• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

aynen oyle..benım yıllar once bı chance m vardı =)
o yumusacıktı aslında hıc te maskulen degıldı o kadar..cunku parfumde bı kadınsılık var hatta cici bir goruntu gelıyor ınsanın onune..

ama suan aldıgım dpden evet geceden sıkınca anca oturuyor..benım erkek arkdş guzelmıs dıyene kadar beklıcem ne zaman kı guzel dedı o zaman alcam orgınalını =)
bence git parfümeride orjinalini sık öyle sor dolumla anlamaz canım chance'i ya.

Günaydınnlarr kızlarrr..
Flowerbomba bayıldımm.. Baymayan çiçek kokusu var ve hafif şekerli bir parfüm.. Şekerli parfümleri çok severim zaten bunda hafif olması da ayrı bir hoşuma gitti. Öyle ismi gibi çiçek bombası değil.. Bu parfümün ismini duyduğumda aklıma jadore ayarında bir koku geliyordu..ama öyle değil çok soft..
Dp de çok güzel yapmış gerçekten.. :KK73:

Günaydınnlarr kızlarrr..
Flowerbomba bayıldımm.. Baymayan çiçek kokusu var ve hafif şekerli bir parfüm.. Şekerli parfümleri çok severim zaten bunda hafif olması da ayrı bir hoşuma gitti. Öyle ismi gibi çiçek bombası değil.. Bu parfümün ismini duyduğumda aklıma jadore ayarında bir koku geliyordu..ama öyle değil çok soft..
Günaydın hoş geldin canımm.. Hımm beğenenleri artıyor flowerbomb ın:KK37:

Günaydınnlarr kızlarrr..
Beğendiğine çok sevindim kuzum.. doğru tarif edebilmişim dimi sana kokuyu.. tatlı çiçeksi soft yumuşak kremsi hafif bir koku.. tatlılığı hiç baymıyo insanı ben aşık oldum bu kokuyaa :KK15::KK68::KK68:

Ya sen nasıl şirin bişeysin nur4ycımm yaa:KK15::KK23:Bende alıcam bu gidişle sanırım:KK12:

Beğendiğine çok sevindim kuzum.. doğru tarif edebilmişim dimi sana kokuyu.. tatlı çiçeksi soft yumuşak kremsi hafif bir koku.. tatlılığı hiç baymıyo insanı ben aşık oldum bu kokuyaa :KK15::KK68::KK68:
Tam tarif ettiğin gibi nuraycımm. :KK39:
Benim de favori parfümlerimden olacak sanırım.. Orjinalini alabilirim hatta :KK75:

Beğenmene çok sevindim canımcımm güle güle mutlu günlerde kullan:KK36:O zaman kalıcılığı da iyi demektir..:KK19:
Dp kalıcı olmaz genelde ama flowerbomb kalıcılığı fena değil. Ama koku kalitesi çok çok iyi orjinal parfüm ayarında o hoşuma gitti.. Bargello dakini merak ettim onu da bir deneyeceğim.. Aradaki fark nasılmş bakalım

Dp kalıcı olmaz genelde ama flowerbomb kalıcılığı fena değil. Ama koku kalitesi çok çok iyi orjinal parfüm ayarında o hoşuma gitti.. Bargello dakini merak ettim onu da bir deneyeceğim.. Aradaki fark nasılmş bakalım
Orjinali harika flowerbomb ın kuzum.. bargellodaki durdukça yanık şeker gibi ağır kokuyor canım yaa orjinalindeki softluk bargelloda yok malesef :KK43: ama bu koku bargelloda daha kalıcı onu söyleyebilirim.. kıyafetim yıkandığı halde çıkmamıştı kokusu o derece :KK19: ama d&p deki gerçekten orjinale çok çok yakın.. aynı orjinaldeki soft luk var bunda o yüzden orjinale yakınlık olarak herzaman d&p yi tercih etmişimdir kuzum:KK19:

Back