Focus t25 ile Daima Fit

Ama ben Focus yapmadan duramam. Her gün bir Focus bir ağırlık çalışmalıyım. İki gün beklersem programım aksar. Siz ikiniz devam edin en iyisi öyle olacak Ben size sataşmaya devam ederim buradan

Tamam canim ya öyle olsun ya da merve de okey derse biz yarin 2 ondan sonraki gün 2 yapıp sana yetişelim.

Geldim cardio yaptım ama yapıştım resmen. Arada durdurdum wc molası

Yarın 2 yapamam ben reglım başladı hareket etcek halim yok ama
Pazar iki yapalım. kedi de bi gün mola ver sende. eşitleyelim karşılıklı olmaz mı:)

Bana uyar

Valla kedinin önden gitmesi hariç bana her şey uyar :)

canım ben zaten programda geri kalmıştım, ara verirsem çok aksar, siz devam edin

3. günün diil mi alpha da değil misin zaten?

Hadi bakalım o zaman ben inat ettim iki gün 2 şer adet yapalım kediyle bir devam edelim
Ama Kedi emin ol iki gün ağrı sızı içinde sana söylencem

yesa tatlım ya bi profil resmi eklesene böyle bornoz gibi görmek istemiyorum seni

Anlaştık yarın 2 pazar 2 pazartesi zaten konu kapanır

Tamamdir bulalım bi foto :)

Pazartesi de callanecticse başlayacağım. aslında yarın başlayacaktım ama 2 yapınca takatim kalmayacak hiç bulaşmayayım

Ben bir de aynı anda jillian yapmaya çalışıyorum yine bir iddia kurbanıyım ama o 10 günlük neyse ki

ya tabloyu ne güzel eklemişsin ben kopyalayıp ilk msja eklesem nasıl yapcam beceremedim :T
Birde kilo ve ölçülerimizide yazayım mi ilk msja ?
Her hafta kontrol ederiz. Alpha Beta derken muhteşem değişimi kanıtlarız

Ben bir de aynı anda jillian yapmaya çalışıyorum yine bir iddia kurbanıyım ama o 10 günlük neyse ki
Jillian 1 . level mı? oh maşallahın var yanımdan hiç ayrılma bana sen gaz veriyorsun.

canım o tablonun olduğu mesaja cevapla de sadece baştaki quote ve sonraki quote kelimelerini sil, ilk mesaja yapıştır :)

valla ben 34 gün sonra buralarda olmayabilirim

istersen boy, kilo vs ölçüler yine tablo yaparım ben

Jillian 1 . level mı? oh maşallahın var yanımdan hiç ayrılma bana sen gaz veriyorsun.

yok level 2 8. günüm bitti bugün hadi tatildi de evdeydim ikisini de yaptım hafta içi ne yapacağım bilmiyorum Bi de diğer iddia yemeğine, asla yenilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…