flowerbomb dp

bence git parfümeride orjinalini sık öyle sor dolumla anlamaz canım chance'i ya.

Günaydınnlarr kızlarrr..
Flowerbomba bayıldımm.. Baymayan çiçek kokusu var ve hafif şekerli bir parfüm.. Şekerli parfümleri çok severim zaten bunda hafif olması da ayrı bir hoşuma gitti. Öyle ismi gibi çiçek bombası değil.. Bu parfümün ismini duyduğumda aklıma jadore ayarında bir koku geliyordu..ama öyle değil çok soft..
Dp de çok güzel yapmış gerçekten..

Günaydın hoş geldin canımm.. Hımm beğenenleri artıyor flowerbomb ın

Beğendiğine çok sevindim kuzum.. doğru tarif edebilmişim dimi sana kokuyu.. tatlı çiçeksi soft yumuşak kremsi hafif bir koku.. tatlılığı hiç baymıyo insanı ben aşık oldum bu kokuyaa

Ya sen nasıl şirin bişeysin nur4ycımm yaaBende alıcam bu gidişle sanırım

Beğendiğine çok sevindim kuzum.. doğru tarif edebilmişim dimi sana kokuyu.. tatlı çiçeksi soft yumuşak kremsi hafif bir koku.. tatlılığı hiç baymıyo insanı ben aşık oldum bu kokuyaa
Tam tarif ettiğin gibi nuraycımm.
Benim de favori parfümlerimden olacak sanırım.. Orjinalini alabilirim hatta

Beğenmene çok sevindim canımcımm güle güle mutlu günlerde kullanO zaman kalıcılığı da iyi demektir..
Dp kalıcı olmaz genelde ama flowerbomb kalıcılığı fena değil. Ama koku kalitesi çok çok iyi orjinal parfüm ayarında o hoşuma gitti.. Bargello dakini merak ettim onu da bir deneyeceğim.. Aradaki fark nasılmş bakalım

O zaman inş sıra bende

Orjinali harika flowerbomb ın kuzum.. bargellodaki durdukça yanık şeker gibi ağır kokuyor canım yaa orjinalindeki softluk bargelloda yok malesef ama bu koku bargelloda daha kalıcı onu söyleyebilirim.. kıyafetim yıkandığı halde çıkmamıştı kokusu o derece ama d&p deki gerçekten orjinale çok çok yakın.. aynı orjinaldeki soft luk var bunda o yüzden orjinale yakınlık olarak herzaman d&p yi tercih etmişimdir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…