• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

Orjinali harika flowerbomb ın kuzum.. bargellodaki durdukça yanık şeker gibi ağır kokuyor canım yaa orjinalindeki softluk bargelloda yok malesef :KK43: ama bu koku bargelloda daha kalıcı onu söyleyebilirim.. kıyafetim yıkandığı halde çıkmamıştı kokusu o derece :KK19: ama d&p deki gerçekten orjinale çok çok yakın.. aynı orjinaldeki soft luk var bunda o yüzden orjinale yakınlık olarak herzaman d&p yi tercih etmişimdir kuzum:KK19:
Şuanda sıktım harika kokuyor üzerimde :) magnetismlede alakası yok benzetenler halt etmiş :oops:

Ah Ah ben artık söylemekten utanıyorum:oops: 2 defa denedim kokuyu testerından canım alkol kokusu hissettim hiçbişey anlamadım bir de. Yani son defa fısfıslatıcam parfümden farklı bir şube denicem bu defa da :KK12:
İlginç benim aldığım da hiç alkol kokusu gelmiyor bile çok yakın yapmışlar orjinaline.. Acaba şubeden şubeye farkmı ediyor? Bozulmuş olabilir mi ordakler?

İlginç benim aldığım da hiç alkol kokusu gelmiyor bile çok yakın yapmışlar orjinaline.. Acaba şubeden şubeye farkmı ediyor? Bozulmuş olabilir mi ordakler?
Bende anlamadım canım zaten roll on testerları hiç sevmiyorum.. bu defa son olaral parfümden sıktırıcam :))

Canım başka denediğin bir parfüm oldu mu ?:KK23:

Şuanda sıktım harika kokuyor üzerimde :) magnetismlede alakası yok benzetenler halt etmiş :oops:
Dimi findigim :KK19: magnetisim agir bir koku flowerbomb cok daha soft hafif ferah bi koku bence:KK15: o magnetisme benzetenler kesin bargellodan yada baska acikparfumcuden dolumuna bakipta yorum yapanlar bence:KK12: Cunku orjinali bile cok hafif soft bir koku yani .. :)

Dimi findigim :KK19: magnetisim agir bir koku flowerbomb cok daha soft hafif ferah bi koku bence:KK15: o magnetisme benzetenler kesin bargellodan yada baska acikparfumcuden dolumuna bakipta yorum yapanlar bence:KK12: Cunku orjinali bile cok hafif soft bir koku yani .. :)
canım flowerbomb hiçte bana çok hafif bir koku gibi gelmiyor nedense :( benim aklıma hafif deyince böyle ciddne hafif olan parfümler geliyor:KK70:

canım flowerbomb hiçte bana çok hafif bir koku gibi gelmiyor nedense :KK43: benim aklıma hafif deyince böyle ciddne hafif olan parfümler geliyor:KK70:
Kuzum flowerbomb hafif derken ben magnetisme nazaran hafif, yani magnetism daha agir demek istedim :KK16: flowerbomb soft bir koku, hafif degil ama fresh kategorisinde yani baymiyor insani magnetism gibi bas agrisi migde bulantisi yapmiyor bende en azindan:KK53:

Son düzenleme:
Canım ben anlamadım ne demek istediğini:oops:
canım flowerbomb çok hafif soft bi koku demiş ya bende ondan dedm bence hafif bi koku değil diye:)
Kuzum flowerbomb hafif derken ben magnetisme nazaran hafif, yani magnetism daha agir demek istedim :KK16: flowerbomb soft bir koku, hafif degil ama fresh kategorisinde yani baymiyor insani magnetism gibi bas agrisi migde bulantisi yapmiyor bende en azindan:KK53:
anladım kuzum bi ben sevemedim şu flowerbomb'u herhalde:KK53:

kızlar dp deki çalışan bana şişeden test ettiremiyoruz yasak dedi roll on denedim mecbur... :mad:

Back