korkun benden
ama sizi takiptekiyim bakalım merak ediyorum hanginiz geçecek
Bak ya ustume geliyor. Bugunu gectim artik ise gitmeden once sabah kalkip yapcam sana inatyok canım ya valla gözünü korkutmuyorum ama benim ki azıcık korktuben daha önceden hiç duymamıştım bunları ilk defa yaptım belki de o yüzden 3 güne alışırım
azimliyim, ben bu yolun yolcusuyum son 33 günüm kaldı
eee M Mistik Kedi sen de katıl 3'lü düello yapalım, zaten merve bırakacağı için yarı yolda ikimiz devam ederiz
Bak ya ustume geliyor. Bugunu gectim artik ise gitmeden once sabah kalkip yapcam sana inattabiki mistik kedi katil bize ki 3 olalim daha iyidir.
Ben bu programi 1 hafta yapmistim. Zor kucumsenmemeli ama 25 dk su gibi geciyor.
valla siz bilirsinizBak ya ustume geliyor. Bugunu gectim artik ise gitmeden once sabah kalkip yapcam sana inattabiki mistik kedi katil bize ki 3 olalim daha iyidir.
Ben bu programi 1 hafta yapmistim. Zor kucumsenmemeli ama 25 dk su gibi geciyor.
M MERVE | YESA1 | MISTIK KEDİ | YAPILACAK SPOR | GÜN |
---|---|---|---|---|
0 | 1 | 1 | CARDIO | 1 |
0 | 0 | 1 | SPEED 1.0 | 2 |
0 | 0 | 1 | TOTAL BODY CIRCUIT | 3 |
0 | 0 | 0 | AB INTERVALS | 4 |
0 | 0 | 0 | LOWER FOCUS | 5 |
0 | 0 | 0 | CARDIO | 6 |
0 | 0 | 0 | DINLENME:) | 7 |
0 | 0 | 0 | CARDIO | 8 |
0 | 0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 9 |
0 | 0 | 0 | SPEED 1.0 | 10 |
0 | 0 | 0 | CARDIO | 11 |
0 | 0 | 0 | LOWER FOCUS | 12 |
0 | 0 | 0 | AB INTERVALS | 13 |
0 | 0 | 0 | DINLENME | 14 |
0 | 0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 15 |
0 | 0 | 0 | SPEED 1.0 | 16 |
0 | 0 | 0 | LOWER FOCUS | 17 |
0 | 0 | 0 | CARDIO | 18 |
0 | 0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 19 |
0 | 0 | 0 | AB INTERVALS | 20 |
0 | 0 | 0 | DINLENME:) | 21 |
0 | 0 | 0 | CARDIO | 22 |
0 | 0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 23 |
0 | 0 | 0 | LOWER FOCUS | 24 |
0 | 0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 25 |
0 | 0 | 0 | AB INTERVALS | 26 |
0 | 0 | 0 | SPEED 1.0 | 27 |
0 | 0 | 0 | DINLENME | 28 |
0 | 0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 29 |
0 | 0 | 0 | AB INTERVALS | 30 |
0 | 0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 31 |
0 | 0 | 0 | CARDIO | 32 |
0 | 0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 33 |
0 | 0 | 0 | LOWER FOCUS | 34 |
bugün bir tane daha yapacaktım amaCanlarım listeyi düzenledim ama mistik kedi önden gitme artık 2 gün bekle bizi, eşit olalım sonra devam et :)
Ne güzel görünüyor değil mi?
yesa 1 mistik kedi 1 merve 0
bugün bir tane daha yapacaktım ama
liste çok güzel olmuş ellerine sağlık
Yok pes eder miyim bugun gece gec saatte yapacagim ya onu demek istedim. Yarindan itibaren erken saatlerde bitirmis olcam. Simdi is yerinde topukluyla eteklemi yapayim aaaaaaaaaaaa ilk günden pes mi ettinbugünü geçtim yazmışsın
Hg o zaman :)valla siz bilirsinizilk üç workout tamamdır benim
artık korkmazsanız benden
hem topiğiniz çok güzel hem de önden başlamak beni çok memnun eder
Yok pes eder miyim bugun gece gec saatte yapacagim ya onu demek istedim. Yarindan itibaren erken saatlerde bitirmis olcam. Simdi is yerinde topukluyla eteklemi yapayim aaaa
tamam o zaman yarın yapacağım ab intervals'ıyaaaaaaaaaaaaaaaaa valla moralim bozulur benim öyle sen 2-3 gün jillian, leslie falan takıllllllllllllllllllllllllllllllll
tamam o zaman yarın yapacağım ab intervals'ı
Ama ben Focus yapmadan duramam. Her gün bir Focus bir ağırlık çalışmalıyım. İki gün beklersem programım aksar. Siz ikiniz devam edin en iyisi öyle olacakcanım ab intervals 4. gün değil mi
Bizi bekle bizi, yoksa garip olacak yarış
şimdi yarın sen bu listeden yapma, ertesi gün de yapma 4. gün hep beraber aynı şey yapalım.
Yarış olsun işte :)