bence git parfümeride orjinalini sık öyle sor dolumla anlamaz canım chance'i ya.aynen oyle..benım yıllar once bı chance m vardı =)
o yumusacıktı aslında hıc te maskulen degıldı o kadar..cunku parfumde bı kadınsılık var hatta cici bir goruntu gelıyor ınsanın onune..
ama suan aldıgım dpden evet geceden sıkınca anca oturuyor..benım erkek arkdş guzelmıs dıyene kadar beklıcem ne zaman kı guzel dedı o zaman alcam orgınalını =)
bence git parfümeride orjinalini sık öyle sor dolumla anlamaz canım chance'i ya.
Bana kalırsa öyle yap tatlım:) Hem dior pure poison'u da denemiş olursunsanırım canım ya, dolumlarda sert bısey gelıyo ınsanın burnuna her chance dolumunda aynı sey çözemedım onu :/
Günaydın hoş geldin canımm.. Hımm beğenenleri artıyor flowerbomb ınGünaydınnlarr kızlarrr..
Flowerbomba bayıldımm.. Baymayan çiçek kokusu var ve hafif şekerli bir parfüm.. Şekerli parfümleri çok severim zaten bunda hafif olması da ayrı bir hoşuma gitti. Öyle ismi gibi çiçek bombası değil.. Bu parfümün ismini duyduğumda aklıma jadore ayarında bir koku geliyordu..ama öyle değil çok soft..
Dp de çok güzel yapmış gerçekten..
Beğendiğine çok sevindim kuzum.. doğru tarif edebilmişim dimi sana kokuyu.. tatlı çiçeksi soft yumuşak kremsi hafif bir koku.. tatlılığı hiç baymıyo insanı ben aşık oldum bu kokuyaaGünaydınnlarr kızlarrr..
Flowerbomba bayıldımm.. Baymayan çiçek kokusu var ve hafif şekerli bir parfüm.. Şekerli parfümleri çok severim zaten bunda hafif olması da ayrı bir hoşuma gitti. Öyle ismi gibi çiçek bombası değil.. Bu parfümün ismini duyduğumda aklıma jadore ayarında bir koku geliyordu..ama öyle değil çok soft..
Dp de çok güzel yapmış gerçekten..
Günaydın hoş geldin canımm.. Hımm beğenenleri artıyor flowerbomb ın
Sen daha tatlısın bal bidonum benimYa sen nasıl şirin bişeysin nur4ycımm yaaBende alıcam bu gidişle sanırım
Ben çok beğendim kuzum hatta parfümü gece yatarken sıktım.. Oturunca daha da bir güzel olmuşGünaydın hoş geldin canımm.. Hımm beğenenleri artıyor flowerbomb ın
Tam tarif ettiğin gibi nuraycımm.Beğendiğine çok sevindim kuzum.. doğru tarif edebilmişim dimi sana kokuyu.. tatlı çiçeksi soft yumuşak kremsi hafif bir koku.. tatlılığı hiç baymıyo insanı ben aşık oldum bu kokuyaa
Beğenmene çok sevindim canımcımm güle güle mutlu günlerde kullanBen çok beğendim kuzum hatta parfümü gece yatarken sıktım.. Oturunca daha da bir güzel olmuş
Evet bende almak istiyorum orjinaliniTam tarif ettiğin gibi nuraycımm.
Benim de favori parfümlerimden olacak sanırım.. Orjinalini alabilirim hatta
Dp kalıcı olmaz genelde ama flowerbomb kalıcılığı fena değil. Ama koku kalitesi çok çok iyi orjinal parfüm ayarında o hoşuma gitti.. Bargello dakini merak ettim onu da bir deneyeceğim.. Aradaki fark nasılmş bakalımBeğenmene çok sevindim canımcımm güle güle mutlu günlerde kullanO zaman kalıcılığı da iyi demektir..
O zaman inş sıra bendeDp kalıcı olmaz genelde ama flowerbomb kalıcılığı fena değil. Ama koku kalitesi çok çok iyi orjinal parfüm ayarında o hoşuma gitti.. Bargello dakini merak ettim onu da bir deneyeceğim.. Aradaki fark nasılmş bakalım
Dene kuzum beğeneceğini umuyorum..O zaman inş sıra bende
Orjinali harika flowerbomb ın kuzum.. bargellodaki durdukça yanık şeker gibi ağır kokuyor canım yaa orjinalindeki softluk bargelloda yok malesefDp kalıcı olmaz genelde ama flowerbomb kalıcılığı fena değil. Ama koku kalitesi çok çok iyi orjinal parfüm ayarında o hoşuma gitti.. Bargello dakini merak ettim onu da bir deneyeceğim.. Aradaki fark nasılmş bakalım
Ah Ah ben artık söylemekten utanıyorumDene kuzum beğeneceğini umuyorum..
Şöyle birdaha alıcı gözle bak flowerbomba masumumO zaman inş sıra bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?