flowerbomb dp

sevgilim bana hastasın diyo zaten normal bi insan bence haftada 1 parfüm almaz yani asddklsdk

günaydın herkese benım ıcın gun yenı aydın bu arada cok uyuyom sanmayın 5te yattım =) iş güç

bu hastalıktan kurtulmak ıcın dagıtma işlemıne gırıcem ben de canım

masumca zaten dpde lıste yok artık kaldırmıslar dıye duydm da bılemıyorum orada nasıl
orası neresı :=) onu da bılmıyorum

chance dakı maskulenlık demıssın aslında ılk sıkınca var gıbı ama tam yok..guzel de bır yanı var onun
ona maskulen dıyosan bence coco mad. kullan bak o da hemen hemen benzıyor ve guzel ki =))
ya da paris hılton kullan yumusak ve kalıcı

allam ben artık onermesem mı ne onerdıkce aklıma gelıyo :S

Hoş geldin tatlımm.. Ben maskülen kokuları sevmiyorum bunu biliyorum kendimde fakat sonuçta doldurma olan chance ı denedim orjinali daha başkadır herhalde.. Ama güzel bir tarafı da var tabiki deAvm içinde gittiğim D&P paris Hilton aklımda kalsın d&p için söyledin dimi?

paris hılton zaten bulmak zor gıbı bıraz..
dpdekıne bakabılırsın bargellodakı de olur hatta heryerdekı olur genelde guzel taklıt edılmıs
maskulen ben de sevmıyorum pek zaten bırazcık da olsa maskulen bır yapım var bırde maskulen sıkarsam dusun ıste
chance gene okdr deıl ama hoş

Teşekkür ederim canımm..

Günaydınnn kızlarrrr
Bugün izinliyim alışverişe çıkıcam ve tabi dpye uğrayıp flowerbombı deneyeceğim. Bakalım beğenecekmiyim.. Öpüyorum hepinizi

bakalım beklıyorum sen ne dıceksın =)
rose the ona dan sonra =)))
sen de aradıgım buymus dıye yenı bır kokuyla gelırsen artık iflah olmayız arayıslardan kuzum =))

Orjinali evet bmbaska bargelloda da dp dede maskulen tarzi daha baskin.. Chanel kokulari sentetik ya yapamiyolar bunun taklidini yaa

kızlar dp de envy me yi denedim ama yok ya aslı gibi değil... herhalde orjinal parfüm gibisi yok yaa... ama çok pahalılaar...

chance da evet maskülenmiş biraz dediğiniz gibi...

aynen oturmuş hali hiç maskülen değil böyle baya elit bir kadın kokusu ama doldurmaların oturmasını bekleyene kadaaar ohoo.. birkaç saate anca o hale geliyor... akşamdan sıkıp yatmak lazım...

aynen oturmuş hali hiç maskülen değil böyle baya elit bir kadın kokusu ama doldurmaların oturmasını bekleyene kadaaar ohoo.. birkaç saate anca o hale geliyor... akşamdan sıkıp yatmak lazım...
asdlkasldjasdj baya güldüm buna iyiydi

aynen oyle..benım yıllar once bı chance m vardı =)
o yumusacıktı aslında hıc te maskulen degıldı o kadar..cunku parfumde bı kadınsılık var hatta cici bir goruntu gelıyor ınsanın onune..

ama suan aldıgım dpden evet geceden sıkınca anca oturuyor..benım erkek arkdş guzelmıs dıyene kadar beklıcem ne zaman kı guzel dedı o zaman alcam orgınalını =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…