flowerbomb dp

sevgilim bana hastasın diyo zaten normal bi insan bence haftada 1 parfüm almaz yani asddklsdk
Ben bi de mesela cantamda su an gucciyi chanceyi bi dd watsonstan bi vucut spreyi var onu tasiyorum
Genelde chanceyi skiyorum arkadaslarm da skmak istiyo watsonstaki ucuz olani veriyorum onlara hahaha

Ben bi de mesela cantamda su an gucciyi chanceyi bi dd watsonstan bi vucut spreyi var onu tasiyorum
Genelde chanceyi skiyorum arkadaslarm da skmak istiyo watsonstaki ucuz olani veriyorum onlara hahaha
bende okula giderken falan hep götürürüm parfümümü.. 1 derse girerim dersten çıkınca pıs pıs sıkarım hemen arkadaşımda çok isterse 2 fıs sıkıyorum..

flowerbomb şekerli çiçeksi evet :) valla koku güzel olduğundan bargellodaki taklidide dp deki taklidide çok güzel.. hani bu kokuda acılık olmadığından dolayısıyla açıklarındada bi acılık olmuyo yani hertürlü güzel bir kokusu var vanilyamsı sanki içinde vanilya yok ama.. tatlılığı böyle vanilyalı gibi :) çok güzel yaa

Ben dün akşam avm de baktım sıraladığım kokulara.. Fakat çalışan arkadaş meğer yeni başlamış ya da geçici olarak bakıyodu çünkü kokulardan bir haberdi hatta ilk olarak rica ettim flowerbomb la chanel chance ı parfümden sıkarmısınz elime diye d&p de öyle bir şey yok yapılmıyor dedi :) halbuki yapılabiliyor nur4ycım sende bilirsin Neyse tamam dedim sorun değil baktı chance ın testerı kalmamış dedi.. parfümü var parfümden sıkayım ozaman dedi nasıl bir çelişkiyse artık flowerbombı da sürdürdüm işte burberry classic diyorum mesela bana burberrynin başka bir kokusunu sürdürdü ben farkedince doğrusunu bulduk maalesef o anki durum yüzünden the one a bakıcaktım armani si ye tekrar bakıcaktm kaldıflowerbomb ta meğersem flower diye bir kokuyu sürmüş bana onu koklayıp durmuşum..avm çıkışı almak için tekrar gittiğimde anlaşıldı onunda yanlış olduğu.. yani ben yine d&p ile bir imtihan yaşadım kafam allak bullak oldu yine. Burberry classic aldım çıktım.. Bu arada chanel chance güzel erkek arkadaşımda beğendi hatta fakat bana o maskülenliği biraz ağır geldi şimdilik sonraya bıraktım onu da

Ayy allahım bu nası bi çalışandır böyle ya.. hadi hiçbişey bilmez tmm anlarım da önünde koskoca liste var yani bakarsın o listeye adam gibi doğru parfümü verirsin dimifıstığım yaa sen gel benim yanıma ben seni kendi d&p cime götüriyim bak bakalım ilgi alaka nasıl oluyomuş herşey biyana kesinlikle o küçük roll onları değilde ben parfümden denemek istediğimde gayet rahat sıkıyorlar koluma bileğime yani.. öyle bişey yok diyerek başından salmak istemiş resmen chance evet maskulendir birazcık.. hafif erkeksilik var bu parfümde hep demişimdir zaten erkeklerde bu parfümü bu yüzden seviyor diye kadınsı parfümler erkeklere sıradan geliyor dimi.. banada erkeksi parfümlerin çoğu sıradan geliyor.. one million ı erkek parfümü olarak bayık buluyorum aromatik bir koku kokladıkça içim bayılıyo resmen.. burberry klasik te güzel seviyorum ama lokumsu sanki kokusu miğdemi bulandırdı erkek parfümlerinden bahsediyorum bu arada ben eşimin kullandığı tom ford black orchid le 212 vip man bunlara bayılıyorum mesela bu kokular hafiften kremsi gibi hafif bi koku ve çook kalıcılar eşimin bu parfümlerini çok seviyorum.. abimde mesela hugo boss kullanırdı baak onuda çok severim ben oda çok güzeldir

sorma nurayım minnoşum yaa Normalde d&p de liste olur ya hemen bankonun üstünde o yoktu kağıda yazılmış olarak vardı sanırım çünkü ben sorduğumda çekmeceden kağıda baktı yani bakmadı da değilmeğersem bana sürdüğü kenzo flower mış kuzu flowerbomb diye K 3 kodlu. Fena değildi ama biliyomusun ben onu koklayıp durdum dedim ki evet tatlı bir kokuymuş kremsilikte var falan diyorum beğendikte erkek arkadaşımla ama flowerbomb olmadığını öğrenince bir sinir oldum yaniHaklısın en iyisi ben senin yanına geleyim başka olmayacak gibi chance evet erkeksilik var bu kokuda..

Ay yerim ben seni yaa kenzo flower da evet vanilya tütsü falan var bu parfümde o yüzden kremsi tatlı çiçeksi bir kokudur hehee flowerbombı kokladın mı peki nasıl buldun fıstığım bunun kodu V1

Bir de bu arada düzenleme de varmış sanırım karışıklığın bir sebebi bu da olabilir.. Hatta burberry classic aldım ya eski şişesinden verdi önce bana ben o arada yenisini de gördüm ve onu aldım Bu arada yeni şişeler çok cici olmuş diğerinin meğersem kocaman bir kapağı varmış

evet evet yeni şişeleri daha kullanışlı olmuş gerçekten de d&p yenileniyor masumum düzenleme var evet doğru söylüyosun karışıklığın sebebi budur mutlaka

Ay yerim ben seni yaa kenzo flower da evet vanilya tütsü falan var bu parfümde o yüzden kremsi tatlı çiçeksi bir kokudur hehee flowerbombı kokladın mı peki nasıl buldun fıstığım bunun kodu V1
Karışıklığı farkedince ben burda yazılanlardan hatırladığım kadarıyla ya V1 yada V2 ydi sanırım dedim hatta bu koku yeni gelmiş diyede açıklama yapıyorum bir de :) Önce V2 yi gösterdi sonra V1 i telefonla arayıp sordu hatta Bayanda V1 dedi ama nurayım ya karıştı ve ben yine alkol kokusu aldım net olarak algılayamadığım için yazmadm hatta.. Ben bunu bizim burdakinden de değilde başka bir yerde daha var yakın sayılır bana ordan özellikle bileğime sıktırıcam o zaman net olarak yorum yapabilirm diye düşünüyorum. Sen çok yumuşak soft bir koku diyosun alkol kokusu da yok diyosun kuzucum ben neden alkol kokusu alıyorum bunda bilmiyorum

Bostancı caddeye yakınmısın fıstığım.. oranın parfümleri daha kaliteli oluyor ee cadde nede olsa çokta ilgili oluyorlar.. ordan almışlığımda var.. ataşehir optimum avm ye de yeni açılmış bi d&p daha flowerbomb kesinlikle yumuşak soft bir koku fıstığım ben hiç alkol kokusu almıyorum gerçekten çok memnunumm

Yok kuzu bostancı bana uzak çok Ben Avrupa yakasındayım tamam özellikle V1 kodlu diye de belirticem birdaha

Yok kuzu bostancı bana uzak çok Ben Avrupa yakasındayım tamam özellikle V1 kodlu diye de belirticem birdaha
Ben Anadolu yakasındayım yaa eğer bu tarafa geçme ihtimalin olursa caddedeki d&p ye uğra mutlaka çok memnun kalırsın fıstığım ve evet v1 de sen direk flowerbomb deme bilen biri sana doğruyu gösterirde bilmiyorsa dediğin gibi maazallah yine kenzo flowerı falan koklatırlar sana ay yaa kıyamam ben sana fıstığım benim

.. Masumca nın D&P ile imtihanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…