- 27 Mart 2011
- 635
- 516
- 358
Bak bak tontişimm bakmaktan zarar gelmez nasılsahehe valla masumum bende kafamda Rosanera reçel gibi dediğinden.. heralde tatlı bir koku gibi canlandırıyorum az çok tahmin edebiliyorum ama bakmam lazım yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bak tontişimm bakmaktan zarar gelmez nasılsahehe valla masumum bende kafamda Rosanera reçel gibi dediğinden.. heralde tatlı bir koku gibi canlandırıyorum az çok tahmin edebiliyorum ama bakmam lazım yani
Aynen masumum merak ettiğim için bakicam yoksa benim biricik flowerbombim var yani =))Bak bak tontişimm bakmaktan zarar gelmez nasılsa
Amor amorun kokusunu çilekli meyveli cikletler vardı onlara benzetiyorum.. Tenden tene çok farkeden bir koku.. Ama çok baygın bir kokusu var. Biraz ağır. Gece parfümü ayarında..ve tabi kışın kullanılması gerekir.. Ben pek haz almıyorum maalesef.. Birde orjinali çok ağır dp deki bence orjinalinden daha iyihehe valla masumum bende kafamda Rosanera reçel gibi dediğinden.. heralde tatlı bir koku gibi canlandırıyorum az çok tahmin edebiliyorum ama bakmam lazım yani
Hehe =) bu parfümün taklitlerinin daha güzel koktuğunu söylüyorlar hep =)) bende DP den bakarim zaten kokusuna =)Amor amorun kokusunu çilekli meyveli cikletler vardı onlara benzetiyorum.. Tenden tene çok farkeden bir koku.. Ama çok baygın bir kokusu var. Biraz ağır. Gece parfümü ayarında..ve tabi kışın kullanılması gerekir.. Ben pek haz almıyorum maalesef.. Birde orjinali çok ağır dp deki bence orjinalinden daha iyi
burberry classic dedinde özlediğimi fark ettim şuan.. bitirdim de kendisiniaslında amor amor ıcınde mandalın seftalı barındıran bır koku
burberry klasık de oyle seftalı
galıba ben ıcınde seftalı olan kokuları da sevıyorum:)
burberry classic dedinde özlediğimi fark ettim şuan.. bitirdim de kendisini
D&P ye gittim bu defa kibar bir çocuk vardı sağolsun sıktı parfümden elime flowerbombı.. Güzel fakat nuraycım bayılmadım çok fazlayani tenden tene de değişiyor belki bende iyi durmamıştır..the one da da ben orjinaliyle bir alaka göremedim benzememiş
.. Canım İkisine baktım sadece ikisini de beğenemedm evet :)) ama burberry var bana yeter şimdiliknuray şuan saçlarını boyuyor
canım the one cıdden degısık ya, ben de acıgını kullanıyordum ama kalıcı değil bir de silajı yok ekşimsi
sen yıne koku secemedın anlasılan =)
Yok canımm ben benzetemedim Vanilya ağırlıklı bir koku ben vanilya kokusu da alamadım..Aaa çok garip oysa netteki yorumlarda the one'in d&pde çok güzel taklip edildiğine dairdi..Şaşırdım bende denemek istiyordum.
Olabilir fıstığım ya herkesin koku zevki birbirini örtüşmüyor hypnose a baktınmı sen hiç masumumD&P ye gittim bu defa kibar bir çocuk vardı sağolsun sıktı parfümden elime flowerbombı.. Güzel fakat nuraycım bayılmadım çok fazlayani tenden tene de değişiyor belki bende iyi durmamıştır..the one da da ben orjinaliyle bir alaka göremedim benzememiş
bal bidonum yaanuray şuan saçlarını boyuyor
canım the one cıdden degısık ya, ben de acıgını kullanıyordum ama kalıcı değil bir de silajı yok ekşimsi
sen yıne koku secemedın anlasılan =)
Hayır hypnose a bakmadım kuzucumm..hypnotic poisonu biliyorum amaOlabilir fıstığım ya herkesin koku zevki birbirini örtüşmüyor hypnose a baktınmı sen hiç masumum
bal bidonum yaa
ay o hypnotic çok ağır bir koku yaa içim bayılmıştı o kokudan benim ozaman birde hypnose bak mutlaka ama orjinal bak fıstığımHayır hypnose a bakmadım kuzucumm..hypnotic poisonu biliyorum ama
gerçi ben orjinalinde de vanilya kokusu alamamıştım onunYok canımm ben benzetemedim Vanilya ağırlıklı bir koku ben vanilya kokusu da alamadım..
Kenzo amour biraz ağır geliyor bana kuzucumHypnose hayatımda kokladığım en kötü kokulardan biri vanilyalı bir şeyler istiyorsan Kenzo Amour'a baksana.. çok güzel ve aşırı yumuşak bi vanilya kokusu.
Canım vanilya yoğun bir şekilde hissediliyor son notasında baskın yani.. En son bıraktığı koku bildiğin vanilyalı sahlepimsi bir kokuydugerçi ben orjinalinde de vanilya kokusu alamamıştım onun
ben son notasına pek dikkat edemedim denediğimde, ilk notaları pek hoşuma gitmeyince bir daha koklamadım bileğimi ama cidden vanilya kokusu istiyorsan kenzo amour şiddetle öneririm süper bi koku yalnız orjinal kullanıyorum ben onu dolumunu bilmiyormCanım vanilya yoğun bir şekilde hissediliyor son notasında baskın yani.. En son bıraktığı koku bildiğin vanilyalı sahlepimsi bir kokuydu