flowerbomb dp

Bende jasmin noire bayılıyorum ve annem sıktığımda bu ne ya iğrenç hangi parfüm bu demişti:KK43:

Senin annen de beyaz çiçekleri sevmiyorsa normaldir. Ama annelerin sevmemesi çok kötü. Özel bi günümde kullanmak istesem annem yanımda olacaksa sıkamam ki. =( mahrum olucam parfümümden. O olmadığında kullanmam lazım.

Hehe :KK53: Jasmin noir e bende bayılırım :KK51:
Ama annemin yanında hiç sıkmadığım için benim annemin bi yorumu yok bu parfüme :KK48:
Benim eşim sevmedi jasmin noiri beğenmedi hacı yağı gibi dedi :KK16:

Orijinalini mi hacı yağı gibi buldu?

Orijinalini mi hacı yağı gibi buldu?

Evet canim sephoradan sikmistim yanimdaydi esimde 5 dk sonra koklattim sevmedi haci yagi gibi dedi burun buktu :) cok kalici yanliz kiyafetimde kaldi gunlerce son halini koklattim bak dedim oturdukca guzellesti diye koklattim o halinide begenmedi senin tarzin degil dedi.. Her kokuyu kolay kolay begenmiyo zor bi burnu var :-)

Senin annen de beyaz çiçekleri sevmiyorsa normaldir. Ama annelerin sevmemesi çok kötü. Özel bi günümde kullanmak istesem annem yanımda olacaksa sıkamam ki. =( mahrum olucam parfümümden. O olmadığında kullanmam lazım.
malesef öyle bende annem beğenmediği için onun yanındayken sıkmıyorum hiç.:KK43:

Ben özleyince şişeye burnum yapışık duruyorum. Her zaman kullanmadığım için öyle yapıyorum şimdilik. Kursa falan gidiyorum daha çok şimdilerde. Ağır kaçar oralara. Ve kıyamıyorum kullanmaya ama sıktığımda da bol keseden sıkarım.<3

Ben özleyince şişeye burnum yapışık duruyorum. Her zaman kullanmadığım için öyle yapıyorum şimdilik. Kursa falan gidiyorum daha çok şimdilerde. Ağır kaçar oralara. Ve kıyamıyorum kullanmaya ama sıktığımda da bol keseden sıkarım.<3
benimde şişenin dibinde azıcık kaldı. özlediğim zaman açıp kokluyorum:KK70: sıkmıyorum bayadır kendisini

X