• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

valla bende vazgeçemezzdim neyseki benimki en çok chance'i seviyor:KK68:

benımkı ustumde ne koksa sevıyor o yuzden sevdıgı kokuyu net bılemıyorum
ama sevmedıgı kokudan emınım o da hypnose ıgrenc dedı ona bır daha da ustume surmedım o son oldu =))

dp deki flowerbombı denedim bugün.. bargelloya göre daha şekerli geldi.. belki de aslına daha yakındır dp ama bargellodakini açıkçası daha çok beğendim ben.. :KK76: envy me nin orjinalini baya beğenmiştim kızlar ama hiç kalıcı değildi.. açığı kalıcı mı acep? o_O bir de dp deki envy me mi daha yakın orjinaline?..

Orjinal kullandin mi hic canim flowerbombi.? Dp deki orjinale daha yakin daha soft.. Cunku tam tersi bargellodaki flowerbomb daha tatli sekerli bir koku orjinaliyle pek alakasi yok yani.. ;)

dp deki flowerbombı denedim bugün.. bargelloya göre daha şekerli geldi.. belki de aslına daha yakındır dp ama bargellodakini açıkçası daha çok beğendim ben.. :KK76: envy me nin orjinalini baya beğenmiştim kızlar ama hiç kalıcı değildi.. açığı kalıcı mı acep? o_O bir de dp deki envy me mi daha yakın orjinaline?..

yakın yakın bende ıkısı de var orgınal envy me de var dpdekı de var
sevgılım bayılır o kokuya cıdden guzel al bence

ilginç valla yok kullanmadım orjinalini bargellodaki çalışan önermişti.. baya oldu gerçi koklayalı belki de yanlış hatırlıyorum bilemedim şimdi yine denemek lazım.. ama sanki aklımda hem şeker hem çiçeksi bir koku diye kalmıştı.. dp daha çok şeker ağırlıklı gibi..

aynen ya envy me de çok güzel bir koku... kalıcı mı peki dp deki? aslı baya uçucuydu...

aynen ya envy me de çok güzel bir koku... kalıcı mı peki dp deki? aslı baya uçucuydu...

evet orgınalı daha az kalıcılıgı
ama dpdekı baya kalıyor ıkısını bır sıkıyorum ben de :=)
yazları tabi

ilginç valla yok kullanmadım orjinalini bargellodaki çalışan önermişti.. baya oldu gerçi koklayalı belki de yanlış hatırlıyorum bilemedim şimdi yine denemek lazım.. ama sanki aklımda hem şeker hem çiçeksi bir koku diye kalmıştı.. dp daha çok şeker ağırlıklı gibi..
alisir alisir buna da alisir :)))
Sabah giycegim kiyafetime sıktım utuledim askiya astim :D

Sende bendensin canım:KK19: Bende bargellodakini çok beğeniyorum tatlı bi koku
alisir alisir buna da alisir :)))
Sabah giycegim kiyafetime sıktım utuledim askiya astim :KK70:
kız sen benden de beter çıktın:KK70:

Back