Günaydım canımGünaydınnn kızlarrrr
Bugün izinliyim alışverişe çıkıcam ve tabi dpye uğrayıp flowerbombı deneyeceğim. Bakalım beğenecekmiyim.. Öpüyorum hepinizi
Günaydın canımm hoşgeldinnGünaydınnn kızlarrrr
Bugün izinliyim alışverişe çıkıcam ve tabi dpye uğrayıp flowerbombı deneyeceğim. Bakalım beğenecekmiyim.. Öpüyorum hepinizi
sevgilim bana hastasın diyo zatennormal bi insan bence haftada 1 parfüm almaz yani asddklsdk
Hoş geldin tatlımm.. Ben maskülen kokuları sevmiyorum bunu biliyorum kendimde fakat sonuçta doldurma olan chance ı denedim orjinali daha başkadır herhalde.. Ama güzel bir tarafı da var tabiki degünaydın herkesebenım ıcın gun yenı aydın bu arada cok uyuyom sanmayın 5te yattım =) iş güç
bu hastalıktan kurtulmak ıcın dagıtma işlemıne gırıcem ben de canım
masumca zaten dpde lıste yok artık kaldırmıslar dıye duydm da bılemıyorum orada nasıl
orası neresı :=) onu da bılmıyorum
chance dakı maskulenlık demıssın aslında ılk sıkınca var gıbı ama tam yok..guzel de bır yanı var onun
ona maskulen dıyosan bence coco mad. kullan bak o da hemen hemen benzıyor ve guzel ki =))
ya da paris hılton kullan yumusak ve kalıcı
allam ben artık onermesem mı ne onerdıkce aklıma gelıyo :S
Hoş geldin tatlımm.. Ben maskülen kokuları sevmiyorum bunu biliyorum kendimde fakat sonuçta doldurma olan chance ı denedim orjinali daha başkadır herhalde.. Ama güzel bir tarafı da var tabiki deAvm içinde gittiğim D&P paris Hilton aklımda kalsın d&p için söyledin dimi?
Teşekkür ederim canımm..paris hılton zaten bulmak zor gıbı bıraz..
dpdekıne bakabılırsın bargellodakı de olur hatta heryerdekı olur genelde guzel taklıt edılmıs
maskulen ben de sevmıyorum pek zaten bırazcık da olsa maskulen bır yapım varbırde maskulen sıkarsam dusun ıste
chance gene okdr deıl ama hoş
Günaydınnn kızlarrrr
Orjinali evet bmbaska bargelloda da dp dede maskulen tarzi daha baskin.. Chanel kokulari sentetik ya yapamiyolar bunun taklidini yaaHoş geldin tatlımm.. Ben maskülen kokuları sevmiyorum bunu biliyorum kendimde fakat sonuçta doldurma olan chance ı denedim orjinali daha başkadır herhalde.. Ama güzel bir tarafı da var tabiki deAvm içinde gittiğim D&P paris Hilton aklımda kalsın d&p için söyledin dimi?
Teşekkür ederim canımm..
canımm onu bilmiyorum hiç bakmadm açıkcasıcanım coco madamoiselle nasıl buluyorsun o da maskulen geldı mı sana
canımm onu bilmiyorum hiç bakmadm açıkcası
Maskülenlik onda pek yok o zamano da chance gibi ama baya kalıcı yumusak vanılyamsı birsey =)
Bende öyle düşünüyorum kuzumKızlar Chance'in orjinali asla maskülen değil. Sadece ilk 5 dksı öyle.. Sonra çok güzel feminen bir kokuya dönüşüyor.. Hiçbiri taklit edemiyor Chance'imi.
asdlkasldjasdj baya güldüm buna iyiydiaynen oturmuş hali hiç maskülen değil böyle baya elit bir kadın kokusu ama doldurmaların oturmasını bekleyene kadaaar ohoo.. birkaç saate anca o hale geliyor... akşamdan sıkıp yatmak lazım...
aynen oturmuş hali hiç maskülen değil böyle baya elit bir kadın kokusu ama doldurmaların oturmasını bekleyene kadaaar ohoo.. birkaç saate anca o hale geliyor... akşamdan sıkıp yatmak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?