flowerbomb dp

Şuanda sıktım harika kokuyor üzerimde :) magnetismlede alakası yok benzetenler halt etmiş

Ah Ah ben artık söylemekten utanıyorum 2 defa denedim kokuyu testerından canım alkol kokusu hissettim hiçbişey anlamadım bir de. Yani son defa fısfıslatıcam parfümden farklı bir şube denicem bu defa da
İlginç benim aldığım da hiç alkol kokusu gelmiyor bile çok yakın yapmışlar orjinaline.. Acaba şubeden şubeye farkmı ediyor? Bozulmuş olabilir mi ordakler?

İlginç benim aldığım da hiç alkol kokusu gelmiyor bile çok yakın yapmışlar orjinaline.. Acaba şubeden şubeye farkmı ediyor? Bozulmuş olabilir mi ordakler?
Bende anlamadım canım zaten roll on testerları hiç sevmiyorum.. bu defa son olaral parfümden sıktırıcam :))

Canım başka denediğin bir parfüm oldu mu ?

Şuanda sıktım harika kokuyor üzerimde :) magnetismlede alakası yok benzetenler halt etmiş
Dimi findigim magnetisim agir bir koku flowerbomb cok daha soft hafif ferah bi koku bence o magnetisme benzetenler kesin bargellodan yada baska acikparfumcuden dolumuna bakipta yorum yapanlar bence Cunku orjinali bile cok hafif soft bir koku yani .. :)

canım flowerbomb hiçte bana çok hafif bir koku gibi gelmiyor nedense benim aklıma hafif deyince böyle ciddne hafif olan parfümler geliyor

canım flowerbomb hiçte bana çok hafif bir koku gibi gelmiyor nedense benim aklıma hafif deyince böyle ciddne hafif olan parfümler geliyor
Kuzum flowerbomb hafif derken ben magnetisme nazaran hafif, yani magnetism daha agir demek istedim flowerbomb soft bir koku, hafif degil ama fresh kategorisinde yani baymiyor insani magnetism gibi bas agrisi migde bulantisi yapmiyor bende en azindan

Son düzenleme:
Canım ben anlamadım ne demek istediğini
canım flowerbomb çok hafif soft bi koku demiş ya bende ondan dedm bence hafif bi koku değil diye:)
Kuzum flowerbomb hafif derken ben magnetisme nazaran hafif, yani magnetism daha agir demek istedim flowerbomb soft bir koku, hafif degil ama fresh kategorisinde yani baymiyor insani magnetism gibi bas agrisi migde bulantisi yapmiyor bende en azindan
anladım kuzum bi ben sevemedim şu flowerbomb'u herhalde

kızlar dp deki çalışan bana şişeden test ettiremiyoruz yasak dedi roll on denedim mecbur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…