- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.073
- 248
Kuzum senin birde the Beatin vardı ona ne oldu :).. O parfümü görünce aklıma sen geliyordun.. KK de bir Nuray var onun parfümü diyordumBen flowerbombımı çook seviyorum yaa
He birde chance'ımı tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum senin birde the Beatin vardı ona ne oldu :).. O parfümü görünce aklıma sen geliyordun.. KK de bir Nuray var onun parfümü diyordumBen flowerbombımı çook seviyorum yaa
He birde chance'ımı tabiki
canım flowerbomb hiçte bana çok hafif bir koku gibi gelmiyor nedense benim aklıma hafif deyince böyle ciddne hafif olan parfümler geliyor
hehe ya onu flowerbombla aldattım benKuzum senin birde the Beatin vardı ona ne oldu :).. O parfümü görünce aklıma sen geliyordun.. KK de bir Nuray var onun parfümü diyordum
canım bende roll on denemiştim, beğendin mi lifti?kızlar dp deki çalışan bana şişeden test ettiremiyoruz yasak dedi roll on denedim mecbur...
Tamam tatlımmcanım flowerbomb çok hafif soft bi koku demiş ya bende ondan dedm bence hafif bi koku değil diye:)
anladım kuzum bi ben sevemedim şu flowerbomb'u herhalde
hihihievet aynen flower hafıf deıl tabı kı vıktorrolf tum kokuları sekerlı cıceksı
escada benzerı bence
bu arada kagıtlara bı suru parfum sıkılmıs halde erkek arkadasıma koklattım
begene begene hangısını begendı dersın
amor amor
hihihi
Demek ki Çiçek kokusu sanıyodum ben onucanım d&p de nasıl acaba amor amor.. Bu arada bir yandan da iyi bir şey senin sürekli kullandığın bir koku onu beğeniyor olması çok güzel bişiyanı demek kı benı oyle reçel kokulu gormeye alışkın
yadırgıyo cocuk baska kokuları
Demek ki Çiçek kokusu sanıyodum ben onucanım d&p de nasıl acaba amor amor.. Bu arada bir yandan da iyi bir şey senin sürekli kullandığın bir koku onu beğeniyor olması çok güzel bişi
Demek ki Çiçek kokusu sanıyodum ben onucanım d&p de nasıl acaba amor amor.. Bu arada bir yandan da iyi bir şey senin sürekli kullandığın bir koku onu beğeniyor olması çok güzel bişi
Anladım canımcım Bencede şanslısınkuzum bendekı amor amor orgınal ama taklıtlerını de alıyorum ben
cecile pembe
sonra dpdekı de guzel yıllardır yapıla yapıla oturmus yanı koku =)
onun dısında amour ,, amore more,, amores gıbı bı cok orgınal taklıtlerı de var en azından kolay bulanabılır bısey oldugundan şanslıyım galıbaa
şu amor amora bi ben bakmadım yaevet aynen flower hafıf deıl tabı kı vıktorrolf tum kokuları sekerlı cıceksı
escada benzerı bence
bu arada kagıtlara bı suru parfum sıkılmıs halde erkek arkadasıma koklattım
begene begene hangısını begendı dersın
amor amor
sen işlerine bak kuzum öptüm seni çokben gidiyim biraz işlerime döneyim kuşlar bu ara yogunlugumuz var öpüldünüz kocaman =))
İyi çalışmalar canımm görüşürzben gidiyim biraz işlerime döneyim kuşlar bu ara yogunlugumuz var öpüldünüz kocaman =))
Bende hiç bakamadım kuzucuk.. Sadece ben bursadayken yoldan geçerken bargello vardı orda sanırım çalışan hemen gelip koluma sıkmıştı amor amor bu çok güzel falan demişti o anı net hatırlıyorum ama kokuyu hatırlayamıyorum sadece çiçeksi kalmış aklımdaşu amor amora bi ben bakmadım ya
okadar meşurki heryerde duyuyorum ismini ama hiç bakmadım kokusuna
bi bakyım barii
beğeneceğini düşünüyorum canımafterdarkmoon yok lift i deneyemedim daha ama aklımda ilk fırsatta deneyeceğim.. umarım beğenirim yaa..
hehe valla masumum bende kafamda Rosanera reçel gibi dediğinden.. heralde tatlı bir koku gibi canlandırıyorum az çok tahmin edebiliyorum ama bakmam lazım yaniBende hiç bakamadım kuzucuk.. Sadece ben bursadayken yoldan geçerken bargello vardı orda sanırım çalışan hemen gelip koluma sıkmıştı amor amor bu çok güzel falan demişti o anı net hatırlıyorum ama kokuyu hatırlayamıyorum sadece çiçeksi kalmış aklımda