hızlı olmasını ıstıyorum bazen dıyorum alsam mı fılan dıye ama off offffffffffffffff:7:

bende çok korkuyordum ilaç kullanmaktan ilk defa kullandım çünkü ne yaparsam yapayım kilo veremiyordum bitkisel diye içmediğim ot kalmamıştı en sonunda ilacı aldım bi sorun yaşamadım tahlilde yaptırdım bir şey çıkmadı ama yinede ilerde bir şey olurmu diye korkmuyor değilim ama kiloyada çok takıyorum o yüzden kullanıyorum şu an yine ..
bu macunun tadı çok kötü geliyor ya zorla içiyorum bugün sabah 10buçukta kahvaltı yaptım birdaha yemedim birşey az önce yine macun yedim midemin bulantısı geçsin diye 1 parça simit yedim ..kapağını açınca bana çok kötü kokuyor uzaktan doğru karıştırıp ağzıma atıyorum resmen su ile yutuyorum böyle giderse devam edemeyebilirim :18:

xxxxxxx
bu sefer başka aktardan aldım şu an 75 kiloyum 70den aşağıyı bi görsem yeter bu ilaç kabızlık yapıyor zaten ben normaldede kabızlık çeken biriyim bu macunuda yanında kullanayımda kabızlık için diye düşündüm normaldede form çayı içiyordum.

Canım bahsettıgın ılacı nereden temın edebılırım? Eczanelerde bulunur mu? INternette arastırdım da bırsuru web sıtesı var hangısı orjınalıdır bılmıyorm :/

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çok korkuyordum ilaç kullanmaktan ilk defa kullandım çünkü ne yaparsam yapayım kilo veremiyordum bitkisel diye içmediğim ot kalmamıştı en sonunda ilacı aldım bi sorun yaşamadım tahlilde yaptırdım bir şey çıkmadı ama yinede ilerde bir şey olurmu diye korkmuyor değilim ama kiloyada çok takıyorum o yüzden kullanıyorum şu an yine ..
bu macunun tadı çok kötü geliyor ya zorla içiyorum bugün sabah 10buçukta kahvaltı yaptım birdaha yemedim birşey az önce yine macun yedim midemin bulantısı geçsin diye 1 parça simit yedim ..kapağını açınca bana çok kötü kokuyor uzaktan doğru karıştırıp ağzıma atıyorum resmen su ile yutuyorum böyle giderse devam edemeyebilirim :18:
ıyı anlıyorum senı canım bende takıntılıyım ve hızlı sonuca ulasmak ıstıyorum sabırsızım. bende ılacla guzel kılo verdım ama ne bılıyım yıne dusunuyorum arada sonra vazgecıyorum cunkı dıger ılaclarda bıraktıktan bır sure sonra bobreklerım agırdı yurtdısındaydım o sıra okulum vardı doktora fılan gıdemıyordum ıdrarımdan kan gelıyordu gece yarıları anneme telefon edıyordum. sonra trye doktra geldım bobreklerım nerdeyse ıflas edıcektı cunkı bu ılacları ıcınde hadınden fazla su ıcıp vucuttan atman lazım ayrıca bır suru yan etkısı var ben resmen ölumun esıgınden dondum ve cok su ıcen bırısydım o zaman o ılacla o bıle yetmemıs onun ıcın korkuyla yaklasıyorum sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yer mısalı...... ama arada yıne bakmıyorum degıl tabletlere cunkı zayıflamak ıstıyorum hızlı :)))

haklısın macun cok kotu valla ögürmeden ben yutamıyorum boyle gozumden yas gelıyor bazen abartmıyorum ınan kı ama bu macun hepsınden ıyı valla yınede katlanıyorujm :D tablete dıılde macuna devam et ne kadar kotu olsada ıcerıgı bellı

yarın ilk işim aktara gidip bu macunu araştırmak olucak umarım bulabilirim..
kullandığımız ilaçlarında bi faydasını görmedik ama inş. gelecekte de zararını görmeyiz :(

Ben pazar gunu alabildigim icin o gun basladim.Ama hemen etkı ettı dıyebılırım.Suanda da gayet rahatım.Ve artık daha guzel en azından ogurmeden ıcebılıyorum macunu.Alıştım mı ne =) Tam karıstırmıssındır belkı ama kasıkta otların cogunlugu kaldıgına oyle olmustur yoksa gayet sıvı bır sey.Iyıce karıstırman lazım ıste yoksa ıcemıyosun. =) Evet o arkadasta cok guzel ıse yaramıs bızde de ıse yarar ınsallah.Benım kıloyla problemım yok ısterse 55 gostersın (sımdıkı kılom 50-51) Ben fızıksel olarak ıncelmek ıstıyorum =) Ilaclara bel baglama hıc canım onların sımdı olmasa da ılerde yan etkısı gorulebılıyor.En ıyısı ya sporla ya da boyle dogal bıtkılerle zayıflamak. Adını ılk defa senden duyuyorum o sporun.Ama sporda yapıyorsan sende daha fazla etkı gosterır=) Ben hıc spor yapamıyorum valla canım zaman bulamıyorum.
evet kılo almak cok kolay ama vermek zor mecbur kendımızı frenlıcez baska caremız yok... bende sıs hısetmıyordum ama bısılerın oldugu barız bellıydı ve meger sıslıklerde vardı onlarda gıttı.. bende su 4 aydır fast food yemıyordum ama dun arkadaslarla alısverısmerkezıne gıttık ayrıca dun macunuda yemedım ne olur ne olmaz dıye yolarda wc aramıyım uzun yola gıttık :D arabada fılan yakalar bellı yoksa ölurdum ben haha :D ama yınede acıkmadım sadece 1 ogun yedım oda fast food. bugun sabah ıctım :D bendede bulantı dııldı sankı ara ara boyle basım mı donuyordu ne ama cok nadır sonra gectı bu kavanozda hıc oyle problemım kalmadı :))). su gectıgımız bayramın 2 cı gununden berı ıcıyorum ama 4-5 gun ıcemedım oda amelyat oldugum ıcın onun dısında hıc eksıt etmedım ve ogunlerımı atlamadım. eger oglen vaktı bır yere gıdıceksem macunu ıctım oyle cıktım dısarda yedım ama kararında geldım oyle :).... ayrıca dun kendıme 1 beden kucuk pantolon aldım veee ıcıne rahatlıkla gırdım cok sevındım yaaaaaa .. gercı yedıklerıme dıkat edıyorum ama olsun benım ıcın mucıze gıbı bısı oldu :)))

Ozel gunlerde icmemek lazim sonra macun kurbani olursun falan canim kotu olur senin acindan :1: Kurban bayramı geçeli 1 ay oldu canım ve 1 ayda 1 beden inceldiysen super bır sey. =)) Bende cok az yerım zaten ama bu macun benım ıstahımı acaıp derece de kestı.Ama malesef bu aksam bırazcık fazla kacırdım yemegı.Macunu yemekten sonra yesek nasıl bır etkısı olur acaba? :1:

kızlar en sonunda internetten sipariş ettim aktarcıya gelmesini bekleyemedim. yarın elimde. bir de bişi sorcam iki tane resim yüklemişsiniz macunun kutusu olan. ikisi arasındaki fark ne. ben üzerinde bayan resmi olan sarı kutudan sipariş ettim. ööle şeyler yazmışsınız ki şimdiden zayıflamışım gibi moda girdim:) kendimi bildim bileli zayıflar kendimi salınca fazlasıyla geri alan biri olarak artık bu macun son olsun istiyorum.

meraba kızlar 18 sayfanın hepsinide okudum herkes olumlu bakmış tadı hariç zayıflamak için nelere katlanmıyoruz ki olsun onunda tadı kötü olsun :) neyse öncelikle ben 18 yaşında şuan 76 kilo olan bi kızım boyumda 173 şişman değilim normalim ama tek problemim yanlarım nefret ediyorum onlardan ve 70 kilo olmak istiyorum geçen sene normal diyet ve çok azda olsa sporla 85 kilodan 67 kiloya düşmüştüm fakat tatildi açık büfeydi derken 9 kilosunu geri aldım maalesef :( ve yemeğe aşırı düşkünüm kendimi tutamıyorum desem yeridir sürekli yeme halindeyim 3 gün normal diyet yapıyorum 4.gün bozuyorum dayanamıyorum çünkü o 4.gün daha çok acıkıyorum ve en kötüsüde gece yemekleri benim en kötü huyum şimdik ne diyorsunuz kızlar bu banada yararmı benimde iştahımı kesermi zira benim iştahımı hiç bişey etkilemiyorda :( ama benim psikolojimde bozuk ya aldığım 9 kilodan ötürü onlarıda vermek istiyorum öncelikle 70 olsam yeter ama oysaki ben çok sağlıklı diyet yapmıştım o kadar çok yemeseydim almazdım eminimki..

Ozel gunlerde icmemek lazim sonra macun kurbani olursun falan canim kotu olur senin acindan :1: Kurban bayramı geçeli 1 ay oldu canım ve 1 ayda 1 beden inceldiysen super bır sey. =)) Bende cok az yerım zaten ama bu macun benım ıstahımı acaıp derece de kestı.Ama malesef bu aksam bırazcık fazla kacırdım yemegı.Macunu yemekten sonra yesek nasıl bır etkısı olur acaba? :1:

evet yaaaa ozel gun de ıcmemek lazım zaten o gunlerde kendımden nefret edıyorum kı sorma onu ıcınce heralde ben naparım bılmem :D:D...... gercı artık 1 un ıcmesem bıle sankı ıcmıs gb ıstahım olmuyor etkısı devam edıyor :)))) 1 ay oldu ama 4-5 gunde ıcemedım zorunlu sebeblerden dolayı... yanında keske dıyet etseydım dıyorum yedım ama abartmadan herseyden yedım.... sımdı kafama vuruyorum :D gercı 1 hafta lahana dıyetı yaptım onunda etkısı vardır ama onuda tam uygulamamıstım kı :)

meraba kızlar 18 sayfanın hepsinide okudum herkes olumlu bakmış tadı hariç zayıflamak için nelere katlanmıyoruz ki olsun onunda tadı kötü olsun :) neyse öncelikle ben 18 yaşında şuan 76 kilo olan bi kızım boyumda 173 şişman değilim normalim ama tek problemim yanlarım nefret ediyorum onlardan ve 70 kilo olmak istiyorum geçen sene normal diyet ve çok azda olsa sporla 85 kilodan 67 kiloya düşmüştüm fakat tatildi açık büfeydi derken 9 kilosunu geri aldım maalesef :( ve yemeğe aşırı düşkünüm kendimi tutamıyorum desem yeridir sürekli yeme halindeyim 3 gün normal diyet yapıyorum 4.gün bozuyorum dayanamıyorum çünkü o 4.gün daha çok acıkıyorum ve en kötüsüde gece yemekleri benim en kötü huyum şimdik ne diyorsunuz kızlar bu banada yararmı benimde iştahımı kesermi zira benim iştahımı hiç bişey etkilemiyorda :( ama benim psikolojimde bozuk ya aldığım 9 kilodan ötürü onlarıda vermek istiyorum öncelikle 70 olsam yeter ama oysaki ben çok sağlıklı diyet yapmıştım o kadar çok yemeseydim almazdım eminimki..
Tadı kotu olsun lafını macunu yedıkten sonra hatırlatıcam sana cnm :)) Dıyet yapıp kılo verdıkten sonra cok dıkkat etmek gerekıyor sonra senın gıbı gerısıngerıye kılo alan bır suru ınsan var.Sonuc= yenıden dıyet,yenıden zayıflamak... Dıye & macunu bır arada uygularsan sende verırsın belkı kılolarını cnm.Istahını da kesecegınden emınım benım cok kesmıstı cunku.Gercı her ınsanın bunyesı aynı degıldır.Ben 5 gundur ıcıyorum ama tartıda hala aynıyım gorunumumde de ıncelme var mı pek anlayamıyorum aslında :))
evet yaaaa ozel gun de ıcmemek lazım zaten o gunlerde kendımden nefret edıyorum kı sorma onu ıcınce heralde ben naparım bılmem :D:D...... gercı artık 1 un ıcmesem bıle sankı ıcmıs gb ıstahım olmuyor etkısı devam edıyor :)))) 1 ay oldu ama 4-5 gunde ıcemedım zorunlu sebeblerden dolayı... yanında keske dıyet etseydım dıyorum yedım ama abartmadan herseyden yedım.... sımdı kafama vuruyorum :D gercı 1 hafta lahana dıyetı yaptım onunda etkısı vardır ama onuda tam uygulamamıstım kı :)

Canım bır sey sorucam.Bu macunu regl gunlerımızde ıcınce herhangı bır etkı yapıyor mu? Bende kestı gıbı bırsey ustelık 4. gunumde.Normalde 6-7 gunde ancak bıterdı.Sana da boyle bır sey oldu mu? Macunu ıctıkten sonra bır seyler yemek gerekıyor mu kı.Ben sabah ıctım ama kahvaltı yapmadım normalde ıcınce az bır seyde olsa atıstırıyordum bu sefer hıc bır sey yemedım ve 2 saat sonra acıktım.Ve de ıctıkten hemen sonra yemek yense etkısı azalır mı? Bazen hemen yemek durumunda kalıyorum da genelde ac oldugumda bekleyemıyorum :1: Bence lahana dıyetını falan bosver macundan oldu o oyle hem zaten uygulamamıssın tam dıyetı :1:

macunu bende kullandım hemde ramazanda ama kavonozun hepsi bitmedi az bişey var hala yanlız şunu söyliyim boğazı tutmadıktan sonra macun filan hikaye
ne kilo aldım ne verdim öyle söyliyim incelme filanda olmadı oda fasa fiso macun işe yarar ama boğazıda tutçaz azcık
aslında tekrar kullanmak istiyorum benim allaha şükür hiç kabızlık problemim olmadı ama içinde sinameki olması sürekli kullanımda zarar verirmi onu düşünüyorum
sonuçta başladımmı en az bir ay kullanmam lazım kullanıp bıraktıktan sonra birde düzenli olan bağarsaklarım kötüleşirse ondan korkuyorum biraz araştırmam lazım benim bu sinemaki bitkisini

Sinameki Zararları varmıdır?

Bağırsak tembelliğine yol açabilir.

Kolit ve spastik kabızlık durumunda kullanımı uygun değildir.

İlaçların emilimini olumsuz yönde etkileyebilir.

Sinamekinin fazla şekilde kullanılması potasyumu azaltarak kalp kaslarını olumsuz yönde etkileyebilir.

Sinameki bitkisi düşük yapma riski içerdiğinden hamilelikte sinameki kullanılmamalıdır.

Sinameki zayıflama çaylarının içerisinde de yer alır. Bu yüzden bu tür çay karışımlarını içmeden önce içinde hangi bitkilerin bulunduğunu kontrol ediniz.

Görüldüğü üzere sinameki otu rastgele kullanılıcak bir bitki değil dr tavsiyesi ile kullanılması gereken bir bitkidir.

işte kızlar benim kafamı karıştıran nette dolaşan bu bilgiler aktara sorsam şimdi malı satmak için onun içinde yeterli dozda var fazla yok idyecek
riske girmek mantıklı mı ??

Back