• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

ben son notasına pek dikkat edemedim denediğimde, ilk notaları pek hoşuma gitmeyince bir daha koklamadım bileğimi:KK70: ama cidden vanilya kokusu istiyorsan kenzo amour şiddetle öneririm süper bi koku yalnız orjinal kullanıyorum ben onu dolumunu bilmiyorm
Canım evet kenzo amour güzel fakat bana birazcık ağır geliyor:KK23:

Hypnose hayatımda kokladığım en kötü kokulardan biri:KK53: vanilyalı bir şeyler istiyorsan Kenzo Amour'a baksana.. çok güzel ve aşırı yumuşak bi vanilya kokusu.
hypnosun orjinali çok güzel canım ya vallahi bak.. benim halamın kızı kullanıyodu onu beyaz tenlidir o ben açık buğday tenli olduğumdan benim tenimde hoş durmadı sevmedim pek ama beyaz tenlilerde çok hoş kokuyor gerçekten :KK19:

hypnose ıgrenc acaba kım bu notaları bır araya getırıp boyle bı parfum yaratmıs ya
yakıcı degısık burna hapşırma ıhtıyacı hıssettıren bı kokusu var
hypnose yerıne daha ne kokular var o tarz
en azından wish ne zaman sıksam valla 5 kısı pesımden gelırdı sevgılıme alcam dıye

Kızlar hipnozun orjinalini ben de kullandım. Ben beğenirim hipnozu güzeldir,. İğrenç denecek bir koku değill bnce :(.. Sadece biraz sıkıcı bir koku zamanla sıkıyor..ama benim tenimde güzel durur hipnoz :KK54:

hypnose ıgrenc acaba kım bu notaları bır araya getırıp boyle bı parfum yaratmıs ya
yakıcı degısık burna hapşırma ıhtıyacı hıssettıren bı kokusu var
hypnose yerıne daha ne kokular var o tarz
en azından wish ne zaman sıksam valla 5 kısı pesımden gelırdı sevgılıme alcam dıye
Dün aklıma geldi wish neden hiç denemedim diye düşünmüştüm:KK19:

Dün aklıma geldi wish neden hiç denemedim diye düşünmüştüm:KK19:

yanı kışlık olacaksa wish olur
agır olarak kullanılacak koku, karamel hındıstan cevızı vanılya hanımelı gül süt amber daha nolsun =)

hypnosun orjinali çok güzel canım ya vallahi bak.. benim halamın kızı kullanıyodu onu beyaz tenlidir o ben açık buğday tenli olduğumdan benim tenimde hoş durmadı sevmedim pek ama beyaz tenlilerde çok hoş kokuyor gerçekten :KK19:
Canım bende hem hyonose hem hypnose sensesn orjinali vardı.. Annem depolamış zamanında bir sürü ama ben hiç beğenmemiştim:( artık annemde hiç sevmiyor verdik hepsini:oops:

yanı kışlık olacaksa wish olur
agır olarak kullanılacak koku, karamel hındıstan cevızı vanılya hanımelı gül süt amber daha nolsun =)
hımm sütlü kokuları çok seviyorum ben saçma olacak belki ama bunu el sabunundan birde saç kremimden farkettim ben.:KK19:canım açıkta kullandığın oldu mu peki önce açıktan denesem?

hımm sütlü kokuları çok seviyorum ben saçma olacak belki ama bunu el sabunundan birde saç kremimden farkettim ben.:KK19:canım açıkta kullandığın oldu mu peki önce açıktan denesem?

acıkta wishi en ıyı kım yapıyor bılmıyorum ama belki bargello ya da dp dir
ben blue dream den kullanmıstım ama artık gelmıyor buraya
ınternette vardı
gercekten tertemız muhtesem yapıyorlardı 100 ml 14 tl

Kızlar zaten wishin orjinali mizuda 70 lira gibi bir fiyata.. bence açığını almaya gerek yok onun :KK30:

Kızlar zaten wishin orjinali mizuda 70 lira gibi bir fiyata.. bence açığını almaya gerek yok onun :KK30:
Canım evet wishin fiyatı gayet uygun ilk açıktan bakayım dedim denemek için yakınımda Büyük markaları satan kozmetikçi yok :( çok beğenirsem ki mutlu olurum fiyatı da uygunken alabilirim bir süre sonra..:KK39:

Canım evet wishin fiyatı gayet uygun ilk açıktan bakayım dedim denemek için yakınımda Büyük markaları satan kozmetikçi yok :KK43: çok beğenirsem ki mutlu olurum fiyatı da uygunken alabilirim bir süre sonra..:KK39:
watsonslarda testeri olması lazımdı, ortada rimeller falan oluyor yaa orda parfümlerde vardı geçen herkes deniyordu testerlarını.. oradan kokusuna bakabilirsin.
ama bende wish hiç kalıcı olmamıştı duty free de denemiştim..ilk sıktığımda angel gibi koktu sonra birden öyle bi yumuşadı ki ama 1 saate kalmadan yok oldu :KK43:

Bu arada hypnose kullanmak isteyenler ulrıc de varens je'taıme parfumu hypnose aynısının tıpkısı hatta daha cıceksı keskın olmayan hali

Back