Ama ben Focus yapmadan duramam. Her gün bir Focus bir ağırlık çalışmalıyım. İki gün beklersem programım aksar. Siz ikiniz devam edin en iyisi öyle olacakBen size sataşmaya devam ederim buradan
Siz bilirsiniz canımTamam canim ya öyle olsun ya da merve de okey derse biz yarin 2 ondan sonraki gün 2 yapıp sana yetişelim.
Geldim cardio yaptım ama yapıştım resmen. Arada durdurdum wc molası
Yarın 2 yapamam ben reglım başladı hareket etcek halim yok ama
Pazar iki yapalım. kedi de bi gün mola ver sende. eşitleyelim karşılıklı olmaz mı:)
canım ben zaten programda geri kalmıştım, ara verirsem çok aksar, siz devam edinGeldim cardio yaptım ama yapıştım resmen. Arada durdurdum wc molası
Yarın 2 yapamam ben reglım başladı hareket etcek halim yok ama
Pazar iki yapalım. kedi de bi gün mola ver sende. eşitleyelim karşılıklı olmaz mı:)
Canım kedi korktu bizden ben izleyim siz yapın zaten yenilirim demek istiyorrr
EyvahHadi bakalım o zaman ben inat ettim iki gün 2 şer adet yapalım kediyle bir devam edelim
Ama Kedi emin ol iki gün ağrı sızı içinde sana söylencem
Jillian 1 . level mı? oh maşallahın var yanımdan hiç ayrılma bana sen gaz veriyorsun.Ben bir de aynı anda jillian yapmaya çalışıyorum yine bir iddia kurbanıyımama o 10 günlük neyse ki
ya tabloyu ne güzel eklemişsin ben kopyalayıp ilk msja eklesem nasıl yapcam beceremedim :T
Birde kilo ve ölçülerimizide yazayım mi ilk msja ?
Her hafta kontrol ederiz. Alpha Beta derken muhteşem değişimi kanıtlarız
Jillian 1 . level mı? oh maşallahın var yanımdan hiç ayrılma bana sen gaz veriyorsun.