evet masumum gerçekten güzel geçti bugün armani si aklımda bakıcam bu kokuya mutlakaşaka yapıyorm birazda nuraycım benim 2 tane olsun bana yeter açıkçası :) evet sen armani si ye bakıcaktın bu arada haklısın bugün cidden çok güzel sohbet ettik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet masumum gerçekten güzel geçti bugün armani si aklımda bakıcam bu kokuya mutlakaşaka yapıyorm birazda nuraycım benim 2 tane olsun bana yeter açıkçası :) evet sen armani si ye bakıcaktın bu arada haklısın bugün cidden çok güzel sohbet ettik
aynen bu değişikliğini sevdim öbür türlü çok dandik duruyodu şişeleriDp yeniledi kendini yaa sitesi bile değişmiş.. ee senelerdir aynı takılıyorlar ufak bi değişiklik herkese iyi gelir
kesinlikle fıstığımaynen bu değişikliğini sevdim öbür türlü çok dandik duruyodu şişeleri
orijinal mi canım?Kizlar kardeşim bana manyak diyor artik dustan cikinca bile parfüm skiyorum bayiliyorum mis gibi chance kokmaya
hehe chance adamı böyle çarpar işteKizlar kardeşim bana manyak diyor artik dustan cikinca bile parfüm skiyorum bayiliyorum mis gibi chance kokmaya
oo sende bizdensinn kuzucum hoşgeldin aramıza banada sevgilim şaşıyor artıkKizlar kardeşim bana manyak diyor artik dustan cikinca bile parfüm skiyorum bayiliyorum mis gibi chance kokmaya
Aynen kuzum ya hayatimin sonuna kadar chance kokabilirimmhehe chance adamı böyle çarpar işte
Aynen kuzum ya hayatimin sonuna kadar chance kokabilirimm
Aynen kuzum ya hayatimin sonuna kadar chance kokabilirimm
ben bana şans getirdiğine inanıyorum gerçektenehh ne dıyelım hepimize şans getirsin
ben bana şans getirdiğine inanıyorum gerçekten
evet belli masalah dıyelım kuzum benım =)))
Ben geçmezdim ama yaa geçilirmi bu parfümden hiççŞans severlerin buluşma noktası
ben sunu merak edıyorum acaba bırımızın sevgülüsü cıkıp ta guzel değil dese de vazgecermıydık =)
gecmezdım ben bence :))
valla bende vazgeçemezzdim neyseki benimki en çok chance'i seviyorŞans severlerin buluşma noktası
ben sunu merak edıyorum acaba bırımızın sevgülüsü cıkıp ta guzel değil dese de vazgecermıydık =)
gecmezdım ben bence :))