• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

hehe :KK48:valla masumum bende kafamda Rosanera Rosanera reçel gibi dediğinden.. heralde tatlı bir koku gibi canlandırıyorum az çok tahmin edebiliyorum ama bakmam lazım yani :KK19::KK36:
Amor amorun kokusunu çilekli meyveli cikletler vardı onlara benzetiyorum.. Tenden tene çok farkeden bir koku.. Ama çok baygın bir kokusu var. Biraz ağır. Gece parfümü ayarında..ve tabi kışın kullanılması gerekir.. Ben pek haz almıyorum maalesef.. Birde orjinali çok ağır dp deki bence orjinalinden daha iyi
xenforo-smilies-kk12.gif
:KK12: :KK51:

Amor amorun kokusunu çilekli meyveli cikletler vardı onlara benzetiyorum.. Tenden tene çok farkeden bir koku.. Ama çok baygın bir kokusu var. Biraz ağır. Gece parfümü ayarında..ve tabi kışın kullanılması gerekir.. Ben pek haz almıyorum maalesef.. Birde orjinali çok ağır dp deki bence orjinalinden daha iyi
xenforo-smilies-kk12.gif
:KK12: :KK51:
Hehe =) bu parfümün taklitlerinin daha güzel koktuğunu söylüyorlar hep =)) bende DP den bakarim zaten kokusuna =)

aslında amor amor ıcınde mandalın seftalı barındıran bır koku
burberry klasık de oyle seftalı
galıba ben ıcınde seftalı olan kokuları da sevıyorum:)

D&P ye gittim bu defa kibar bir çocuk vardı sağolsun sıktı parfümden elime flowerbombı.. Güzel fakat nuraycım bayılmadım çok fazla:KK23:yani tenden tene de değişiyor belki bende iyi durmamıştır..the one da da ben orjinaliyle bir alaka göremedim benzememiş :(

D&P ye gittim bu defa kibar bir çocuk vardı sağolsun sıktı parfümden elime flowerbombı.. Güzel fakat nuraycım bayılmadım çok fazla:KK23:yani tenden tene de değişiyor belki bende iyi durmamıştır..the one da da ben orjinaliyle bir alaka göremedim benzememiş :KK43:

nuray şuan saçlarını boyuyor :D
canım the one cıdden degısık ya, ben de acıgını kullanıyordum ama kalıcı değil bir de silajı yok ekşimsi
sen yıne koku secemedın anlasılan =)

Aaa çok garip oysa netteki yorumlarda the one'in d&pde çok güzel taklip edildiğine dairdi..Şaşırdım bende denemek istiyordum.

nuray şuan saçlarını boyuyor :KK70:
canım the one cıdden degısık ya, ben de acıgını kullanıyordum ama kalıcı değil bir de silajı yok ekşimsi
:-).. Canım İkisine baktım sadece ikisini de beğenemedm evet :)) ama burberry var bana yeter şimdilik:KK37:

D&P ye gittim bu defa kibar bir çocuk vardı sağolsun sıktı parfümden elime flowerbombı.. Güzel fakat nuraycım bayılmadım çok fazla:KK23:yani tenden tene de değişiyor belki bende iyi durmamıştır..the one da da ben orjinaliyle bir alaka göremedim benzememiş :KK43:
Olabilir fıstığım ya:KK60: herkesin koku zevki birbirini örtüşmüyor :KK19: hypnose a baktınmı sen hiç masumum :KK33:
nuray şuan saçlarını boyuyor :KK70:
:D :D bal bidonum yaa :KK53:

Hypnose hayatımda kokladığım en kötü kokulardan biri:KK53: vanilyalı bir şeyler istiyorsan Kenzo Amour'a baksana.. çok güzel ve aşırı yumuşak bi vanilya kokusu.

Canım vanilya yoğun bir şekilde hissediliyor son notasında baskın yani.. En son bıraktığı koku bildiğin vanilyalı sahlepimsi bir kokuydu:-)
ben son notasına pek dikkat edemedim denediğimde, ilk notaları pek hoşuma gitmeyince bir daha koklamadım bileğimi:KK70: ama cidden vanilya kokusu istiyorsan kenzo amour şiddetle öneririm süper bi koku yalnız orjinal kullanıyorum ben onu dolumunu bilmiyorm

Back